Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Контролът върху оръжията навсякъде, където съществува, има една главна цел - опазване на "установения" ред.

Другояче казано - на управниците не им се увисва на лампата заради дреболии като високи данъци или репресивни действия върху разни прослойки.

Коментар

А така -точно тука е заровено кучето.Та утопистите нека да не се притесняват,в България никога няма да се продават пистолети в бакалията-поне официално.Брадвите обаче ще са на свободна продажба винаги (препоръчвам тези с дълга пластмасова дръжка ).

Коментар

Викаш Най-добре е танковете да дойдат.............те па не могат да запалят

Тва стана като едно време - мен ме джобят за орьжие на влизане в крьчмата,а 10 мутри влизат с кви ли не ютии вьтре

Япония е добьр пример,другия добьр пример е Дивия Запад.Тук за разлика от Япония има не само Японци ми кви ли не и освен с бой по канчето и бьрз или мьртав друга оправия няма.

Пак да ви питам,че може някой смел да е влязал у темата - има ли някой който ще се справи с 4 човека с ножове?Айде трима да са ножарите,четвьртия с паве
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

А Аз отсреща със 357- 38 калибър.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
            За кое общество?За българското или за обществото на бургаските анаболци, които не мислят за последствията а градят име и са готови на всичко.Даже ,чета , се запасявали с пистолети ....за зор заман!?
            Мен лично не ме интересува истината, в случая, официалната версия ме устройва напълно.Човека е вярвал,че е безсмъртен и непобедим.Защо е бил с това убеждение ми е трудно да съдя....може дрога, може анаболи или пък лоши приятели.Разбира се едната такава крупна заблуда може да те доведе и до такъв трагичен край.
            Ами има едни "тайнствени неща" около Лисичков, "тайнствени" за повечето хора, но все пак излизат понякога наяве!
            Та никой не казва, че Рижата е цвете, но пък и Лисичков явно не е такова...
            Другото дето го бистрим е в сферата на нашите предположения и фантазии.
            Всичко е въпрос на личен избор - дали за показан среден пръст през прозореца ще скочиш на бой, дали като някой ти налети ще го застреляш - всеки сам решава как ще подходи.И всеки обикновено пише едно, а в реална ситуация става друго...Нищо личо към никого, просто мои наблюдения и мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от jivotnoto Преглед на мнение
              Та никой не казва, че Рижата е цвете, но пък и Лисичков явно не е такова...
              Ако Господин Лисичков беше цвете, ония анаболни говеда да го бяха пребили на улицата. Добре е, че са попаднали на бурен, крайно време беше да се набодат. Един път стомничка, втори път.. и накрая бурен! Бодлив!Евала!
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Всеки рано или късно си намира майстора и си получава заслуженото най накрая попаднаха на точния човек евала на Лисичков човека си е защитил живота и здравето по единствения възможен в този момент начин.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Всеки рано или късно си намира майстора и си получава заслуженото най накрая попаднаха на точния човек евала на Лисичков човека си е защитил живота и здравето по единствения възможен в този момент начин.
                  Ами аз лично не бих казал "евала" на някой, който е карал с камиона 5 тона суровина за амфетамин...

Коментар

Ами аз лично не бих казал "евала" на някой, който е карал с камиона 5 тона суровина за амфетамин...
                    Карал е мотор в деня на инцидента, остави старите издънки и на двата "отбора" настрана и се съсредоточи в конкретната ситуация - ти с пищов на кръста, а срещу теб 2-3 агресивно настроени с ножове в ръце. "Евала" ли ще има кажеш или ще вадиш желязото? Темата е в тази насока.

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
                      Карал е мотор в деня на инцидента, остави старите издънки и на двата "отбора" настрана и се съсредоточи в конкретната ситуация - ти с пищов на кръста, а срещу теб 2-3 агресивно настроени с ножове в ръце. "Евала" ли ще има кажеш или ще вадиш желязото? Темата е в тази насока.
                      Зависи - аз може и да избягам, може и да се сбия, ако се сбия ще извадя и палката(както е направил той) или нещо друго...Ако стрелям едно е сигурно -няма да в главата или във врата.
                      Достоверна(за мен) информация имам, че ножовете не са били извадени...

Коментар

...достоверна(за мен) информация имам, че ножовете не са били извадени...
                        Верно?Аз имам антиподна такава-били са с ножовете в ръце по време на произвеждане на изстрелите.../палки,псувни и подобни преди това не коментирам/.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Верно?Аз имам антиподна такава-били са с ножовете в ръце по време на произвеждане на изстрелите.../палки,псувни и подобни преди това не коментирам/.
                          Значи един от двама ни е излъган.Което не променя фактите.

Коментар

Значи един от двама ни е излъган.Което не променя фактите.
                            За това си прав,както и становището ми,че и двете ни тези няма да имат тежест в съда,по простата причина,че са косвени и следствие на коментари в инет пространството...
                            Друго за мен е важното/не подценявам затрит живот,Ако и някой да е ходил да си го търси/-случили на човек,който не го е било страх да си използва личното оръжие.В аналогична ситуация без проблем би могла да се окаже майка,прибираща детето си от детската градина...Не се съмнявам,че биха я огаврили...Което за мен потвърждава стереотипа при едните и адекватната реакция в случая на "майката с детето".
                            Лично мнение!

Коментар

Зависи - аз може и да избягам, може и да се сбия, ако се сбия ще извадя и палката(както е направил той) или нещо друго...Ако стрелям едно е сигурно -няма да в главата или във врата.
                              Достоверна(за мен) информация имам, че ножовете не са били извадени...
                              За последното изречение не коментирам, защото не знам истината, но за другото - да! Ако се стигне дотам( да пази Господ!) аз бих стрелял в краката....но не само на един.

Коментар

Винаги в тялото,колкото повече му наредиш толкова по-добре,ако е достатъчно близо да го целнеш в тиквата още по-добре.При стрелба в крака с мотива "исках само да го раня" затвора ще е почти сигурен,защото уж си в ситуация на самоотбрана,пък си мислел как да го нараниш.В Америка е така,тук ситуацията в съда мисля че ще е аналогична.С две думи:бий говедата в рогите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X