Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    Само веднъж са ми го казвали това и то беше преди доста години - около 15. Тогава на въпросния полицай му отговорих с контра:
    "Защо да ви отварям багажника? Може пък да крия труп вътре..."
    Полицаят веднага се поправи и каза:
    "Не ме интересува дали ще отвориш багажника. Искам да видя: Триъгълник, аптечка, пожарогасител..."
    После си духахме, актове започвахме и така докато ги викнаха "по спешност"... ама то е друга история вече
    Не знаех, че със сливова се става директно офроудър Иначе добре си се справил.

Коментар

Предполагам, че колегата ще сподели развитието и всичко ще се е разминало....
      Защото със същия ефект можеш да носиш синя кофичка за детето в багажника.
      Пък ако искаш да се правиш на полицай - инсталираш си в телефона прост софтуер....
      Пробвал съм подобна програмка, и мога да ви уверя, че особено нощем това нещо е много ярко...

Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

За гледането в багажника и аз съм писал. Съгласието ми за това е въпрос на добро настроение и най-вече - почтително отношение (от страна на полицаите). Съвсем наскоро отново имаше репликата: "Какво караш в багажника?", казах им, че карам много работи, но не ми се отваря, защото не искам да се занимавам със всичките тези каишки (бях със същата УАЗ-ка, в чийто багажник е намерена "синята лампа" предмет на темата ). Полицаите решиха да са настоятелни и им отворих вратата - да гледат през нея. От там им се ухили (озъби) Бари, повече перушина отколкото куче, но явно достатъчно респектабилен - отказаха да се възползват.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Не минаха ли 4 месеца?

Коментар

Прочетох темата с интерес и не разбрах какво стана и какво излезе от цялата тази история.

Коментар

Вече съм призован в съда. Има повече от месец дотогава.

Коментар

Да месим ли питка с акумулаторен флекс вътре?
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не. Максимум да ми вземат книжката за 4 месеца - което не е особена беда, при положение че ме спират веднъж на година. Ако не беше принципът, щях да я върна още тогава, досега да са ми я върнали - и то, с шарен талон.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    ...Максимум да ми вземат книжката за 4 месеца...
                    Ча`й ся, искаш да кажеш, че има вероятност да загубиш делото! Хм, да не би нещата да не са точно така, както са представени тук...
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Делото, както и всяко друго, е 50/50. Това знам от познат адвокат. Останалото са надежди за справедливост и да не пропускаш заседание на съда.

Но мисълта ми беше, че в затвора едва ли ще вляза - не и по това дело, та не е нужно да ми се подготвят средства за бягство.

Коментар

Аз само едно не разбрах, въпросното нещо в състояние ли е да работи изобщо или не?

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          Ча`й ся, искаш да кажеш, че има вероятност да загубиш делото! Хм, да не би нещата да не са точно така, както са представени тук...
                          Едно дело винаги може да бъде загубено. Зависи кой е страна по делото и какви интереси са засегнати. Останалото е пожелание за справедливост.
                          Все пак да не забравяме, че става дума за безхаберието на българския репресивен орган "нашата полиция ни пази"
                          и може би превъзхождащият го в това отношение правораздавателен орган "баба Кьора".
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Чл. 9. (1) Приготовлението към административното нарушение не се наказва.(ЗАКОН за административните нарушения и наказания)
                            Предполагам, че това ще е достатъчно да ти върнат нещото

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                              Аз само едно не разбрах, въпросното нещо в състояние ли е да работи изобщо или не?
                              Зависи кой прави експертизата...

нали знаеш, че ако подмениш на една брадва острието и дръжката, тя със сигурност ще работи.

Коментар

Днес бях в съда. Полицаите се явиха и свидетелстваха в моя полза. Съдията май че възприе благосклонно моята теза, остава да не размисли докато напише решението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X