Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Каквото и да са правили тия хора, те категорично са си виновни сами. Има известен от хилядолетия начин, да покажеш на човек с оръжие, че нямаш намерение да го нападнеш.
    А какво и защо е станало, е обяснено цветно и стерео в сайта, към който имаше линк. По същия начин мислех някога и аз. Тогава нямаше каратета и други чудесии, и всеки който знаеше някоя "хватка", беше много велик. Тоя ти покаже една, друг друга, станеш велик. Пък после пак те хване някой по-голям и силен, и пак те набие. Все се чудех кво става и що така. Работата е че бях дете. После научих толкова хватки, колкото няма и в книжките, и изобщо не побеждавах по-често, нито станах републикански. Но бях напълно наясно за какво става дума
    А тука се събрали някви хора, самочувствието им направо капе от екрана. Сигурно имат основание да имат някакво, но очевидно дълбоко не разбират за какво става дума. Тръгнали да мерят в метри и секунди кой какво срещу нож, пък какво срещу пистолет. Детска история. Едно движение на оня няма да е срещу каквото си свикнал наужким, и ти си готов, а оня се хили на глупостите ти. И най великите спецназовци, на последната тренировка по най-съвършенните СРБ-та, чуват и от най по - великите си инструктори Главната Истина: В ръкопашния бой винаги побеждава този, който стреля пръв.
    Не знам по какви кръчми и стрелбища пият тия момчета, нито с кого. На кого казват "бивши" също не разбрах особено. Хората които имат такова нещо в живота си, някога на спокойствие вземат решение да стрелят, или да не стрелят. Веднъж, и завинаги. Не се мисли в никой конкретен случай, когато и да възникне. И такъв човек ще успее да стреля и да улучи, и вече мъртъв. Пък ако някога сам се е напил с кръв, най вероятно ще пречука всичките, все едно дали вече са вдигнали ръцете. Без всякакви метри, секунди, и шамари.
    Просто шайка разглезени хлапаци, свикнали на безнаказаност, са налетели на мъж, и вероятно войник. Не са имали никакъв шанс. Лошото е, че последователите им не щат да го разберат.

Съжалявам за многото букви, но все някой трябва да обясни какво е станало.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение

Съжалявам за многото букви, но все някой трябва да обясни какво е станало.
      Многото букви си струваха до последната! Дано на някой наистина му влезе нещо от това, което казваш. Особенно на тези които... "Ако аз бях на негово място, щях това и това..."

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        ......... Главната Истина: В ръкопашния бой винаги побеждава този, който стреля пръв........
        Много добре казано

Във форума дао.бг има инфо, че Лисичков е служил в Легиона през 90-те години.Също по информация от там се оказва, че е участвал и в доста мисии на легиона по горещи точки на света.
        Това още веднъж показва, че анаболците не са случили на човека
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от jivotnoto Преглед на мнение
          Зависи - аз може и да избягам, може и да се сбия, ако се сбия ще извадя и палката(както е направил той) или нещо друго...Ако стрелям едно е сигурно -няма да в главата или във врата.
          Достоверна(за мен) информация имам, че ножовете не са били извадени...
          А дали ще имаш време да мислиш къде да стреляш .

Коментар

Не те познавам, и не искам да те обидя. Просто свикни с идеята, че хората, които са решили за себе си че ще стрелят, не мислят по въпроса. Правят го.
            Къде да стрелят, избират по видимостта. Докато са в съзнание - търсят главата. Когато са зле - просто силуета. Когато е съвсем зле - разстрелват пълнителя в направлението.
            Но не разчитай на базата на тая информация, да се справиш с такъв. И изобщо - не опитвайте това вкъщи. Кварталното хулиганство не може да се оправи с бруталните професионалисти. Особено - ако те отначало са се извинявали, и са молили за прошка. От такива и мене ме втриса. За да го направят - вече са побеснели. Това е реално страшно.

Коментар

Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнение
              А дали ще имаш време да мислиш къде да стреляш .
              Аз не мисля и къде да удрям като го правя.Правя това, което съм тренирал.За стрелбата - не съм стрелял по жив човек, но съм стрелял доста по мишени, като всеки път е трябвало да се цели ралично място и мишена.Ако обаче вадиш пистолета от кобура и дистанцията е 2-3 метра, по-бързо ще стреляш безприцелно от кръста, отколкото прицелно в главата.
              То е ясно, че който е решил да убива ще убива - дали с нож, дали с пистолет, дали с голи ръце...

Коментар

Първоначално публикуван от jivotnoto Преглед на мнение
                Аз не мисля и къде да удрям като го правя.Правя това, което съм тренирал.За стрелбата - не съм стрелял по жив човек, но съм стрелял доста по мишени, като всеки път е трябвало да се цели ралично място и мишена.Ако обаче вадиш пистолета от кобура и дистанцията е 2-3 метра, по-бързо ще стреляш безприцелно от кръста, отколкото прицелно в главата.
                То е ясно, че който е решил да убива ще убива - дали с нож, дали с пистолет, дали с голи ръце...
                Ти си бил много страшен.

Коментар

Хайде всички да поуспокоим малко топката.
                  Форумите за нинджи са другаде, придържайте се към темата!
                  Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                    Ти си бил много страшен.
                    Оценявам чувството ти за хумор, но в конкретния случай няма никакво значение дали аз съм персонаж от екшън трилър или клоун в детски център.
                    Исках да кажа едно :
                    Човек, който е тренирал определено нещо доста дълго го е довел до автоматизъм, в определена ситуация не мисли, той действа по предварително и многократно затвърден път "конфликт-решение-действие".Сигурен съм, че Лисичков е тренирал и стрелба в главата, и стрелба в тялото и стрелба за неутрализация(не за убиване).
                    В случая е искал да убие.
                    Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                    Убийците убиват... без значение с какво...
                    Това е от друга тема, но е доста показателно...

Коментар

Стефане няма какво да ме обидиш, пък и не съм чак толкова обидчив ама поне според мен времето за мислене е малко за прицелване да не говорим. Най вероятно е извадил оръжието си и е стрелял интуитивно от хълбок и казвам най вероятно защото нито аз а предполагам че ти не сме присъствали на мястото а иначе това което си написал е 100% вярно само че май в тефтерите пишеха че главата е трудна мишена
                      Последно редактирано от жеко; 27-11-09, 18:42.

Коментар

"Някои в мирно време са тигри, а при война - елени!"

Конфуций

Коментар

Един боклук по-малко.И няколко късметлийчета дето надават някакви смешни бойни викове на клипа с арестуването на Лисичков.Късметлийчетата явно са били по-умни от предводителя им.
                          Как пък няма да седна да умувам дали Лисичков е искал да убива или не - обществото се е отървало от един боклук, а като гледам и престъпните босове са се отървали от същото нещо http://razkritia.com/%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82/tp://

Щом чак Митьо Очите се е обявил в защита на Лисичков и е забранил вендета към него.http://www.blitz.bg/article/14782
                          Последно редактирано от Goblin; 30-11-09, 17:41.
                          Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

"Окръжна прокуратура Бургас е внесла в Окръжен съд Бургас обвинителния акт срещу Петко Димитров Лисичков от гр. Бургас късно следобед вчера, съобщиха от прокуратурата." :

http://www.burgasnews.com/content/view/26061/485/

Коментар

• От: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

" 1,6 г. условно получи Петко Лисичков за убийството на Голямата Рижа":

http://burgasnews.com/component/cont...olyamata-rizha

Коментар

• От: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Мисля, че е справедливо като се гледат нашите закони, а не конкретната ситуация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X