Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е вашето отношение към носенето на оръжие от граждани?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво е вашето отношение към носенето на оръжие от граждани?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Понеже темата е "Какво е вашето отношение към носенето на оръжие от граждани?" и като изряден гражданин ви призовавам да уведомим съответните органи, че е имало изваждане, игра и всякакви простотии в алкохолна среда с КНО! И съответните снимки!...
    Сега да попитам Вас, изрядния гражданин, както се самоопределихте:

1. Ако сте против носенето на оръжие, защо не върнете собственото си разрешително и да дадете пример, като се откажете от притежание и носене на КНО?

2. Ако винаги уведомявате компетентните органи за всяко известно Ви нарушение, било на закон или подзаконов нормативен акт, бихте ли уведомили КАТ, че някой, завивайки, по малките часове, в безлюдна и тиха уличка е пропуснал да подаде знак, включвайки мигача си? Питам Ви, защото снощи, по малките часове, прибирайки се у дома, извърших това отвратително нарушение... Или ако видите Ваш познат, да излиза от заведение в което се сервира алкохол и сяда в колата си, бихте ли звъннали на дежурния в КАТ, за да изпрати патрул, да го спрат и проверят, въпреки, че знаете, че същия този Ваш познат не употребява алкохол?

3. Виждам в темите, тук във форума, че се интересувате от стрелба със снайпер. Интересно ми е къде прострелвате пушките си, на дистанция над 100 метра, при условие, че не ми е известно в България да има сертифицирано за това стрелбище, без да нарушавате закона?

Би могло да има и 4-то и 5-то... Въпросите ми, разбира се, са реторични, но следващия път, преди да влезете в ролята на изрядния гражданин, моля, отговорете си на тези и други подобни въпроси!
    Последно редактирано от giorgio; 02-02-09, 11:37.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Сега да попитам Вас, изрядния гражданин, както се самоопределихте:

1. Ако сте против носенето на оръжие, защо не върнете собственото си разрешително и да дадете пример, като се откажете от притежание и носене на КНО?

2. Ако винаги уведомявате компетентните органи за всяко известно Ви нарушение, било на закон или подзаконов нормативен акт, бихте ли уведомили КАТ, че някой, завивайки, по малките часове, в безлюдна и тиха уличка е пропуснал да подаде знак, включвайки мигача си? Питам Ви, защото снощи, по малките часове, прибирайки се у дома, извърших това отвратително нарушение... Или ако видите Ваш познат, да излиза от заведение в което се сервира алкохол и сяда в колата си, бихте ли звъннали на дежурния в КАТ, за да изпрати патрул, да го спрат и проверят, въпреки, че знаете, че същия този Ваш познат не употребява алкохол?

3. Виждам в темите, тук във форума, че се интересувате от стрелба със снайпер. Интересно ми е къде прострелвате пушките си, на дистанция над 100 метра, при условие, че не ми е известно в България да има сертифицирано за това стрелбище, без да нарушавате закона?

Би могло да има и 4-то и 5-то... Въпросите ми, разбира се, са реторични, но следващия път, преди да влезете в ролята на изрядния гражданин, моля, отговорете си на тези и други подобни въпроси!
      И на трите въпроса, отговора ми е категорично "Да!".../въпреки, че на първия незнам каква е логиката, след като никога не съм имал нарушение в условията на притежание, носене и употреба/

И не съветвам никой повече да пуска подобни снимки с оръжие насочено в главата на подпийнал, защото това разрешително виси на нишка от паяжина...

Оръжието си прострелвам на полигона на военния завод Сопот, може и повече от 500 метра..

Така се прави ред, с нулева толерантност към пренебрегването на закона, а не когато ни изнася да четем евангелието както ни хареса и в приятна атмосфера на поддържници...
      Последно редактирано от Volk; 02-02-09, 18:56.

Коментар

Оръжието си прострелвам на полигона на военния завод Сопот, може и повече от 500 метра..

Така се прави ред, с нулева толерантност към пренебрегването на закона, а не когато ни изнася да четем евангелието както ни хареса и в приятна атмосфера на поддържници...
        Я да видим кой как чете евангелиетоили да спра до тук..... Не знам Попов дол да се е казвал някога Сопот,нито да е бил полигонНе че и аз съм цвете за мирисанеА и предполагам често ходиш до ВИП-а,та ако още не си си взел 100% реплика -въздухарка на което си искаш КНО,време ти е.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Знаеш отлично разликата...

Оръжието изисква уважение...

Който не го разбира, започва да си играе, както с пишката си и в един момент нещата стават необратими...

Коментар

...
            Който не го разбира, започва да си играе, както с пишката си и в един момент нещата стават необратими...
            Тя и пишката иска уважение, ама някои като започнат да си играят, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Тя и пишката иска уважение, ама някои като започнат да си играят, ...
              Тука вече да си кажат мнението професионалистите..

Коментар

Подобни мнения, изкарване на кирливи ризи и лични конфронтации не носят нищо добро или полезно за никого от форума.Volk, не те познавам лично, но не ме карай да изкарвам твои стари мнения от други теми и след това да те питам колко закона си нарушил!
                Всички сме правили глупости с оръжие или не, не знам защо тука трябва да се изкарваме по-големи католици от папата.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                  Подобни мнения, изкарване на кирливи ризи и лични конфронтации не носят нищо добро или полезно за никого от форума.Volk, не те познавам лично, но не ме карай да изкарвам твои стари мнения от други теми и след това да те питам колко закона си нарушил!
                  Всички сме правили глупости с оръжие или не, не знам защо тука трябва да се изкарваме по-големи католици от папата.
                  Така е, но към днешна дата съм "струнка"...

И в бъдеще ще съм!

Това е положението, навремето Дзержински е изкарал бандюгите и ги е направил комисари...

Коментар

Volk козината си мени, ...

Коментар

Само не разбирам защо никой не спомена за Трейзър и новите технологии, които напълно заместват КНО при самоотбрана...

Може би другаде се крие мерака за притежаване..

Коментар

Така е, но към днешна дата съм "струнка"...

И в бъдеще ще съм!

Това е положението, навремето Дзержински е изкарал бандюгите и ги е направил комисари...
                        ... и видяхме докъде докараха Русия...

Коментар

За протокола: произнася се "Тейзър" и не замества КНО, а има конкретно предназначение да задържи при попадение на ЕДИН евентуален нападател за ~30сек. Толкова!

Темата се изчерпа, отговорите в анкетата много ме радват, показват че обществото тук е на светлинни години от общата настройка в страната където всичко е обърнато точно наопаки... Благодаря на всички гласували и изказали си мнението...

Личните нападки само на лични съобщения ако обичате...!

Заключвам темата!
                          Последно редактирано от Венцислав Петров; 02-02-09, 20:47.
                          VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X