От: Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка
Преди известно време стана една патаклама и се наложи да предам на МВРто с протокол за доброволно предаване 1 бр Макаров и 2 пълнителя. В крайна сметка пак се мина през съда и за мое най-голямо учудване прокурора домъкна оръжеен специалист, който да каже - да , това е огнестрелно оръжие и може да стреля. А то си беше видно от петдесетината празни гилзи и двамата ранени.....
А това с лампата са глупости, била синя, торунджева или кармазъ. Ако не е била тя щяха да извадят линийка да мерят острието на джобното ножче или нещо друго
Мисля че знам за кого става въпрос..
Нека силата бъде с теб.....
Преди известно време стана една патаклама и се наложи да предам на МВРто с протокол за доброволно предаване 1 бр Макаров и 2 пълнителя. В крайна сметка пак се мина през съда и за мое най-голямо учудване прокурора домъкна оръжеен специалист, който да каже - да , това е огнестрелно оръжие и може да стреля. А то си беше видно от петдесетината празни гилзи и двамата ранени.....
А това с лампата са глупости, била синя, торунджева или кармазъ. Ако не е била тя щяха да извадят линийка да мерят острието на джобното ножче или нещо друго
Мисля че знам за кого става въпрос..
Нека силата бъде с теб.....
От самото начало се опитах кротко да ви обясня, че нещата не са толкоЗ проЗти и ясни и да не разчитате, че някой съдия е длъжен да отмени наказателно постановление ей тъй на, особено ако "жалбоподателят" Ясен се изтъпани пред него и заяви "Е и к`во ? Имам си лампа, `щот` съм тарикат ! Да съм я поставИл случайно, да съм я ползвАл ?!" Вярвам, че поне Ясен е схванал за какво става въпрос. С другите "тънки познавачи на Закона за движение по пътищата" дано не се налага да обсъждаме други подобни проблеми
, но спокойно могат да ти вземат книжката заради тях, ако решиш да не обжалваш акта.

Продължавайте в същия дух
Коментар