Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

...браво.Най-после нещо положително да се случи.Поздравления на взелите това решение.
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Много са му дали.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Да е много, да е много, колко да е много. В затвора не влиза, кръвнината в България не знам дали се плаща.

Коментар

Рано е още. Ще има продължение.

Коментар

В случая съм изцяло на страната на Лисичков,ако че и той може да не е много цвете за мирисане,но всички можем да изпаднем в същата ситуация!Добре,че е имал законно притежаван пистолет и е имал сърце да стреля на месо белким тия,дето се бяха развихрили,като башибозуци вдянат,че не са върха на елхата-дори напротив!
            Убития е бил под въздействието на хероин.
            На делото не са присъствали брата на убития и аверчетата.
            Кръвнина в Бг се плаща,ако получаваш "бели" доходи-т.е. не под масата,а както си е по закон.Съдът определя месечната сума според това длъжника има ли непълнолетни,или все още учещи деца,плаща ли наем,и т.н.
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Абе стига с тия глупости държавата и изхабените патрони трябва да му въстанови .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Мисля си,че по темата ще е добре да се изкажат съфорумци зад граница-имаме хАмериканци и Европейци,нали?
                Та според тях каква би била присъдата в случая според тях в съответните държави?Със сигурност е имало нещо подобно?Или там никой не си позволява да се прави на башибозук?
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Според мен, съдът би трябвало да оправдае Лисичков, т.е. да няма присъда.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Според мен, съдът би трябвало да оправдае Лисичков, т.е. да няма присъда.
                    Да, аз също съм на това мнение, но парадокса в нашата родина е, че престъпниците се оказват с повече права от жертвите... Не е нужно да се дават примери, понеже правораздавателната ни система е станала нарицателна в цял свят.
                    Уважение за г-н Лисичков и му желая оправдателна присъда. Не случайно слагам "г-н" пред името му, понеже с това изразявам уважението си към този човек.
                    Докато има беззаконие покрай сухото винаги ще гори мокрото. Дано да не съм прав....
                    Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                      Да, аз също съм на това мнение, но парадокса в нашата родина е, че престъпниците се оказват с повече права от жертвите... Не е нужно да се дават примери, понеже правораздавателната ни система е станала нарицателна в цял свят.
                      Уважение за г-н Лисичков и му желая оправдателна присъда. Не случайно слагам "г-н" пред името му, понеже с това изразявам уважението си към този човек.
                      Докато има беззаконие покрай сухото винаги ще гори мокрото. Дано да не съм прав....
                      Та кой, казваш, е жертвата?

Дано не ти се случва да срещнеш някой "г-н" в наглед безобидна ситуация, в която си имал неблагоразумието да слезеш и да го питаш "Какво правиш, бе кретен?"
                      А е можел да продължи, просто...

Коментар

Моля, този пост да се изтрие, от съображение за сигурност
                        Последно редактирано от Ico_Ns; 13-09-10, 21:05.
                        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Не знам нищо за него и не го познавам. Нямам против да прочета в хрониките, че някой, неизвестен, го е отнесъл, понеже бил такъв и такъв. Плаша се от саморазправата на пътя. Лош прецедент, според мен. Ще се наложи да търся противодействие, ако се затвърди. А не искам да сме "като едно време на запад".

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                            А не искам да сме "като едно време на запад".
                            Това "едно време на запад" е приказка за по филмите, дето ги гледат децата. Сега е "Днес на изток"... Докато едно време е имало някакъв морал, уважение и правила, "днес на изток" тези "подробности" липсват...
                            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                              Та кой, казваш, е жертвата?

Дано не ти се случва да срещнеш някой "г-н" в наглед безобидна ситуация, в която си имал неблагоразумието да слезеш и да го питаш "Какво правиш, бе кретен?"
                              А е можел да продължи, просто...
                              А е можело да продължиш.......

Ако ТИ нямаш лоши намерения/настроение, ако ТИ не си суперагресивен в момента, за какво ТИ е на ТЕБ да слизаш от колата и да задаваш подобни въпроси?
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                                А е можело да продължиш.......

Ако ТИ нямаш лоши намерения/настроение, ако ТИ не си суперагресивен в момента, за какво ТИ е на ТЕБ да слизаш от колата и да задаваш подобни въпроси?
                                Случи ми се няколко пъти да бъда не засечен, а ударен от "блейки" и реагирах по подобен начин, без никакви намерения да влизам в саморазправа. После се извинявах и бях склонен да не викам кат, защото съм си позволил да кажа неща, които не е трябвало. Трябва да се гърмим ли, според теб?
                                На всеки му избиват чивиите понякога, но това ако е повод за стрелба - по-добре да забранят оръжията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X