Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Като ти спрат водата в блока и се сещаш с умиление за селския кенеф с двете тухли на които клечиш.....и десет години не може да го напълниш
    То като ти спрат бензина и за колелото се сещаш,бьрзата Лястовица от едно време,а до нея в мазето и за маркуча и за тубите.Аз за това се оглеждам за дизелова кола,дизела някак си по-лесно го намирам,а тоя с бензина сьм го дьвкал и тук и там та питай ме.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Хайде модераторите да преместят темата в коша, че да се бъзикаме не воля...
      Иначе - тука малко или много всички сме препър-лени отвсякъде, най-паче защото народа в по-западните страни разчита, в ситуацията с фена, на държавата. Пък ние си знаем, че такова жувотно нема и сме свикнали да се спасяваме поединично. И да очакваме най-лошото.
      Не е нормално да тупаш запаси за 'найсе години, но и не е нормално да не замислиш, какво ще стане ако....
      Пък никоя страна не е застрахован от Ако-то. Неминуемо ще се разхвърчи. Дано не сме живи, когато.
      Съзнателно или не, всеки нормален мъж се готви за това.
      Скъпите ни детски играчки са част от това...
      П.С. Аз си имам теория - Земята, биосферата Земя е жив организъм. Ние, разбирай човеците, сме паразити. Стотици хиляди ходини сме живяли без много да вредим, напоследък сме се наплодили така че тормозим гостоприемника. Ами, ще се почеше майката Земя, ще се поотръска и ще има драстично намаление на популацията на въшките. Нямам особени надежди за оцеляване на цивилизацията, а и на човека като вид...
      Дано не доживеем
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
        Иначе - тука малко или много всички сме препър-лени отвсякъде, най-паче защото народа в по-западните страни разчита, в ситуацията с фена, на държавата.
        Много правилно

Доказано в повечето случаи,че това не работи,последен пример ммммммм урагана Катрина да речем.Те дьржавните организации се задвижват,но не и преди да си изгладнял до кокьл и водата да ти е свьршила от преди 4 дни защото имаш само за ден.За по-прости ситуации в които оставаш без ток и от там всичко ти е огологьзено няма да споменавам.

Тия дето разчитат на дьржавата много им поздрави от арменския поп,могат да ти ударят едно коленце,но до идването на помоща жална ти майка.Това на Запад от нас.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
          Иначе - тука малко или много всички сме препър-лени отвсякъде, най-паче защото народа в по-западните страни разчита, в ситуацията с фена, на държавата. Пък ние си знаем, че такова жувотно нема и сме свикнали да се спасяваме поединично. И да очакваме най-лошото.
          Не е нормално да тупаш запаси за 'найсе години, но и не е нормално да не замислиш, какво ще стане ако....
          Пък никоя страна не е застрахован от Ако-то. Неминуемо ще се разхвърчи. Дано не сме живи, когато.
          Съзнателно или не, всеки нормален мъж се готви за това.
          Скъпите ни детски играчки са част от това...
          П.С. Аз си имам теория - Земята, биосферата Земя е жив организъм. Ние, разбирай човеците, сме паразити. Стотици хиляди ходини сме живяли без много да вредим, напоследък сме се наплодили така че тормозим гостоприемника. Ами, ще се почеше майката Земя, ще се поотръска и ще има драстично намаление на популацията на въшките. Нямам особени надежди за оцеляване на цивилизацията, а и на човека като вид...
          Дано не доживеем

Един цитат от Вонегът:

Ей, така и така нямаме друг избор, освен да сме хомо сапиенс, защо изобщо се лигавим, ами не вдигнем във въздуха цялото земно кълбо? На някой да му се намира атомна бомба? Кой днес няма атомна бомба?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Въпрос - за колко време хора, живеещи айде да кажем пак в панелка в Люлин на 8-ми етаж през зимата без ток, съответствено без отопление, без вода и с неработеща канализация, ще разберат, че са сбъркали, че останали да пазят апартамент и покъщнина в него?
            Темата не е лоша да ни накара да помислим за някои неща. Но...възникват много въпроси?
            1. Какво може да стане в България за да се стигне до апокалипсис? Наводнение, земетресение, вулкан?
            Атомна война аз лично не предвиждам изобщо, а ако стане България просто няма да я има и ние заедно с нея.
            2. Не всички живеят в Люлин. Софиянци, кореняци дали има 300 хил. души и те отдавна са измрели. Всичко друго ще си отиде "по родните места".
            3. Манталитета на българина не е като на американците които са завладявали прериите и Дивия запад с волски каруци. Ние сме си правили къщи и сме ги ограждали с два метра каменни зидове. Ако по някоя причина се е налагало, просто са се местили десетина километра в Балкана в дерето и пак къщи и зидове. "Моят дом е моята крепост".
            4. Ако всички набият "по гората" какво ще стане при нашата ограничена територия? Просто "Люлин" ще се премести на Витоша.

Аз лично заедно със семейството си не мисля да ходя никъде. Живея в малък град, в къща, всички от града се познаваме. Мародери? Ми да заповядат. Мародери и утайки евентуално ще се появят навсякъде. И в града и по пътя, и в гората. Въпроса е какво ще търсят и какво ще намерят. Като познавам характера на хората в Северозапада където живея, няма да им е лесно.
            А иначе по-важната част от екипировката я имам
            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
              Въпроса е какво ще търсят и какво ще намерят. Като познавам характера на хората в Северозапада където живея, няма да им е лесно.
              А иначе по-важната част от екипировката я имам
              Те и мародерите ще са от там,едва ли някой от Пловдив ще хукне да ти краде водата и лекарствата,някой твой сьсед ще е пак от Северозапада.

Наводнение,заметресение,пожар,война било то при нас или в сьседна дьржава и бежанския поток,екшьн някакьв причинен от една част от по-недоволните от нас или тях,енергийна криза от какьв да е вид,яка инфлация по какьв да е повод…………..може да е какво ли не,не е задьлжително да падне бомба.

И кой мисли,че нас не ни касае нека се замисли колко сме на Юг и какво предлагат по-южно от нас.После да потьрси да речем ммммммм изригване на вулкан на един даден остров до Европа и какво ще остане от нея след цунамито което Евентуално ще трьгне,а след него и тия от студените северни страни.

Ебати филма аДа споменавам ли как ония от едно място са скочили срещу бежанците и идеята да се приемат на едно определено място?Тие бежанци колко са,по колко идват на ден и след колко дни ще осьзнаят,че са достатьчно за да го размаат на площада?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от [QUOTE
                BENZBOSS;2330263]Те и мародерите ще са от там,едва ли някой от Пловдив ще хукне да ти краде водата и лекарствата,някой твой сьсед ще е пак от Северозапада.

Е, местните си ги знаем, а и те ни познават.

После да потьрси да речем ммммммм изригване на вулкан на един даден остров до Европа и какво ще остане от нея след цунамито което Евентуално ще трьгне,а след него и тия от студените северни страни
                .

Какво цунами? Ние да не сме Холандия 30 м. под нивото. Откъде ще мине, по Марица или по Струма и Места? Колко ще е високо 50, 100 метра? Най-много да бутне някоя вила на Златните ако се провре през Босфора.
                Цунами което да залее Европа може да стане само ако Луната или нещо с нейните размери падне в Атлантика. Ма то тогава и Земята няма да я има.
                Вие там по крайбрежието може да се опасявате, но ние сме юнаци.

?Тие бежанци колко са,по колко идват на ден и след колко дни ще осьзнаят,че са достатьчно за да го размаат на площада?
                Тие бежанци са всъщност една далавера /и международна/, те няма какво да правят и ядат в България.
                Като вземат дУкимента и "дим да ме няма".
                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.

Коментар

ЕЕЕЕ пак жокерче - Канарските острови,едно хьлмче,едно цунами,половин Европа,ти няма да си залят,но може да ти дойдат на гости.Не сме Холандия,потьрси и ще видиш една мммммммстранна хипотеза да речем.

За бежанците не знам,май не си гледал преди малко каква е реакцията по случая с нападнатото 20 годишно момиче от Сириеца с ножа.Като гледам Дим да ги няма ма само някои,другите си стоят и то при положение,че войната не е в сьседна дьржава.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Наводнение,заметресение,пожар,война било то при нас или в сьседна дьржава и бежанския поток,екшьн някакьв причинен от една част от по-недоволните от нас или тях,енергийна криза от какьв да е вид,яка инфлация по какьв да е повод…………..може да е какво ли не,не е задьлжително да падне бомба
                    Е не е като да е немало почти всичко от изброеното, и кво? 90-те години кога София беше като дискотека, угасне в Люлин па светне в Дружба и то баш през зимата не си спомням някой да е хукнал да мародерства. Или пък инфлацията, или пък купоните за бензин, или заплатите от по 50лв, ами наводнението в Софийско помните ли го, ами земетресението в Стражица..... не е като да е нямало поводи за препърстване. Ами ония идиоти от КуКу когато излъгаха, че гръмнал АЕЦ-а неколцина баби се нагълтали с йод, и кво? Пак нямаше безумни тълпи изнасящи се от София. Ай стига моля ви се, спирайте с филмчетата. Нито някой ще хукне нанякъде си нито пък тълпи от зомбита ще плъзнат, че си умрем на место докато разберем кво става и тва е! Другото си е его-чесачка.

Коментар

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                      Е не е като да е немало почти всичко от изброеното, и кво?………..Ай стига моля ви се, спирайте с филмчетата. ……. Другото си е его-чесачка.

А нищо кво,не сьм висял за бензин по няколкото кризи в БГто едно време,не сьм ходил като гламав за вода до Горна Баня щото нали да.И никой не говори да ти спре тока за ден па да се изнесе цяла София,не смесвай нещата.Говориш за заметресение ма не ги питаш тия дето реваха около Перник в колите защо не си опьнаха по едно легло и една палатка ми циврят,че било друснало.

Спирам с филмчетата,отивам да заредя
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

За бежанците не знам,май не си гледал преди малко каква е реакцията по случая с нападнатото 20 годишно момиче от Сириеца с ножа.Като гледам Дим да ги няма ма само някои,другите си стоят и то при положение,че войната не е в сьседна дьржава.
                        Гледам, гледам.
                        Един са го наръгали при Военна рампа, ма кой, що?
                        И Сириеца всъщност е алжирец и вече са го хванали, пуснаха му снимката. Той е нелегален от декември миналата година.
                        Документи не бързат да им дават. Сталинка е обещала едни пари и сигурно ще бъдат на калпак, знам ли?

Спирам с филмчетата,отивам да заредя
                        Сипи повече да има
                        Аз ще си лягам.

Коментар

Гледам, гледам.

Сипи повече да има
                          Аз ще си лягам.

Сириец,алжирец ……..все тая за мен,момичето отнесе ножа,800 или 900 броя са само в ЛАГЕРА на Военна Рампа.

А отивам да заредя с пьлнители,че дойде само с един 5 патрона,за кого по напред???
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

.

А отивам да заредя с пьлнители,че дойде само с един 5 патрона,за кого по напред???
                            Вземи колкото можеш. Никога не са излишни.

Коментар

Вземи колкото можеш. Никога не са излишни.
                              Порьчах 3 броя по 10 бомбона вьтре,че толкова ни е максимума,няма вземане тум,магазина празен ако мен ме питаш,нямат каквото АЗ искам.Накупих и някои други неща,ако ми се наложи да бягам,да лазя,да се крия,да се окопавам,да ме гонят по тьмно,за мокро……………маааани,вива ла революсион
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Чета отдавна тази тема...и се чудя, дали някои не са наистина за вързване...Какви пушки, какви гранати...животът е толкова хубав. Защо не създавате положителни емоции на "втория си етаж" и мисленето ви да бъде свързано с произвеждане на ендорфини и други такива? НЯМА да дойде апокалипсис, такъв не съществува, той е просто философска категория, насаждана ежедневно от властимащите, в световен мащаб, които чрез икономически, биологически и други методи, обременяват психиката на cheap labor-a, и се стремят да го държат под напрежение, за да може да плаща данъци, ипотеки и др. такива, измислени от една порочна икономическа система, чието развитие не се знае къде ще доведе...

пп: обичам няколко калибъра...и пресовките също...както и всички сфери на познанието

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X