Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
    Коуега, поне от 20 г няма милиционери....
    Ти намираш ли разлика- щото аз не!
    Само дето сегашните са ПО-НАГЛИ.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      На мен
      Бягай!
      Параграф 22- не зависи от тия на, които е нужна. От тия дето дависи, не им е нужна. Затворения кръг се пробива фронтално с тежка артилерия. Ама танковете няма да дойдат ... /няма и танкове вече!/.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
        Коуега, поне от 20 г няма милиционери....
        Има, има. Да си "милиционер" е точно като да си "селянин". Въпрос на манталитет, а не на служба или местоживеене.

А иначе - много ясно че не трябва да се зъбиш без причина. Ама това е до момента "какво работиш?". Ако в 90% от спиранията ми всичко е било наред, след тая реплика вече не е. А в поне половината ми спирания, в които реално съм бил в нарушение, все се е стигало до това. При всичкото това, имам общо 5-6 акта за "дребни хулигански прояви на пътя" от които 2 бяха за абсолютни глупости. Моя стотинка, отишла в катаджийски джоб, няма. Няма и да има.

Е въпрос "какво работиш?" го задават милиционерите. Като приключат с тия неща, може и да станат полицаи.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки - милиционери, полицаи, барети, нинджи, командоси , все служители на правителство, квото е то такива и те! Айде да не ръся определения
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Е въпрос "какво работиш?" го задават милиционерите. Като приключат с тия неща, може и да станат полицаи.
            Абе......... пише ми акт един, за без колан, и към средата на акта ме пита "кво работиш", на отговора - "шофьор", го хвана яд че ми пише акта... и казва "що не каза по-рано"..... ма като съм с личната кола не си правя устата за рушвети,грешките са си мои, плащам си за всичко.....
            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Този полицай показва много подобаващо поведение, помислете си ако беше наш милиционер.

Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Има, има. Да си "милиционер" е точно като да си "селянин". Въпрос на манталитет, а не на служба или местоживеене.

А иначе - много ясно че не трябва да се зъбиш без причина. Ама това е до момента "какво работиш?". Ако в 90% от спиранията ми всичко е било наред, след тая реплика вече не е. А в поне половината ми спирания, в които реално съм бил в нарушение, все се е стигало до това. При всичкото това, имам общо 5-6 акта за "дребни хулигански прояви на пътя" от които 2 бяха за абсолютни глупости. Моя стотинка, отишла в катаджийски джоб, няма. Няма и да има.

Sparky, зависи защо те питат- спират ни посред нощ. На задната седалка жълта чанта. От нея стърчат 6 антенки. Близкото военно поделение е на миля. "Какво работиш? Не си длъжен да отговаряш."
                Казваш му, обясняваш за антенките, пише ти глобата, че караш бързо и ти пожелава "приятен път" .
                Е, и двамата сме корумпирани, аз не искам да плащам 400 долара глоба, сигурен съм, че той може да използва едни 100 долара в повечко, нооо камерата снима. Еххх...!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Сега се сетих, че имаше един-единствен път, когато чух "орган" да се държи, как да кажа... нерегламентирано. Бяха решили, че един приятел е паркирал неправилно. Написаха акт, който падаше веднага в съда, поради куп процесуални пропуски(споменавах за случая, май). Върхът беше "разстояние по-малко от 3 метра от маркировка, забранена за пресичане". Нямаше нито маркировка, нито рулетка, с която да мери. Когато помолих да излезе и да покаже измерването, той ме напъди да се прибера в колата, че нямал работа с мен, а с водача. Разбира се, веднага казах, че тръгвам към колата, но подчертах, че ще се видим в съда, защото съм свидетел, колкото и да си мисли, че няма работа с мен. Излъгах го неволно, защото актът завърши без НП, благодарение на трите листа обосновка, която написахме, с цитати от ЗДП, ППЗДП и ЗАНН... и личната среща с началника, разбира се. Нямаше да се амбицирам толкова, ако полицаите не се бяха държали изключително пренебрежително. Изпитах по-скоро погнуса от тях, отколкото да са ме ядосали. В крайна сметка, началникът се оказа горе-долу разбран и нещата се оправиха.

Коментар

Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
                    Сега се сетих, че имаше един-единствен път, когато чух "орган" да се държи, как да кажа... нерегламентирано. Бяха решили, че един приятел е паркирал неправилно. Написаха акт, който падаше веднага в съда, поради куп процесуални пропуски(споменавах за случая, май). Върхът беше "разстояние по-малко от 3 метра от маркировка, забранена за пресичане". Нямаше нито маркировка, нито рулетка, с която да мери. Когато помолих да излезе и да покаже измерването, той ме напъди да се прибера в колата, че нямал работа с мен, а с водача. Разбира се, веднага казах, че тръгвам към колата, но подчертах, че ще се видим в съда, защото съм свидетел, колкото и да си мисли, че няма работа с мен. Излъгах го неволно, защото актът завърши без НП, благодарение на трите листа обосновка, която написахме, с цитати от ЗДП, ППЗДП и ЗАНН... и личната среща с началника, разбира се. Нямаше да се амбицирам толкова, ако полицаите не се бяха държали изключително пренебрежително. Изпитах по-скоро погнуса от тях, отколкото да са ме ядосали. В крайна сметка, началникът се оказа горе-долу разбран и нещата се оправиха.
                    Еми, някой го каза по горе - ако греши полицая - плаща....
                    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Ама това е до момента "какво работиш?"...

Отдавна не съм виждал акт, но си спомням, че в него има графа "месторабота" и оправданието за въпроса е налице...
                      Ето образец от нета:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:act1.jpg
Прегледи:1
Размер:136.1 КБ
ID:5307714
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        За да не спамим излишно, накратко: "Имам лампа, ама не сте ме хванали да я ползвам !" няма да свърши работа
                        Виж идеята за "дадоха ми да я ремонтирам едни вносители на такива лампи, аз я поправих и им я носех обратно" е ма-а-а-а-лко по-убедителна.
                        Добре де! В гащите си имам к**. Той би могъл да се използва и за изнасилване. Трябва ли специален режим на носене? До каква дължина? В кой крачол? Изобщо ко прайм???
                        Последно редактирано от Scrapheap; 06-10-11, 01:14.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Добре де! В гащите си имам к**. Той би могъл да се използва и за изнасилване. Трябва ли специален режим на носене? До каква дължина? В кой крачол? Изобщо ко прайм???
                          Спокойно, скоро и на този ти атрибут ще посегнат, ще въведат Разрешителен режим, абе ще ти трябва една торба документи за да излезеш от вас, а по-късно и в къщи ще имаш проблеми...

На къде върви светът умът ми не го побира!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Това отдавна е проблем, не само "отвъд океана", но вече и у нас Ако си спомняте, преди две-три години охранители от "Егида" съвместно с притекли се на помощ полицаи убиха навъртал се покрай училище пияница, защото решили, че е "клошар-педофил".
                            Е, щом синята лампа за вас е мъжки атрибут (някой по-горе спомена и белезници - с розови пухчета или без), може Ясен да наблегне и на такава защитна теза: "нося си лампа, защото обичам да правя секс на светлината й и понеже не се знае къде ще ми се отвори възможност, гледам да ми е подръка в багажника"
                            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ясен не е тъпак, вероятно вече си е изградил защитна стратегия и е предприел необходимите действия за реализирането и.
                              Включвам се не заради него, а заради едностранчивия наивитет на позицията: "К`во ще ми направят (в тази или онази ситуация), мен законът ме пази".
                              Ами нито законът, нито прилагащите го са екстрасенси. Когато има спор, всяка една от страните по него ще следва да изложи аргументите си, а не да мълчи високомерно, защото се ползва със законова протекция. Дали се ползва или не; протекцията на коя точно законова разпоредба би могла да се приложи; ще се приложи ли тя в конкретен случай и пр., това ще се установява от обясненията, възраженията, доказателствата и пр. Много важно, че има факти в твоя полза, когато не ги представиш или ги представиш толкова късно или по такъв начин, че законът забранява да бъдат взети предвид.
                              Общият принцип още от Римското право е: "Дай ми фактите, за да ти дам правото".
                              Куздов и Боголюб се опитват да ви представят възможната позицията на другата страна. Това е 100 пъти по-полезно, отколкото "Давай, Ясене! Под достойнството ти е да даваш обяснения и представяш доказателства!". Дали ви харесват или не - трябва да познавате възможните ходове на "противника". За да ги оборите.
                              Сещам се за стария виц за усърдния богомолец, който блъскал чело пред олтара и отправял страстни молитви: "Господи! Прати ми печалба от тотото". И така - ден след ден. Докато най-после се чул гръмовен, крайно раздразнен глас отгоре "Ама пусни, барем 1 фиш, де!"
                              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                                ................
                                Единствена забележка по мнението:
                                "Дай ми фактите, пък ще си помисля дали да ти дам правото"
                                В България все още няма правосъдилища и колегите са прави когато съветват Ясен да Фнимава.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X