Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КНО подходящо за жена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КНО подходящо за жена

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    И май забравих да питам- револвер или пистолет?
    За жена само револвер. Вади и гърми. Иначе откъде толкова акъл - зареждане, предпазители, пълнители и тинтириминтири.
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Кой нормален човек се разхожда из дома си с оръжие, та да му е постоянно под ръка?!? То вярно, че е хубаво да е на лесно място, ама в къща с деца това си е рецепта за беля. Питай майка ми какво й е било, докато стигне до мене за да ми отнеме ТТ-то, с което съм се целил в брат си ...
      Е аз като се разхождам вкъщи с 13/0 магнум, ненормален ли съм?
      Всеки трети е шести

Коментар

Това е добър вариант.
        Става и за стрелба по дребни вредители.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          Е аз като се разхождам вкъщи с 13/0 магнум, ненормален ли съм?
          Не те познавам, та да ти отговоря, но човек, който се страхува да се раздели от оръжието си и у дома, определено изглежда като да има проблеми, които нормалните, средностатистически граждани нямат. Каската и бронежилетката сваляш ли ги?
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Не те познавам, та да ти отговоря, но човек, който се страхува да се раздели от оръжието си и у дома, определено изглежда като да има проблеми, които нормалните, средностатистически граждани нямат. Каската и бронежилетката сваляш ли ги?
            Чавдаре !

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
              Това е добър вариант.
              Става и за стрелба по дребни вредители.

Е те това е "Съдията" , за който говорех! Чудесен за самоотбрана за хора дето не ги влече висенето по стрелбища.
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Не подценявайте доброто обучение . Някога на млади години около 1960 и някоя година майка ми е тренирала в ОСО бойно приложна стрелба . Стреляли са с ТТ и други къси и дълги оръжия . До скоро на витринката и седяха две дървени купи от разни състезания . Тогава всеки е трябвало да даде отпор на империализма Като купих моето ТТ един ден на село в гората се бяхме събрали няколко човека да постреляме натоварих мама на нивата щото искаше да ни види какви стрелци сме погледа ни жената десетина минути налентова си един пълнител взе моето ТТ и на 20 метра направи такава група че на всички ни опадаха очите . Това при положение че поне едни 30 години не беше пипала оръжие .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                  Я кажете за касата. .....
                  Касата е за в главите на тъпите милиционери в България.
                  Оръжието за самоохрана седи на удобно и леснодостъпно място съобразено със спецификата на дома и обитателите му, а тяхно задължение е да го изберат трудно достъпно за малки деца, както и да обучат своите такива какво е позволено и какво не.....
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Касата е за в главите на тъпите милиционери в България.
                    Оръжието за самоохрана седи на удобно и леснодостъпно място съобразено със спецификата на дома и обитателите му, а тяхно задължение е да го изберат трудно достъпно за малки деца, както и да обучат своите такива какво е позволено и какво не.....
                    Съгласен съм на 100 % с мнението. Е, не и с квалификацията, защото точно тия не пишат изискванията, а авторите са направо недосегаеми за обикновения гражданин.
                    На мойта благоверна оръжието - пистолет "Макаров" седи на тайно място около семейното ложе. За каса изобщо не говорим. Една нощ, когато съм бил командировка някакъв пияница започнал да тропа по вратата на апартамента в малките часове. Невръстни очевидци ми разказаха за бързината, с която оръжието е измъкнато, заредено и очакващо неканени гости. Нямо по-решително същество от жена, защитаваща децата си.
                    Та оттогава си мисля, дали като се прибирам след банкет (в нетрезво състояние и с говор нечленоразделен) първо да не звъня по телефона? Да не отида зян, а някой да ми износи новия костюм.

Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Добре де, ако е само за дома защо да не се вземе една "помпа" ? С нея се елиминират притесненията дали ще улучи, а и предполагам,че режима за разрешително го позволява.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Един Топ срещу вратата и стискаш палци да не скочи през джама.........Тя ще уцели,може да не ги вкара всичките ма това жената не е човек,мен свиня майка ме е гонила и ми е ясно,че и мойта жена ще уцели еле ако децата са си в нас.

За помпа и сьм мислил,над камината,да е под ръка ма прекалено ми се вижда.Револвер с по бабанестия калибър и от ония ритащите патрони и е готова.Така ще затворим кръга,ще си води синовете с нея да пуцат.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          За помпа и сьм мислил,над камината,да е под ръка ма прекалено ми се вижда.
                          Ами..кое му е прекаленото, идеално си е даже, а и помпата става и да се използва като бухалка ако потрябва...само по-височко да се закачи, че да не проявят интерес дечурлигата!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

На бащата пищова висеше в кобура закачен на вратата в хола и не смеех да го погледна по някакви причини та и това с касата и опазването ще се измисли

С револвер май по-лесно свикват а?Не съм я пробвал моята ма не и е късно.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Бате, покрай мене е Бейрут
                              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Бате, покрай мене е Бейрут
                                Бейрут, Кандахар и т.п. местенца не влизат в темата, която е за КНО за домакиня, живееща, както се разбира, в общо-взето кротък американски квартал.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X