Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    Ми...да седиш зад галинга на кърмата..?
    "Бог не е на страната на големите батальони, а на добрите стрелци.”- Волтер
    Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Малко са ми скучни въпросите, ама това да си леко врътнал два зъба на ангренажа не пречи на оцеляването в намкви си условия и екстреми. Напротив - помага му. При това положение, самия факт, че някой ти е казал, че си лееекинко неуред заради това, което си, за мен е по-скоро трезва преценка. Замисли се само. Няма причина да приемаш "нормалните" за нещо нормално. Те са "безсмъртни" и за тях светът няма никога да свърши , което за тях е нормалното
    На какво си се захапал не разбрах ...
    За нищо бре Упи... просто споделям.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
      Знам,колега,много добре знам
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Ок - нека го направим по-просто. Смяташ ли за ненормално да имаш 36 мрета и калашник зад вратата (аз лично намирам съжителството с котка за ненормално, ама това е друга тема)?
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Ок - нека го направим по-просто. Смяташ ли за ненормално да имаш 36 мрета и калашник зад вратата (аз лично намирам съжителството с котка за ненормално, ама това е друга тема)?
          Намирам за крайно ненормално да нямам 365 мрета и 10 000 патрона до калашника в касата (котарака казахме вече е на самоотглеждане) - ама на -финанси и закони да го ба.

Коментар

хахахахахахахахаха - сега прозрях смисъла на котаракът - или щи носи мишки, или кат свърши МРЕто ще ядем котЕто
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Хм няма лошо..Обаче..има едно но...Значи и аз бях се "натоварил" с доста неща...После започнах да разпродавам и си оставих най-необходимото /разбирай една раница и малко отгоре../ Защо ли? Ами реших, че ако имам достатачно патрони ще си набавя другото "по пътя"....Един Бог знае закъде ще е този път
              Там малко по на запад от нас ..... като видиш хубава къщата с уреден двор значи, че стопанина е имал прилично количество амуниции да си я пази
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

и кво сега ... от препъри ще се преквалифицирате в луутъри .. !! вандали такива - квот мога ще изям, квот не мога - ще нагриза !
                Извинявам се на Кучето за спама

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                  и кво сега ... от препъри ще се преквалифицирате в луутъри .. !! вандали такива - квот мога ще изям, квот не мога - ще нагриза !
                  Извинявам се на Кучето за спама
                  Абе не е точно така...Нали знаеш приказката "в любовта и по време на война правила няма.." и е много вярно Да го кажем по друг начин : От дефанзивата и офанзивата ..второто е за предпочитане Няма как да носиш 300 кг багажлъци
                  ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                    "Бог не е на страната на големите батальони, а на добрите стрелци.”- Волтер

За нищо бре Упи... просто споделям.
                    Волтерианец цял!
                    Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                    Най-добрият ром е студеният ром!
                    Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Ми че по таз логика .. 2-3 по-сериозни машини малко пушкала и патронки .. или пък ако се добара танкче некое - и еб@л съм ги у препърите .. - ще стават на мишки !

Коментар

Мда - има го и това в менюто
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

То вярно, че не е добре да се бърка ситуацията с боя .. ама моите скромни познания казват, че препърите ползват предимно дефанзивни тактики и опръжието им е за лов и защита на дома (или убежището) от външни сили... предимно.
                          Защото така описани по-горе - тогава каква е за вас разликата тогава между перпъра и обикновения гън нът (който автоманично става луутър при есктремна ситуация)?

Коментар

Мда - има го и това в менюто
                            мишки - или танкове... Щото за меню от мишки за съвте се замислих като четох " Не плачи вълко" на Фарли Моуът.

Коментар

А защо?! Препъра е безобидна твар,защо да го трепеш?! Той,горкият,седи,до зъби въоражен,със складове с продукти,одеала,фенери........Но само СЕДИ и чака бедствието,верно,с пушка в ръка,но седи и чака,не напада.Ако беше агресивен,смел и уверен в себе си - намаше да се подготвя за апокалипсис,щеше да разсъждава така - като дойде ще му мислиме.На което сигурно отявлен препър би отвърнал - хм,безотговорен човек...
                              П.П.
                              Сещам се за една фраза на ВЕЛИКИЯТ Никола Русев - "Страхливият човек мре 1000 пъти,смелият - един..."
                              Последно редактирано от Bat_Pepo; 22-10-13, 00:09. Причина: правопис?!
                              Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                              Най-добрият ром е студеният ром!
                              Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                                мишки - или танкове... Щото за меню от мишки за съвте се замислих като четох " Не плачи вълко" на Фарли Моуът.
                                Е, хайде сега - не си чел мигар "Цар плъх" ....
                                Инак и мишките и танковете ги има в менюто. Ако знаш само що неща мога да направя от един танк ще обзаведа цяло самурайско село +стрели за 2 поколения ..
                                П.П. Това естествено, след като му свършат боеприпасите ..
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X