Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Да се върнем на техническата част.............

Ето как изглежда изстрелването на БУК отгоре, не казвам че е точно ТОЗИ БУК, но явно някъде има и за него такова клипче, като гледам как се промени говоренето във Вашингтон

Ето и разкази на оцелелите от градушката

[video=youtube;2jxsddIoAWg]https://www.youtube.com/watch?v=2jxsddIoAWg[/video

уфффф, нещо се дублираха, моля мод да ги прочисти?
    Последно редактирано от derhunter; 26-07-14, 09:51.

Коментар

Да ти кажа честно, може би те леко завишени, но са горе-долу нещата са такива.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        ......
        Ето и разкази на оцелелите от градушката
        ....
        Тия сега от кои са ?
        Не мога да се ориентирам и едните и другите говорят на руски.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Тези са украинци, които са говорят руски и на страната на украинци, които са забранили руски... И темподобно.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski
            Много се съмнявам сегашният танк със затворени в бойно положение люкове може да бъде поразен с Молотов, иначе всичко е точно. Въпрос е стои друг, тази модификация танк е експортна модификация (единствена експортна модификация на Т-64) за Африка, за нея вече платено, но вместо да замина, този танк даден на, момент за драматична пауза... ... ... Националната Гвардия. Не е на армията, а на Нацгвардия. Интересно, а получените парите (11 000 000 $) Украина ще ги върне, или както с парите за газта ще стане?
            Коктейл Молотов е образно казано. Има много запалителни смеси които влезли през вентилационните отвори в МТО ще си подпалят машината без проблеми . Стига да знаеш кое как да смесиш
            Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Да ти кажа честно, може би те леко завишени, но са горе-долу нещата са такива.
            2 самолета АН-26; 1 самолет-разведчик АН-30; 2 самолета — Ил 76; 16 самолетов Су-25 (+1 СУ-25 захвачен в ЛНР 7 июля); 7 самолетов Су-24; 4 беспилотника; 19 боевых вертолетов («Ми-24», «Ми-17» и «Ми-8»); 107 танков Т-64; 7 танков Т-72; 1 танк «Булат»; 5 Хаммеров; Джип; 16 Газ-66; штабная машина; автокран; 19 Уралов; 22 Камаза; 3 УАЗ-469; 2 САУ-Нона; САУ 2С3 «Акация»; 2 зенитные установки ЗУ 23-2; 6 установок РСЗО «Град»; 6 установок РСЗО «Ураган»; 20 гаубиц Д-30; 17 122 мм минометов; 61 БМП; 47 БМД; 127 БТР.107 Особено цифрите с техниката . 107 танка само от модел Т 64 Тия общи загуби само за едни 4 месеца са повече от вашите в Афганистан за почти 10 години интензивни бойни действия .
            Последно редактирано от sek.1; 26-07-14, 10:24.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ти до сега не си чул термина информационната война?

Коментар

Чувал съм ама и там нещата трябва поне малко да се доближават до реалните . Ако това са що годе реални цифри нещата наистина са много страшни .

Коментар

Надали можем сега да си обсъждаме точните цифри потери в личен състав при тази бъркотия. За техниката нещата са ясни, а за л/с не са. Но някои официални украинските цифри ясно ни говорят за размерите на трагедия. Например, че
                  "За 14-19 июля дезертировало 3473 человек..."
                  Според мен официалните украинските власти в тази цифра крият и определен немалък брой на загиналите в АТО.

Коментар

За личния състав ми изглеждат някак си по реално . 3473 дезертирали за пет дни ! Ясно защо там пращат който въобще отиде . Това по щат на какво се равнява 1 МСД ? Аз като пиша за важността на на мотивацията никой не вярва .
                    Последно редактирано от sek.1; 26-07-14, 11:41.

Коментар

По-скоро мсполк и половина.

Коментар

Е вашите щатове са доста по големи .

Коментар

От самите украинци, сводка за 25-ти юли.
                          СНБО - за минувшие сутки погибли 13 украинских военных+19 ранены, уничтожено 9 единиц вооружения и военной техники
                          и това е само за един сравнително спокоен ден. Ну а понеже някои модератори много болезнено реагират на сводките от опълченци , то просто ще озвъча тяхната цифра - 176 само убити, говорим за УВС. Истината е някъде по средата...

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            От самите украинци, сводка за 25-ти юли.и това е само за един сравнително спокоен ден. Ну а понеже някои модератори много болезнено реагират на сводките от опълченци , то просто ще озвъча тяхната цифра - 176 само убити, говорим за УВС. Истината е някъде по средата...
                            Абе няма нищо весело. Южен, срещу Северен Виетнам.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Та ний, це вже ремейк 1918 году. Червените, белите, сините, зелените барабар с Батько Нестор Махно.
                              Последно редактирано от derhunter; 26-07-14, 20:34.

Коментар

Ванка, Батько Нестор Иванович Махно е един и същият исторически персонаж.

Анархист е.

Снимка на унищожена според мен БМД.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X