Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
    Да бе.. в Сан Диего, Западен Бейрут.
    Ти ми ела. Резервен, само черен дроб ще ти трябва.
    Препнал ли си се???Тия дни няма да стане,че нова мода трови народа и трябва да се бачка,ако ме тресне кьсмета лятото ще сьм някьде близо там и ще ти пусна нишан………………ако не се е затрил света до тогава
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
      Ми, при разпад на системата не смятам да зачитам тукашната съдебна практика при случаи на непосредствена отбрана.
      Съдебна кво? При разпад на системата остават просто едни "общочовешки" закони - при които правилата са си старите- не убивай, не кради, не пожелавай имуществото на близкия. Разликата е, че предвидени за нарушаването на горните правила или дори опит за същото наказания се свеждат до простото библейско "Око за око - зъб за зъб"... е по нашите ширини може и в шопското "Око за две- зъб за чене".-
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog;2331352Не е ненормално и да придобивам оръжие и боеприпаси по законен начин и да [B
        поддържам разрешеният ми от закона максимум патрони в касата. [/B]

Виж ми окото ,закьршил си го

Тук по закон нямаме лимит,а няма закон и за каси,тьпчат по кофите гадовете.Ония ден като ЛЕГО сьм ги подреждал,НИ ВЛЯЯ вица знаеш ли го,и в бурканЯ ни вляя
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Виж ми окото ,закьршил си го

Тук по закон нямаме лимит,а няма закон и за каси,тьпчат по кофите гадовете.Ония ден като ЛЕГО сьм ги подреждал,НИ ВЛЯЯ вица знаеш ли го,и в бурканЯ ни вляя
          В служебната ми "каса" лимитът е няколко милиона... десетки милиона ако искам да бъда точен.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            В служебната ми "каса" лимитът е няколко милиона... десетки милиона ако искам да бъда точен.

Аз що казвам,че имаш една такава интересна работа.

Служебната каса на каква дистанция от дома е долу горе / спокойно можеш да льжеш,виж аз как добре се справям /.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Да, но това е, като да си касиер на банка-не можеш да разполагаш с наличното.
              Инъче респект за всичко казано до сега в различни теми, в които не съм вземал участие.

Коментар

^^^^^

По закон и то пак е май,ако говорим за омазване………….ебати закона.

Зеленото с трите пишки
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Бе ако стане много напечено ..... в рамките на майтапа разбира се-разликата с касиера на банката, е че моята валута ще върви и след хипер инфлацията. А и знам достатъчно места от където мога да се снабдя ако ми потрябват без това да е "служебната" каса. Едното е тука на има няма 15 минути пеша от къщи- и което най- важното малко хора знаят за него... Т.е. за мен знанията и имането на план е значително по- ценно от трупането на запаси в мазата. И повярвай ми дори у нас не е невъзможно по закон за притежаваш достатъчно боеприпаси.

Коментар

Бе ако стане много напечено ..... в рамките на майтапа разбира се-разликата с касиера на банката, е че моята валута ще върви и след хипер инфлацията. А и знам достатъчно места от където мога да се снабдя ако ми потрябват без това да е "служебната" каса. Едното е тука на има няма 15 минути пеша от къщи- и което най- важното малко хора знаят за него... Т.е. за мен знанията и имането на план е значително по- ценно от трупането на запаси в мазата. И повярвай ми дори у нас не е невъзможно по закон за притежаваш достатъчно боеприпаси.
                    И, ако направим крачка назад, ще се съгласиш, че не количеството оръжия и амуниции ще гарантират близкото ти бъдеще, а по-скоро широките познания по боравенето с тях, както и всички общи познания за живота.

Коментар

И повярвай ми дори у нас не е невъзможно по закон за притежаваш достатъчно боеприпаси.

Вярвай ми,за някои неща закона си остава просто закон.Да не обрьщам темата в Бихте ли притежавали незаконно орьжие……………а ти за патрони говориш.

То като се осере положението нека дойде някой да ми издьрпа ушите.Ти нали ме посьветва за кобури на пистолетите ако да нямам право да го нося.В момента си играя с ремька на снайпера,Викинг Тактикс с фльш ринговете ма кьде сьм гледал и сьм порьчал само един ринг,а сьм кекьв и джелезото тежи та порьчвам още един.

Кое е законно и какьв е закона ясно.Кога закона излита през прозореца обаче всеки си преценява сам.Е по тая тьпа логика си играя с ремька на нещо което не мога да нося.За чий ми е ремьк???Ще беся онова с трите пишки
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                        И, ако направим крачка назад, ще се съгласиш, че не количеството оръжия и амуниции ще гарантират близкото ти бъдеще, а по-скоро широките познания по боравенето с тях, както и всички общи познания за живота.
                        Нека и аз да отговоря на тоя вьпрос - видя ме какво бачкам понякога нали?Живял сьм в Централна Испания,един гьол имаше дето с плуване ще го прекося.Е толкова на пачи яйца никога не сьм се чуствал,да не мога да си бия камшика кога аз си поискам не е добро чуство та……….знанията са едно на рька,матрял трябва да има,да ги приложиш като се оцвька.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Близкото - надали- непосредственото- може и така да се стекът обстоятелствата в определена ситуация. Всичко е въпрос колко стъпки преди "масата " се движиш. Всичко което е с изпреварване повече от 48 часа от средно статистическото си е добре.

Коментар

Близкото - надали- непосредственото- може и така да се стекът обстоятелствата в определена ситуация. Всичко е въпрос колко стъпки преди "масата " се движиш. Всичко което е с изпреварване повече от 48 часа от средно статистическото си е добре.
                            Това е отговор, като на войник на мисия. Ти си част от масата и няма как да съществуваш без нея. Да не променяме идеята-количеството, или качеството, което касае и Бенца донякъде. Ако ти си изпреварил с 1-2 денонощия нещата и си минал през дома ми да се " нахраниш", часовника ти просто тръгва да брои обратно и тогава количеството ТИ няма да има значение.

Коментар

Ти си част от масата и няма как да съществуваш без нея. Да не променяме идеята-количеството, или качеството, което касае и Бенца донякъде. Ако ти си изпреварил с 1-2 денонощия нещата и си минал през дома ми да се " нахраниш", часовника ти просто тръгва да брои обратно и тогава количеството ТИ няма да има значение.

Уха,сьществивам безмасата и без много да се напьвам,стига тая маса да не ми пречи много.Говорим за едно определено време,а не за 11 години и половина.
                              Обикновенно тия дето мислят какво може да стане и какво могат да си приготвят не им идва на акьла Да минат през дома ти да се нахранят ми си сядат на задника,слагат кьсото до тях и чистят дьлгото,те и храна имат и вода та вьобще няма да им мине през акьла да изоставят питомното и да гонят дивото в твоя дом.

При евентуално кацане на ония с трите или там каквото се сети човек пьрвото за мен поне е сьбирането на моите хора на едно място,после е товаренето по каквото има,местенето на кервана на удобно за охрана и отбрана и от там дим да ни няма.Нито ще питам сьседа кьде му е водата ни ще се интересувам тия консерви телешко ли са или джуркан боб,изнизвам се като прьдня из гащи и не чакам да се сговни окончателно.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Понеже ми се доспа и мисля да се отдам на това удоволствие, искам да се върна на първоначалната ми идея: Защо вместо да дадем 45 ст. за един патрон, да не купим половин баничка на някой, дето е гладен? Защо вместо да мислим кой съсед ни мисли лошото и иска да ни бръкне в хладилника, да се усмихнем и да почерпим непознати, минаващи покрай нас? Защо вместо да чакаме някой да мине през визьора за нощно виждане да не пием шампанско на терасата на хубаво заведение...е. може би и аз съм за вързване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X