Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Ти май не прочете изобщо за какво иде реч........ И от къде тръгнала темата. Убития не е от хората, коиту ще слязат от колата за да те напсуват на майка. А стрелеца е бил наясно с това..... Виж ако ти или аз бяхме на място на стрелеца, сега на НАШИТЕ гробове, щяха да ни носят цветя...... Така че, дай да си чешеме клавиатурите по някаква друга тема.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Случи ми се няколко пъти да бъда не засечен, а ударен от "блейки" и реагирах по подобен начин, без никакви намерения да влизам в саморазправа. После се извинявах и бях склонен да не викам кат, защото съм си позволил да кажа неща, които не е трябвало. Трябва да се гърмим ли, според теб?
      На всеки му избиват чивиите понякога, но това ако е повод за стрелба - по-добре да забранят оръжията.
      Абе човек, я се запознай със случая преди да ръсиш глупости, ти си от Русе и не си запознат с "постиженията" на рижите.Просто попрочети малко назад в темата.Тук не става въпрос за някой че отнел предимство..
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

... Плаша се от саморазправата на пътя. Лош прецедент, според мен. Ще се наложи да търся противодействие, ако се затвърди. А не искам да сме "като едно време на запад".
        Като се плашиш - не слизай и не тръгвай към някого със заплашителен вид, защото те бил ядосал с нещо. Онзи отсреща ни те знае, ни те познава и няма откъде да знае до каква степен са ти "избили чивиите" ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Като се плашиш - не слизай и не тръгвай към някого със заплашителен вид, защото те бил ядосал с нещо. Онзи отсреща ни те знае, ни те познава и няма откъде да знае до каква степен са ти "избили чивиите" ...
          Прав си, не ми е работа да слизам. Даже е можело направо на пътна помощ да се обадя да ми приберат колата с изтекъл радиатор. Нищо, че може и да не видя кой е бил отсреща.
          Нещо не ви допада закона в частта си за самоотбрана, равна по сила на нападението ли или нервите ви са по-слаби от моите

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Дано съдбата ме предпази, да те срещна, когато са ти избили чивиите?!

Какво значи това апропо?
            Какви са тия чевии, или чивии или са чинии.. Отдавна ме интересува този въпрос?

Това не променя страха ми от среща с гражданин с избили "чивии"!

Като знам колко са кротки на бюрото..Всичко може да очакваш о такива дълбоки води...
            Последно редактирано от Volk; 13-09-10, 22:20.

Коментар

... Нещо не ви допада закона в частта си за самоотбрана, равна по сила на нападението ли или нервите ви са по-слаби от моите
              Неее, просто мисля за тебе. Щото, като си падаш по заплашителните слизания от колата, току-виж си попаднал на някой сепнат пенсионер със законен "Макаров" (като онзи футболист от "Литекс") или пък си станал причина за ПТП, като онзи с "Голфа" на "Н. Вапцаров", дето спрял да раздава правосъдие пък една Г-класа помела и неговата кола ...

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
              Дано съдбата ме предпази, да те срещна, когато са ти избили чивиите?! ...
              Нещо май си се объркал. Точно на мен чивиите ми не избиват толкова лесно.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от сто
                А какво можеш да направиш срещу това? Да стеляш първи, може би
                Сто, извинявай, ама докато дочакаш полицията в подобен момент, ще те оплакват студен...
                Дали случайно или не са се срещнали, ексченгето щяха да го смелят на ситно от бой, ако оцелее, оцелее...
                Де ги днес браточката и аверите в съда, и защо са в разход?Кой им вкара в простите глави тази позиция, аз или ти?За едно си прав, ситуацията ще търпи развитие, дано с още една условна...

Коментар

Първоначално публикуван от сто

А темата чета от първия пост още, просто си имам свое мнение .......
                  Тогава явно си падаш по мутреенето, показноста, агресивно и на инат като на война по пътя, или те е яд че има все още хора на които не им пука от мутри, които между другото затвориха на тотал 3 заведения в Несебър, които без пречинно млатят тинейджъри по главната в Бургас, които дебнат дъщеря ти да и натъпчат п... 10 човека на караминьол, които пускат хапченца в питиетата на неподозиращи младежи по дискотеките та после от случилото се до ги е срам и внуците им след 50 год., не те знам а и не искам, колко си годишен, с какво си изкарваш месото и хляба но нещо ти е збъркана представата за живота, държанието ти е незряло, подобаващо на тийн, които изкарва повече време пред компа и не е влизал в нощен бар.
                  Ако това по-назад си го писал по-принцип,Е! объркАл си темата, защото тук става въпрос конкретно "случая Лисичков".

Коментар

Аз само едно не разбрах...сигорно съм тъп...! Защо след като е неизбежна самоотбрана .....експолицая получава осъдителна присъда.......е аджеба той виновен ли е или невинен.....ако е виновен то присъдата трябва да е ефективна ако е невинен трябва да няма такава ...това ми звучи като малко бременна жена....!

Един път си спасява живота ,втори път оня е бил дрогиран,трети път за това че си е спасил живота му дават условна присъда и го глобяват 40 000 лв.....Еееее кое е по добре жив или мъртъв..... ...!
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Колега що си късаш нервите.

Коментар

Факт е, че аверите на Рижия са се държали предизвикателно, когато е пристигнала полицията и са демонстрирали "мускули... Щом това е станало пред органите на властта, какво ли е когато тях ги е няма? Защо хората аплодират подобни новини, като в коментирания случай? Защото на обикновенния човек му се е доплакало за малко справедливост, било и по този начин. А до този момент друг "начин" не е демонстриран от никого... Сега уж има някакво "раздвижване" и "начини", ама крайните резултати са никакви. Може да е въпрос на време. Надявам се!
                        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                          Колега що си късаш нервите.
                          Ако към мен е адресирано.
                          Защото ми писна от кретенчета с напомпани с хормони тела и преправени дрезгави гласове.
                          Защото като ми откраднаха Аудито, вместо с 5000 откум отидох с двуцевката и пак го взех, два месеца по-късно го потрошиха.
                          Затова че като излизам, излизам със преумицата че може и да отсъмна в поликлиниката...
                          Но най ме дразни че подрастващата младеж симпатизира на подобни индивиди.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                            Ако към мен е адресирано.
                            Защото ми писна от кретенчета с напомпани с хормони тела и преправени дрезгави гласове.
                            Защото като ми откраднаха Аудито, вместо с 5000 откум отидох с двуцевката и пак го взех, два месеца по-късно го потрошиха.
                            Затова че като излизам, излизам със преумицата че може и да отсъмна в поликлиниката...
                            Но най ме дразни че подрастващата младеж симпатизира на подобни индивиди.
                            Да на теб писах и много добре знам за какво става дума и не искам да коментирам от съображения.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                              Аз само едно не разбрах...сигорно съм тъп...! Защо след като е неизбежна самоотбрана .....експолицая получава осъдителна присъда.......е аджеба той виновен ли е или невинен.....ако е виновен то присъдата трябва да е ефективна ако е невинен трябва да няма такава ...това ми звучи като малко бременна жена..!
                              За разлика от малко бременната жена, в българското право има понятие "превишаване на пределите на неизбежната самоотбрана".

Т.е. съдът е преценил, че човекът се е самоотбранявал неизбежно, но е можел да го направи и с по-малко щети за нападателя. Примерно, като му вкара само един вместо три куршума.

Коментар

По тази пречина изтрих поста си №296, но тук вече не ми издържаха нервите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X