Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    ...
    Абе каквото и да го мислим, врътката е да се изнесеш моментално. Закучи ли се работата с милиони около тебе...
    Имам даже набелязано място- Фиджи... Нали помниш като бях там- само се оглеждах. Никой няма пушкало, климата е по чурка да се разхождаш, всичко дето лети се яде, далече от ония... Идеално!
    Няма да дойдем, че най-напред не може да изгазим през Босфора. Жалко. Нас тук новините първи ще ни задраскат. Колко е "една човешка длан", все ще се намери среден пръст.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
      Да не дава Господ да разбираш, на колко грешен път си - достатъчен е само погледа на детето ти, след като не е слагало нищо в уста 2-3 дена...
      За да остане гладно детето ми 3дена значи аз ще да съм гушнал букета доста преди това опитвайки се да му намеря храна, та няма как да го видя това! Да не говорим пък че не живея в картонена къща в Сан Диего, нито в панелка или някакъв друг вид кооперация в София. Нито пък си мисля че фъстъците растът по дърветата, а калинка е само онова малкото бръмбарче. С две думи - доста други деца барабар с татковците и майките ще изпукат преди моето да разбере що е глад и за целта не ми са нужни нито пълните мазета, нито дори въоръжението, което също не ми липства.
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Говориш все едно знаеш какво ще се случи.

Те ти няколко ситуации в които сме били,ти прецени дали има време за подготовка,а на мен остави решението дали ми трябват 3 дьлги пукала като 2 от тях ги искам в един калибьр.

Почна да гори града,пустиня е наоколо и пламна от 4 страни,бавно и славно се изнасят квартали,време за реакция имаше с дни.
        Спря тока,беше светло,задрьстиха се малко,че кой кьде му спре колата там я оставяше,аз бях с 1 пьлна до капачката и 2 с половин резервоар или около 300 километра,имам да мина 3.
        Заметресение,спря пак тока,няма светофари,няма магазини,полицаите се занимават само сьс спешни случаи и за да не сьм спешен случай заредихме ракетния пистолет,приготвихме едни мачетета и бухалки за бой на голяма риба и засада в лодката.Там провизии за 30 дни плаване,не до брега,а пресичане на океан.
        При размириците в ЛА преди години кьдето с дни полицията не е влизала в дадени квартали няма да говоря,не сьм бил тук.

Кажи ми в кой от случаите не сьм си мечтал да дьржа нещо тежко в рьцете си,БУМ СТИК как му викат?Шанса да сьм си в нас е мальк,шанса да се сьберат сестра ми,майка ми и баща ми при жените и да си направят редичка джугани пьлни с каквото могат да измькнат от под леглото е голяма.Само ми трябва СМС на сателитния или на ГСМа кьде ни чакат,ние идваме с мрьсна газ.

Брат взел сьм кит за П220 с все сите пружинки,цев тьрся ма нямат 45 за сега,пружини за пьлнителите нямат ма ги чакам да ми драснат майлче кога получават както и самите пьлнители от нерьждавейка модела,че по 3 на калпак малко ми се виждат.Куфар и аз взех,Лулипа мулипа нещо си бьрзозареждачка сьм взел,че знам ли,може да се наложи жената да лентова.Не те разбрах само 1000 ли да взимам или по 1000 на човек?За тоя на жената имам 600,а аз да стоя с по-малко патрони от нея...........бааааа го и случая,взимам по 1000,такива дето гьрмим на стрелбището.В петьк се прибирам и отивам на пазар,пиши списьк какво да товаря
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Темата от оцеляване ,отиде в мерене на ...калибри.Ма малцина ще се осмелят да ги мерят реално.То наистина човек има нужда да си почеше ...клавиатурата,ама тука настана яко чесалка.Спирането на тока ,поне в българия не е катаклизъм,и повечето на моята и близка възраст,са минали през нещото наречено режим на тока.И в истерия от липса на ток не изпадаме и оръжията не вадиме.Дори и при земетресението при нас не ми е идвало наум да вадя арсенала.А поводи не както да нямало.Инфо нула -слухове безброй.И земята се тресе цяла нощ.Че и месеци и година след това.
          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            ... Щото за меню от мишки за съвте се замислих като четох " Не плачи вълко" на Фарли Моуът.
            Не разчитайте много на тая "рецепта". Писанията се оказаха "научна фантастика" или "стъкмистика", по нашему. А иначе, складирайте, въоръжавайте се, че да има и за Горския .
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

В България поради начина на живот от години хората са си препъри - бурканите на баба, пушката на дедо, тренировките за боеподготовка от БКП управляващите (спиране на ток, опашки в магазините, задръствания по улиците и подобни) и тук там като сложим и някое друго земетресение ... и готово. Това калява нервите и вдига прага на търпимост ... към всичко.

Не казвам че това или другата му крайност (истерия при спиране на ток в ЛА) са добре. Просто отбелязвам. А за меренето - кой какво си има да си мери. Стана ясно, че основната опасност при катаклизъм не е нищо друго, ами себеподобните ни.

Коментар

Подкрепям, колегата Slick...всички в БГ сме си препъри...Преживяли сме хиперинфлация, системно спирне на тока и ежедневни зорове при елементарни дейности. Повечето хора имат "село", лютеница , бунар, прасе, кокошки...Метрополитани липсват. В болшинството случай е достатъчно да се върнеш на село и да копаш нивата. Разбира се, газов котлон, кутия с лекарства и чифте 12 кал. никога не са били излишни.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                  Темата от оцеляване ,отиде в мерене на ...калибри.Ма малцина ще се осмелят да ги мерят реално.То наистина човек има нужда да си почеше ...клавиатурата,ама тука настана яко чесалка.Спирането на тока ,поне в българия не е катаклизъм,и повечето на моята и близка възраст,са минали през нещото наречено режим на тока.И в истерия от липса на ток не изпадаме и оръжията не вадиме.Дори и при земетресението при нас не ми е идвало наум да вадя арсенала.А поводи не както да нямало.Инфо нула -слухове безброй.И земята се тресе цяла нощ.Че и месеци и година след това.
                  какво мерене,аз само патрони имам,чефтеата ги нЕма.Всеки си се препва според местоположението,законите и разбиранията.Едно е да живея в Драгалевци та баира ми под носа,мога да си копам кладенец кога си искам и съвсем друго в град с 6 милиона насред пустинята ма па океана на 3 преки.
                  На теб не ти се е налагало и се надявам и на мен никога да не ми се наложи и нож да вадя,но спиране на тока в Бгто е едно,а съвсем друго тук.Ако там не ти дреме и на 5 къщи има едно чифте то тук половината не могат носа да си обърнат без ток,но всеки втори се е запасьл с Бум Стик -$199.95 от спортния щанд.С каквито се събереш такъв ставаш.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Бе.... фен съм на стрелковите спортове- допадат ми. Отделно трябвада поддъжам форма щото водя разни курсове. Никога не съм приемал стрелбата и стрелковите спортове, като някаква форма на препърство. Не знам кой, какво, и защо- сигурно ще ми дойде и друг акъл (с жена и деца) сигурно ще ме занимават битовизмите. Ама за момента не ме.
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Я почни да събираш марки /пощенски/ и редки монети,да видим като се угелпи далаверата кое хоби ще е полезно - стрелбата,занимавката с коли и машини,ветроходството и риболова или Филателията и хербария.

И бягането с препятствия не е лош спорт,ба ли га де ще те заградят минджите.Като се ожениш свиркай да ти кажа тактика за близък гол бой,печеля винаги с теорията Ми ако това и това,ма помниш ли........що мислиш моята няма против да дам 2 бона за оптика на 3 бона пушка.Само да не стане утре А да те видим сега и аз неподготвен.....ма до тогава голЕм го вадим,че и план за действие имам в нас мммммм как се събират пощенски марки.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Mного яка тема!
                        И аз съм препът бегинер:-) Добре че съм се ориентирал оръжията ми и тези на близките ми да са в едни калбри (и то в армейски от нашите ширини), само че пусто не ме сдържа да си опазя поне една "консерва" със 700 патрона неотворена за екстремни ситуации - но това ще го променя:-) Инъче ГАЗ-69 -> най-препърския автомобил в БГ (само ако имаш бензиновоз) !

Коментар

В крайна смета, тук си говорим за ситуации в които стандартните алтернативи, като възможност за решения на даден казус, са спрели да работят и е нормално на различни места по света, тези работещи решения, които трябва да се открият, да са различни! Това което в БГ го изкарваме като "настинка", на други места ще предизвика масов хаос и мор, и обратното... Нещата са строго специфични, че и персонални на всичкото отгоре.

Коментар

Първоначално публикуван от g_n_l Преглед на мнение
                            Mного яка тема!
                            И аз съм препът бегинер:-) Добре че съм се ориентирал оръжията ми и тези на близките ми да са в едни калбри (и то в армейски от нашите ширини), само че пусто не ме сдържа да си опазя поне една "консерва" със 700 патрона неотворена за екстремни ситуации - но това ще го променя:-) Инъче ГАЗ-69 -> най-препърския автомобил в БГ (само ако имаш бензиновоз) !
                            Нямат Газки тука ма имат старинни дизели и скоро време жената пак ще изреве.

А иначе с патроните не е лесно,няма и няма и където има едни цени мама мия.Вчера взех 200 броя Ремингтън .308 от по целещите,днес куфар Пеликан с търкалца да си ги търкалям из нас ммммммм само дето не прецених,че това няма да мога да го вдигна като го напълня.От сега си представям как го дърпам до колата,отварям багажника и льц.......'льцвам,това ще тежи 100 кила.
                            Майтапа пълен,вчера сина подари на майка си 2 кутийки Барнс 45 калибър с думите Купихме патрони,пушката ми беше голяма ма тати каза,че ще ми купи по-малка с оптика.Тия дни у нас е весело.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Нямат Газки тука ма имат старинни дизели и скоро време жената пак ще изреве.
                              Препърството почва с избора на жена.
                              Ама ти сигурно си гледал, та и да реве ще е малко.

Коментар

Ма гледал..............с гледане не става то.

Чакай да си допия бирата и отивам да погледна
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X