Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    ... Полицаите се явиха и свидетелстваха в моя полза...
    Защо в твоя полза!?Просто са казали истината по отношение на това къде е намерена лампата и че същата не е била включена!

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
      Защо в твоя полза!?Просто са казали истината по отношение на това къде е намерена лампата и че същата не е била включена!
      Това именно беше в моя полза. Защото се различава от това, което са написали в АУАН и е по-благоприятно за мен.

Коментар

...Защото се различава от това, което са написали в АУАН...
        А ти имаш ли някакви мисли, след като всичко приключи да им потърсиш отговорност за въпросното писано в АУАН? Защото на негово основание, си имаш едни немалки въртели, в продължение на около година...
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Това именно беше в моя полза. Защото се различава от това, което са написали в АУАН и е по-благоприятно за мен.
          А казаха ли с какво си ги ядосал, за да го напишат в АУАН?

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            А ти имаш ли някакви мисли, след като всичко приключи да им потърсиш отговорност за въпросното писано в АУАН? Защото на негово основание, си имаш едни немалки въртели, в продължение на около година...
            Едно по едно. Да си имам аз решението в ръцете.
            Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
            А казаха ли с какво си ги ядосал, за да го напишат в АУАН?
            Не. Чакай да понабера опит, знаеш ли какъв е спеч за първи път в съда?

Коментар

Не. Чакай да понабера опит, знаеш ли какъв е спеч за първи път в съда?
              Опит трупат само редовните клиенти и адвокатите -не ти трябва.
              Като влизаш си помисляш само че тея отсреща най -много да ти треснат някой лев глоба или да те спрат да караш за малко.Не се притеснявай изобщо! Влез в леко откровение за да разберат че прават глупости - понякога помага.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Такаа. Аз хубаво си се разнасям с наказателното постановление + входящият номер за обжалване, но се замислих - в какъв срок съдът трябва да излезе с решение? Дали ще ме уведоми или има подразбиращ се срок, в който аз трябва да ида в деловодството на съда? Или пък ще върнат преписката в КАТ?

Коментар

Такаа. Аз хубаво си се разнасям с наказателното постановление + входящият номер за обжалване, но се замислих - в какъв срок съдът трябва да излезе с решение? Дали ще ме уведоми или има подразбиращ се срок, в който аз трябва да ида в деловодството на съда? Или пък ще върнат преписката в КАТ?
                  Срокът тече от момента на получаване. Трябва да получиш, но понякога са мърлячи - принципно е месец, но пресрочват често. В страницата на съда гледа ли?

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Срокът тече от момента на получаване. Трябва да получиш, но понякога са мърлячи - принципно е месец, но пресрочват често. В страницата на съда гледа ли?
                    Чак пък. Има ли такава? Търся.

Коментар

Чак пък. Има ли такава? Търся.
                      http://srs.justice.bg/old/238/page.php?vid=12

http://legalacts.justice.bg/AdvancedSearch.aspx
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Търсих там, няма го. Но в петък получих пак призовка - без дата и час, та най-вероятно требе да се ходи в деловодството.

Коментар

Търсих там, няма го. Но в петък получих пак призовка - без дата и час, та най-вероятно требе да се ходи в деловодството.
                          това е основание за отлагане на делото забележи, че дори нямат интерес, какво ли става като имат
                          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                            това е основание за отлагане на делото забележи, че дори нямат интерес, какво ли става като имат
                            Призовката е на бланка за явяване на заседание, но е така формулирана, че по-скоро става дума за обмен на документи. Ще видя.

Коментар

..че по-скоро става дума за обмен на документи. Ще видя.
                              За каквото и да става дума, можеш да ги отложиш.

Съдът ти е дал тази възможност!

И само тук във Форумът, си минимум третия! Та пак говори,че то там било като навсякъде в БГ
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Призовката е на бланка за явяване на заседание, но е така формулирана, че по-скоро става дума за обмен на документи. Ще видя.
                                Да не става дума за съобщение, че решението е изготвено ? Гледай да не изпуснеш срока за касационно обжалване, ако, пази Боже, нещо са те порязали...
                                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X