Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КНО подходящо за жена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: КНО подходящо за жена

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Щом има здрави ръце и е окомуш момиче, не я занимавай с глупости, а грабвай това:

http://bg.wikipedia.org/wiki/Desert_Eagle

Требе да може да си го поръчаш у кварталния магазин

Тия ги бяха наредили като бирени бутилки,едно поне десетина броя имаше.Това ако му клекна няма да е за нея,а за мен.Тя ще се бори с 627 като гледам,8 броя красавец,а зареждането му мечта.Ако бие и с патрони каквито ползва Ругера на брата пьк сьвсем лесно.

1 сутринта,лягам си,утре ще е "тежьк" ден,тест имам да минавам.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Разбрах, и кубур взимам. За патроните- току що си намерих /не съм ги купил/ кашон с 500 или 1000 Голд Дот 38 +Р. Мислели в Калифорния да принуждават навалицата да се регистрира при закупуване на патрони. Над 3000 броя. И тия главанаци са опразнили магазините. Много мразят някой да ги "следи".

Мад Дог, я кажи за фенерчето. Ама, ако може с АА или ААА батерии да е, че гледам всичко да е с еднакви батерии.
      Ми с АА батерии това:
      http://www.olightworld.com/en/produc...&CateId_2=EEN1
      Мене "резервата" ми с АА е точно точно тоя. И си вземи литиеви АА за бекъп.
      Имам приятел във Флорида (наше момче българче) която е дилър на Оллайт (щото ако Хосето ти го прати от БГ ще е малко греда транспорта). Иначе мисля има и в Калифорния дилъри.

Батки не ви знам- при цена 50$ на час за оръжейни консултации ....
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Имам подобен на тоя фенер. Пак с 2хАА ама май малко по-силен беше. И изглежда по подобен начин. Ама е 1 27 сутринта и ме мързи да ставам да го гледам какъв беше.
        За консултациите, не се плашим. Ще разпоря дюшека и ще видя какво ще изпадне. Все за още няколко въпроса ще стигнат. Хахаха. Хайде лека, че утре/днес трябва да избивам "инвентара" и консултациите.
        Мерси отново!
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Може може.... А за тарифата се ебавам естествено:
          Доста отдавна при едно от посещенията ми в САЩ бях на стрелбище и дойдоха една баба и един дядо - много симпатични хора да избират за бабата пищов. И аз понеже си бях отработил "тригър тайма" си убих около два часа с тях.... После дядото ме гонеше с парите и да ми вземел визитката за уроци на бабата. Комерсиална работа сте тва хамериканците.... Викам му - не ща... А той ми вика- ни мой - ти тука толкова време с нас - професионализма требе да се възнаграждава бля бля... Та от там знам кфа е тарифата.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение

Батки не ви знам- при цена 50$ на час за оръжейни консултации ....
            Скьпчии бе,тия взимат колко нас на моторна лодка като ми се работи.Не ги е СРАМ.

686 кьс какво ще кажеш?А аз мога да те науча лодка да караш,за 100 часа си готов,няма да я бльскаш много.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

686 кьс какво ще кажеш?
              686 - къс, дълъг - все е добре

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                686 - къс, дълъг - все е добре
                За жената ми трябва,за в гардероба та ще е кьс.Таурус гледах ма били боклуци или поне това четох и то специално 8 зарядните револвери.627 им мечтата на половината и го няма,не се намира лесно,за налко повече от половината пари се намира много по-лесно 7 зарядния 686 в кьсата си версия сьщия калибьр та за това питам.

В магазина сериозно изнасилихме продавача да си каже колко време може да се чака за определен модел.Ми има случаи и по над година,опцията да ти вьрнат парите след 6 месеца си стои ма аз как да стоя една година след като те засьрби?Не го взимам да си пьлня колекцията,че да клеча и дремя,след година я камилата я камиларя,в касата ще се сьбират повече от един и без това.

Та за това сьвсем сериозно питам - СУ 686 сьс 7 фишека и 2 1/2 инча?

Имат и такова което ме грабна като начин на зареждане.

После ще питам и за това ма това после.

Поправка,няма кой да чете буква по буква в 1 сутринта,на предната страница пищова вече е препоръчан от Кучето.

Отече се....
                Последно редактирано от BENZBOSS; 19-08-13, 20:27.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

http://www.foursevens.com/products/QP2A-X-AE
                  Е това ми е фенера. 280 лумена и с копче отзад. Аз от тоя съм много доволен. Взимам и за в касата.

Коментар

http://www.foursevens.com/products/QP2A-X-AE
                    Е това ми е фенера. 280 лумена и с копче отзад. Аз от тоя съм много доволен. Взимам и за в касата.
                    Foursevens = Olight

Отличен е . Със здраве да го ползваш.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                      Foursevens = Olight

Отличен е . Със здраве да го ползваш.
                      Ми то тя фабриката май беше една и съща.... и диодите....

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        Ми то тя фабриката май беше една и съща.... и диодите....
                        Пък и собствениците...

Коментар

ХАми така кажете де! Аз даже гледах за тая марка във форума и нищо не излезе. И го купих, ама не си казвам, да не ми се хилите на избора. После пък, като го видях колко става, не си казах, да не се повиши търсенето и да им се вдигнат цените
                          Уффф, олекна ми, не съм се прекарал!

Коментар

Уффф, олекна ми, не съм се прекарал!

Бе ти не си ма мен ми го нахакаха 1020 кинта за 627,скьпчии........за тия пари Зигове имаше,не дават обаче повече от един за 30 дни и утре пращам жената на пазар.Купи още един за мен да си стои в касата / и последната каса купи,аз с порьчка ,а аз пускам нова тема,че тая стана до коляно,а избора макар и леко странен е вече направен.А чакай сега 6 месеца да го произведат.

Що само 5 човека в магазина млькнаха като казвам,че нищо не разбирам ма искам това и това в тая и тая модификация с тоя калибьр.Дано гьрми,че аз колекция нямам и все още не мисля да си правя.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Що само 5 човека в магазина млькнаха като казвам,че нищо не разбирам ма искам това и това в тая и тая модификация с тоя калибьр.Дано гьрми,че аз колекция нямам и все още не мисля да си правя.
                              Да не ти почука ФБР на вратата

Коментар

Не знаят къде е вратата. Нито един от нас не живее на адреса записан в шофьорската книжка. Последния път, тия същите, трябваше да питат мама как да ме намерят. За едно желязо няма да си дават зор. Еле с нащата професия, притежаване на желязо им е най-малкия зор. Пък и имаме едно, които казва, че сме добри момченца...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X