Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Нещо ново от Донецк?
    Новините днеска са доста оскъдни.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        7 бройки Булат. И тях ще ги видим скоро опушени и изтърбушени.

Вече имаше данни за поразени "Булат"...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10557286_805106396196325_1924981233690982767_n.jpg
Прегледи:1
Размер:43.2 КБ
ID:5601106

Коментар

Кой от кого се учи, не знам, но понятия като хуманизъм при провеждане на бойните действия вече отиват на кино.

Помните тези "стрелички" от Славянск? Само че стрелички от снимка са от сектор Газа.

Коментар

Украинският премиер Арсений Яценюк обяви пред парламента, че подава оставка, съобщиха световните агенции. По-рано днес двете партии, които изиграха ключова роля в протестите, свалили бившия президент Виктор Янукович – УДАР на Виталий Кличко и националистическата "Свобода" – обявиха, че напускат управляващата коалиция.

http://dnes.dir.bg/news/ukrina-arseniy-yatzenk-17100197

Коментар

Долу горе като при нас никой не иска да носи отговорност за провала . А може да има и пряка връзка със сваления Боинг .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Братская могила обнаружена в Славянск, где российские мятежники бросили тела людей казнили

Rebel checkpoint in Lugansk taken

Rolling towards Donetsk

Russian rebels blow up a bridge in Horlivka in an attempt to stop Ukrainian army advance

Another Russian UAV down in Ukraine

In newly liberated Severodonetsk

Последно редактирано от p-pleven; 25-07-14, 07:33.
                Публикувайте отговор

Коментар

Ройтерс: Госдепартамента США Мэри Харф: Русия "долбит" по Украйна
                  Повода май е същата снимка която неграмотно съм избрал манипулативно
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                    Ройтерс: Госдепартамента США Мэри Харф: Русия "долбит" по Украйна
                    Повода май е същата снимка която неграмотно съм избрал манипулативно
                    А защо не! Едно време имаше един виц за разговор между двама разузнавачи: "В: Какво правиш? О: Засекретявам вестници." Та и американските другари така - в несвяст засекретяват Youtube, Facebook, Twitter, В контакте и т.п.

Това, че евентуално са решили, че могат да използват някоя снимка в пропагандната война не прави "разкритията" ти по-достоверни.

Виж, ако бяха сложили една сателитна снимка как същата батарея води огън в направление украинска територия работата става съвсем друга.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      ..Това, че евентуално са решили, че могат да използват някоя снимка в пропагандната война ..
                      Говори че са неграмотни, как не се сети.

А ето почва да става интересно, ще пращат/пратили са колежани от KCT глупаците ще търсят въоръжени московски граждани в Украйна представяш ли си?
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:graphic+voor+portal.JPG
Прегледи:1
Размер:44.7 КБ
ID:5601162
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Говори че са неграмотни, как не се сети. ...
                        Много съм недосетлив. Така че, хич не мога да се сетя защо американските другари могат да публикуват сателитна снимка на някакво руско поделение в района на Ростов и да твърдят, че май там били подготвяни сепаратисти, в т.ч. и за боравене със ЗРК, но се стискат и не пуснат някоя снимчица на въпросната артилерийска батарея, дето от две седмици била долбила по Украина? Хем задачката е от лесна по-лесна - явно районът се наблюдава от спътници, а, както се вижда от войнишките снимки, оръдията са развърнати като на парад в голо поле. Или да щракнат за спомен, примерно, онези "Град"-ове, дето имаше видео, предполагаемо показващо стрелба по украинска територия. Хем стрелба на "Град" ще се вижда от спътник като стой та гледай. Та даже и траекториите на ракетите ще се изрисуват. Ама не! Не дават. Ти сещаш ли се защо?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Ми събрали сме се неграмотни и недосетливи - няма как да се сетим
                          Ще чакаме да ни кажат.

Колкото до снимките, в момента със сигурност текат разработки за по-голям конфликт, та на мен ако ми предстои война, не бих искал точно преди началото и, евентуалният ми противник да е наясно с точните ми възможности само за да зарадвам форумите по света

пп
                          и кви две седмици - хвалбата на руснака за долбенето (по руската степ) е от 23-ти

Коментар

Абе ние хубаво ги обсъждаме тея спътници. Ама аз да питам. Преди бяха преминаващи. Общо взето противниците си знаеха кога им минаваха спътниците над главите, имаше нещо като разписание. И точно в тея времеви зони спираха дейност и всичко се покриваше, така че спътниците да останат "сляпи". В днешно време има ли спътници, които зависват стационарно над даден обект/зона и го наблюдават 24/24?
                            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

... и кви две седмици - хвалбата на руснака за долбенето (по руската степ) е от 23-ти
                              Малко по-долу на страницата му (от 19 юли) пишеше, че от 2 седмици били край границата с Украина. А освен снимката от 23-и имаше и снимка от 2 дни преди това. Хем с разчетите при оръдията, които са си насочени в същата посока) Ама ти нея не я хареса, щото дулата не са навирени нагоре, което да предполага стрелба на по-голямо разстояние.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето и изгорял Булат отблизо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X