Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
    Ще дам само няколко леки примера и съм сигурен,че всеки ще се сети за стотици други смешки и нелогични неща:
    Ми тоо, за нелогичните ясно....... Ма кат не се сещам за логичните!
    Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
    Щот нали знаете за плановете и усмивката на Оня горе .
    Ми не...... ако ги знаехме плановете щеше да е лесничко!
    Нали все се чудим как да не му ходим скоро на гости! /не че все някога няма да идем де/
    Въпроса май има и друга страна. Как да си прекараме последните дни!
    Дали с раница отзад и беж по чукарите или с раница отпред/образувана от последните хранителни и ракиено-винени остатъци/.
    И все с надеждицата да сме от оцелелите за "новия живот"/то пък един живот ще да е отпосле/.
    Ами ако няма "нов живот"? Кой тогава ще се е прекарал? Тоя с раничката отзад или тоя с раничката отпред?
    GPS системи https://www.easytracking.bg/
    Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

СИТУАЦИАТА Е ХИПОТЕТИЧНА,И ПРОСТО СИ ЧЕШЕ МЕ ПРЪСТИТЕ ,на клавиатурата.Щото както виждам никой не е хванал горите да копае противоатомно убежище.Но на теория човека с раницата отпред,няма никакъв шанс ,да преживее,повече от една седмица,щото ще е лесна плячка във вълчето време.Иначе ако се води ме по твоята презумция ,че рано или късно всички ще умре ме ,дай само да яде ме и пие ме.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        СИТУАЦИАТА Е ХИПОТЕТИЧНА,И ПРОСТО СИ ЧЕШЕ МЕ ПРЪСТИТЕ ,на клавиатурата.
        Да, определено към момента си прав. Но възможността да стане реална ни кара да "разработваме" сценарии за "адекватни действия".
        Някои от "адекватните действия" освен инстинкти за оцеляване и самосъхранение покриват и очакванията на близките и обществото "да се погрижим за нещо и някой". Грижата в известните на обществото критични ситуации си я е имало винаги. Само че, в моменти на всеобща лудост е по-трудничко да предвидиш поведението на околните. Та точно то/поведението/ се оказва по-големия проблем. Сещам се, как се държаха хамериканците при мънички стълкновения и как японците при ядрена авария.

Щото както виждам никой не е хванал горите да копае противоатомно убежище.
        Амиииии........ аз се сещам за доста дето копат и в по-старо и в по-ново време.
        Но на теория човека с раницата отпред,няма никакъв шанс ,да преживее,повече от една седмица,щото ще е лесна плячка във вълчето време.
        А допускал ли си, че точно тази седмица може да е най важната!
        Просто след тази седмица този добре отпочинал и захранен индивид се изправя "на борба" с изнемощелите "планинари" търкалящи се от глад надолу по склона?
        Иначе ако се води ме по твоята презумция ,че рано или късно всички ще умре ме ,дай само да яде ме и пие ме.
        Само да доуточня! Презумпцията ми не е точно такава. /Не че имам нещо против яденето и пиенето като основно занимание/.
        Мислех си, дали не е по-подходящо в моменти на всеобща лудост/глупост/ да се действа по-премерено и с основна цел съхраняване на силите, разума и физическата форма на индивида?
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Взимах две учебни гранати, сега го уча малкия да ги мета през прозореца и да пада на пода със запушени уши.
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Аз мисля че ще оцелее навсякъде човек, който знае как да си примени на практика наученото преди това. Пък и опит е от значението. Какъвто запас и да си натрупал, той бързо ще се стопи, ама знания и уменията винаги ще си останат при теб.

Коментар

Трябва да се тренира значи
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

ТУка,някой пишеше,че един грам опит е повече от 100кила приказки,е това е вярното мерило за мен.А не споделям мнението за мишкуване в града в първите една две седмици в големия град.Защото мисля че всеки следващ ден ще носи все по-големи неприятности от предишния.Не се ли измъкнеш със семейството през началото ,когато всички се спасяват нанякъде след това ще става все по-трудно,защото мародерите ще са се организирали,пътищата ще са се затворили от развалени и катастрофирали коли и вече ще са се променили човешките ценности.Може и да не съм прав,при нас в малкия град,едва ли нещата ще се увълчат за ден-два,все пак повечето се познава ме,но се опитвам да се поставя на мястото на човек живеещ например в Люлин.

Коментар

Въпрос - за колко време хора, живеещи айде да кажем пак в панелка в Люлин на 8-ми етаж през зимата без ток, съответствено без отопление, без вода и с неработеща канализация, ще разберат, че са сбъркали, че останали да пазят апартамент и покъщнина в него?

Коментар

Втората вечер
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Аз бих казал че това зависи от външната температура и момента когато тя ще се изравни с вътрешната.

Коментар

Първата сутрин ,щото през нощта ще са изгорили книгите и ще се канят на вратата на банята.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                          Аз бих казал че това зависи от външната температура и момента когато тя ще се изравни с вътрешната.
                          Ако е лято???Не си споменал,че трябва да е по Иванов ден.

На втората вечер обаче ще има достатьчно изперкали които не са подготвени и които са трьгнали да си го тьрсят по домовете на подготвените.Е те тогава ще им светне,че леко почват да изпускат момента да си бият чуковете.Лошите ще имат време за мислене,сьставяне на план,а сьщевременно ще са на зор преди друг да е влязьл с витрината на магазина за да го ошушка.Времето настьпва на втората вечер още,точно тогава ще им светне и на тия от осмия етаж.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Няма нищо да горят, щото не искат да привличат вниманието, а за светомаскировката надали ще се сетят.

Коментар

Първата сутрин ,щото през нощта ще са изгорили книгите и ще се канят на вратата на банята.
                              Айде сега,не сме стояли без ток една вечер зимата.Не сьм си горил вратите или книгите обаче,все за 24 часа имаш одеала и дрехи както и малко гориво от някьде.Олио с парцали ще горят в банята и пак ще издраскат 24 часа,температурата не им е големия проблем,проблема е сьседа който има едни идеи………...
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Като ти спрат водата в блока и се сещаш с умиление за селския кенеф с двете тухли на които клечиш.....и десет години не може да го напълниш
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X