Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волан на танк

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Волан на танк

Понеже много от пишещите по тая тема си нямат от идея за какво става дума нека някой да каже как управлението примерно на МТЛБ, 2С1, или БМП 23 ще е по добро с щурвал а не с патерици, защото ако не се лъжа преди да подкарат машината с щурвала имат по около 200 часа в симулатора. Чакам и някой от кемафите да каже след колко часа обучение покарваха машините.
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Ето я и втората част с отделението на мерача и командирското http://www.youtube.com/watch?v=MZYGi...endscreen&NR=1
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
        Понеже много от пишещите по тая тема си нямат от идея за какво става дума нека някой да каже как управлението примерно на МТЛБ, 2С1, или БМП 23 ще е по добро с щурвал а не с патерици, защото ако не се лъжа преди да подкарат машината с щурвала имат по около 200 часа в симулатора. Чакам и някой от кемафите да каже след колко часа обучение покарваха машините.
        Поне при нас ние бяхме едва третият набор ,който подкарваше 72-ки и все още нямаше изградена добра учебна база а, и общо имаше само 30 танка в цялата армия -няколко дена теория , един ден беше само палене и потегляне защото трябваше да се свиква с последователността на работа с лостовите механизми.Всичко беше на терен при учебените кемафи от АУЦ СЛИВНИЦА.Там всяка грешка се плащаше с бой по канчето.
        А пък като бях учебен кемаф първите, които дойдоха на практичеко кормуване бяха......... мерачите.Нищо сложно, бързо се свиква, доста идиотоустойчив беше направен "УРАЛ" -ът.
        А иначе 100 км по препядствия денем и нощем и отделни елементи и финален 100 километров марш
        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Аз като изчислител на артилерийска батарея 2С1 ,не знам колко километра имам на МТЛБ- то, но нямах нужда от тренажьор. Е всичко си беше нелегално ,но на Ново село или на другите полигони имах ли възможност сядах и дърпах патериците.Най ме кефеше как МТЛБ то излиза от окоп пълен профил ,на 1 ва с много газ и двете патерици дръпнати на първо положение. Става дума директно пред дълбоката част на окопа.1.30 май беше.

Коментар

• Re: Волан на танк

2 часа тренажор 2 седмици учене и хайде по машините. Иначе школата е 6 месеца през които си учиш и то яко.

Въобще не стававъпрос за руско или немско а за управление на верижни машини - танкове. Търтей спри да пораждаш безмислени конфликти.
            Последно редактирано от Daniel; 06-05-13, 20:03.

Коментар

Още ли се дърлите за тия волани, бре?
              Танк не съм карал, щото тъкмо го запалИх и се събудИх. Ама трактор верижен и Бобкат съм подкарвал. Та, за машина която завива около центъра на напречната си ос, за мен патерицата е най-удачното решение. Така се усеща машината по интуиция.
              Или някой е навит да ми изрови бобкат с волан? М?
              Петьо мое и да ми се разсърди, ма танк с волан е гейско изпълнение. Бил той и по-добър във всичко останало.
              Танковете са за мъже, а не за епилирани кукли с маникюр.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

В тая тема само дето до бой не се е стигнало още..!! Като казах "бой", че се сетих - като гледам как вървят нещата между Сирия и Израел - нищо чудно тези дни да видим на практика кое е по-доброто между патериците и волана/щурвала...

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Още ли се дърлите за тия волани, бре?
                  Танк не съм карал, щото тъкмо го запалИх и се събудИх. Ама трактор верижен и Бобкат съм подкарвал. Та, за машина която завива около центъра на напречната си ос, за мен патерицата е най-удачното решение. Така се усеща машината по интуиция.
                  Или някой е навит да ми изрови бобкат с волан? М?
                  Петьо мое и да ми се разсърди, ма танк с волан е гейско изпълнение. Бил той и по-добър във всичко останало.
                  Танковете са за мъже, а не за епилирани кукли с маникюр.
                  Тези от SS на времето до един са се епилирали, ша знайш...!!! Сигурно затова куцо, кьораво и сакато се е разбягвало от тях - било ги е страх, да не ги онодят тия епилираните! И евреите трябва бая педераси да си падат - в типично педераски стил бият като маче у дирек когото добарат от комшиите си нищо, че са само една махала народ сравнени с Дамаск примерно....

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    Вкато гледам как вървят нещата между Сирия и Израел
                    Е те сефте па се бият тия
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Е те сефте па се бият тия
                      Ема сега е си е направо по темата...

Коментар

Моят пост беше майтапчийски в същността си.
                        Съвременните технологии позволяват всякакви варианти. Вероятно и с клавиатура, както казва Чавдар.
                        Въпросът е на кой му пука, и на кой по-малко за ергономията.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Е ненене
                          Не "ненене", а внимание на буквенный индекс. 90-е существенно рознятся, а указанный мной танк вообще в серию не запущен.
                          Бира без ракия - парите на вятъра

Коментар

Първоначално публикуван от Ingeneer Преглед на мнение
                            Не "ненене", а внимание на буквенный индекс. 90-е существенно рознятся, а указанный мной танк вообще в серию не запущен.
                            А този новия танк, който ще замества 90-ката и той ли е с патерици..?!! За "Армат" става въпрос...
                            Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 06-05-13, 20:51.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              А този новия танк, който ще замества 90-ката и той ли е с патерици..?!! За "Армат" става въпрос...
                              Марто, аз все още не бих се обзаложил, че ще именно "Армат". Беше Т-95, "Черния орел" и т.н. Ще поживеем, ще видим. Много съм склонен да вярвам, че няма да е с патерици.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                                Марто, аз все още не бих се обзаложил, че ще именно "Армат". Беше Т-95, "Черния орел" и т.н. Ще поживеем, ще видим. Много съм склонен да вярвам, че няма да е с патерици.
                                Излезе някакво инфо за договор или нещо от сорта... Има бая дълга и интересна тема по случая тук

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X