Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Трябва да е ещо което има пари кеш,вода,храна,медикаменти,превозно средство от по-яките,планинска екипировка су се спалните чували и палатките .........и орьжие да защитава всичко това и семейството си.
    Е някои си копаят землянки,заравят патрони и злато,кладенци копат и чакат с повишен пулс началото на края или бедственото положение или нормални караклизми като спиране на тока за седмица както се каза.Тия обикновенно имат зареждащи се батерии,автономно осветление,ветрови генератори,пречистване на вода и генератори с помпи,резервни батерии за сателитния телефон...............или просто идея коя лодка с какво е оборудвана и какво от всичко това има в нея,ти си носиш само пищовите и местиш кервана.Пищовите ги няма ма това друга тема,като дойдат пьк гледаш да са един калибьр и твоите и тия на родата и снайпера и карабината

Може и да не сьм прав де,ба ли го кво е препьр,откачалка някаква
    /
    Всички на о-в Крит са такива значи ...та и аз с тях
    Grand Vitra ddis 2008
    SEAT Althea XL tsi 2010
    Mitsubishi Canter

Коментар

Не разбирам .. къде е конфликта на интереси?
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Трябва да е ещо което има пари кеш,вода,храна,медикаменти,превозно средство от по-яките,планинска екипировка су се спалните чували и палатките .........и орьжие да защитава всичко това и семейството си.
        Е някои си копаят землянки,заравят патрони и злато,кладенци копат и чакат с повишен пулс началото на края или бедственото положение или нормални караклизми като спиране на тока за седмица както се каза.Тия обикновенно имат зареждащи се батерии,автономно осветление,ветрови генератори,пречистване на вода и генератори с помпи,резервни батерии за сателитния телефон...............или просто идея коя лодка с какво е оборудвана и какво от всичко това има в нея,ти си носиш само пищовите и местиш кервана.Пищовите ги няма ма това друга тема,като дойдат пьк гледаш да са един калибьр и твоите и тия на родата и снайпера и карабината

Може и да не сьм прав де,ба ли го кво е препьр,откачалка някаква
        ...добри клиенти с една дума, да пазаруват, няма лошо да са подготвени....
        В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
        В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
          Не разбирам .. къде е конфликта на интереси?
          В мисълта че цивилизацията такава каквато я познаваме сега е вечна и няма кво толко човек да има .... дори и знания- подчертавам.
          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
          No man left's behind !!!!

Коментар

[QUOTE=Mad Dog;2317886]Хубу де- откачалка съм - ама - ха....
            Въпреки че се замислих...

.[/QUOT

вЕрно е време за замисляне, май.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
              Хубу де- откачалка съм - ама - ха....
              Не виждам нищо лошо в това човек да има достатъчно екипировка... ПрУстаци..... Въпреки че се замислих...

Сакаш ли да пробваш Вкарвам мозамбик на под 2 сек. до 25 м. с късото и до около 75 м. с дългото.
              Ти ли БЕ

Колко зареждачки за батерии имаш и колко начина да се изнесеш на сьседен континент?А да си ги мерим а?

И задрьж да ми дойдат железата,ти колко и да имаш повече от 2 едновременно не можеш да ползваш.После на мен ми се хилите,че искам нещо дето да мята на 1000 метра.

Аз имам мммммм идеята кьде са вьрзани 10 лодки с все апаратите за пречистване на вода,гориво,храна,ветрови и сльнчеви генератори...........само трябва да отбраняваме периметьра с брата или аз карам,а бащата и брата пуцат.

Бе ше видите вие
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                /
                Всички на о-в Крит са такива значи ...та и аз с тях
                На о-в Крит са ...мъже Затова всеки има нож и има мустаци,ама ако дойде "о германос"..? Лиго насраки..?
                Не ги гледай тия
                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                Най-добрият ром е студеният ром!
                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

С трийсетина MRE-та съм изкарал близо 2 месеца. Ма не, щото не бях гладен, ми щото ми се драйфаше от тях и карах само на ябълки (австралийски, парафинирани, почти като истински....)+4 кутии цигари на ден. Един колега пък с водата от карбида за затопляне си правеше кафе и не хвана язва, противно на всякакви лоши пророчества. Та не е лошо да си подготвен. Поне ще гледаш сеира на другите, дето ще се гътнат преди тебе ....
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Ти ли БЕ

Колко зареждачки за батерии имаш и колко начина да се изнесеш на сьседен континент?А да си ги мерим а?

И задрьж да ми дойдат железата,ти колко и да имаш повече от 2 едновременно не можеш да ползваш.После на мен ми се хилите,че искам нещо дето да мята на 1000 метра.

Аз имам мммммм идеята кьде са вьрзани 10 лодки с все апаратите за пречистване на вода,гориво,храна,ветрови и сльнчеви генератори...........само трябва да отбраняваме периметьра с брата или аз карам,а бащата и брата пуцат.

Бе ше видите вие
                    Мда-а...сещам се за един филм с Кевин Костнър...

Коментар

Всеки който нарича препърите льУди .. го казва от чиста завист. (В т.ч. слагам и себеси)
                      Нема такъв човек, който да види техника, оборудване и МИСЪЛ подредени и прошнуровани и да не изпита лека или болезнена завист .. пък дори и да не ни протрябва никога. Що никой не се смее на лафа Бели пари за черни дни .. само дето при една такава ситуация с парите мож си обършем 4-буквениците .. и то не винаги.

В тоя ред на мисли .. аз съм толкова бос и гол откъм оборудване и подготовка, чак ме е срам от мене си.

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                        На о-в Крит са ...мъже Затова всеки има нож,а ако дойде огерманос..? Лиго насраки..?
                        Като започва десанта в Малеме ,о-в Крит местните не са имали оръжие и са се клали с германците с каквото намерят ,така наречената битка за Крит и от тогава има манията с оръжието ,къща без оръжие няма -говоря за Крит не за Гърция .Крит са си били и са си различни
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Ти ли БЕ

Бе ше видите вие
                          Хахахахахах аз що мислиш че искам да се цаня на работа при тебе а?
                          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                          No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                            Като започва десанта в Малеме ,о-в Крит местните не са имали оръжие и са се клали с германците с каквото намерят ,така наречената битка за Крит и от тогава има манията с оръжието ,къща без оръжие няма -говоря за Крит не за Гърция .Крит са си били и са си различни
                            Знам,колега,много добре знам

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                              Хахахахахах аз що мислиш че искам да се цаня на работа при тебе а?
                              Ми...да седиш зад галинга на кърмата..?

Коментар

Малко са ми скучни въпросите, ама това да си леко врътнал два зъба на ангренажа не пречи на оцеляването в намкви си условия и екстреми. Напротив - помага му. При това положение, самия факт, че някой ти е казал, че си лееекинко неуред заради това, което си, за мен е по-скоро трезва преценка. Замисли се само. Няма причина да приемаш "нормалните" за нещо нормално. Те са "безсмъртни" и за тях светът няма никога да свърши , което за тях е нормалното
                                На какво си се захапал не разбрах ...
                                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X