Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Няма, нямааа. Няма да го построим скоро, няма... ИЛИ как се печелят сърцата на хората за правата кауза:
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
      Те и американците много вярваха на "умните" си бомби пък уцелиха едно китайско посолство та за малко да стане една В Индия нещо не работят както трябва тези снарядчета http://www.militaryparitet.com/html/data/ic_news/128/ Освен това конструкторите гарантират 10 години съхранение а украинските едва ли са толкова нови http://www.army-guide.com/rus/product1718.html
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Те и американците много вярваха на "умните" си бомби пък уцелиха едно китайско посолство...
        Бомбата уцели точно каквото и бяха задали да уцели...
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Те и американците много вярваха на "умните" си бомби пък уцелиха едно китайско посолство та за малко да стане една В Индия нещо не работят както трябва тези снарядчета http://www.militaryparitet.com/html/data/ic_news/128/ Освен това конструкторите гарантират 10 години съхранение а украинските едва ли са толкова нови http://www.army-guide.com/rus/product1718.html
          Сега ако очакваш да ти кажа и кога им изтича срока на годност, значи "леко" ме надценяваш...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Сега ако очакваш да ти кажа и кога им изтича срока на годност, значи "леко" ме надценяваш...
            Въпросния снаряд е скъпо високотехнологично оръжие 70 000 $ за бройка не са никак малко . Видно от събитията е че не могат да поддържат далеч по проста и евтина военна техника . Вероятно е по чисто финансови причини защото на тяхна територия останаха доста от заводите и специалистите които я произвеждат . Ситуация аналогична с нашата .

Коментар

Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Гледам темата 5 страници вече и се чудя защо на мен ми се смеете как съм се подготвял за зомби апокалипсиса,я ги виж тия какво опълчение са си спретнали,а даже зомбита си нямат.

Как така от никъде тия се появиха в пълно бойно с униформите,комуникациите,оръжието,ботуши,жилетки..........???Явно изоставам аз.

Други снимки,че ми е интересно от партизанска гледна точка.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

От към униформите и аз го докарвам седят си сгънати поне три чифта . С едните ходя на лов другите два чифта са ми НЗ виж от към оръжието съм зле

Коментар

Че тези и им подобните жилетки се продават свободно, иначе откъде според вас еърсофтери имат всичко това? На видеото са българските момчета еърсофтери, а не са росийските спецназовци.

Коментар

И униформите са им много далеко от истината.
                      Моята е такава:

Якето:

И панталона:
                      Последно редактирано от big_dragon; 10-05-14, 07:54. Причина: Смяна езика на клипа

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение

На снимка ПТРК Метис от старите, с тн къса ракета. Със 100% сигурност от украинските складове, на въоръжение в росийската армия подобните реликвии няма.

Коментар

Вчерашна снимка от Донбас. Май все пак са отворили някакъв склад със старо оръжие.

ППС, Маузер К98 (май?)...

Коментар

Интересна информация за американски наемници в Украина. И не! Информацията не е от ТАСС или Russia Today, а от немски издания. "Шпигел" публикува статия по темата, в която се цитира информация от друго немско издание.

Действия срещу сепаратистите: Украинската армия очевидно получава подкрепа от американски наемници.

400 американски наемници се биели срещу сепаратистите в Източна Украина. За това съобщава "Билд ам Зонтаг" като се позовава на информация от тайните служби. Според тази информация бойците били от фирмата "Академи", по-рано известна като "Блекуотър".
                            ...

Според "Билд ам зонтаг", украинските сили за сигурност се поддържат от 400 елитни бойци на "Академи". Те били участвали в действия срещу проруските бунтовници около източноукраинския град Славянск. Според същото издание на 29 април Федералната разузнавателна служба (BND) е уведомило федералното правителство за това. Още не е ясно, кой е възложителят на наемниците.

Информациите произхождали от източници от американските тайни служби ...
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-05-14, 18:00.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

"Още не е ясно, кой е възложителят на наемниците." Комшиите пият отвън на терасата, ще ида да ги питам да не би да е някой от тях...
                              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                                Вчерашна снимка от Донбас. Май все пак са отворили някакъв склад със старо оръжие.

ППС, Маузер К98 (май?)...
                                И двете са много добри оръжия . Судаевката е чудна за градски бой а с маузера от добра позиция на висок етаж доста главоболия на настъпващите можеш да създадеш . Особено ако има и оптика .

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X