Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

На пръв поглед на тази карта прави впечатление дебелата червена ивица по границата с пояснение "места на въоръжени сблъсъци между граничната служба на Украйна и терористите". Нещо май на мен ми убягва в ситуацията или...?
    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
      На пръв поглед на тази карта прави впечатление дебелата червена ивица по границата с пояснение "места на въоръжени сблъсъци между граничната служба на Украйна и терористите". Нещо май на мен ми убягва в ситуацията или...?
      В цитираните по-горе английски линкове пише, че Украйна няма контрол върху тази част от границата си.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Тогава организацията Рада національної безпеки та оборони України

http://www.rnbo.gov.ua/

трябва да си преразгледа информацията и картата, разбира се, освен ако не възнамерява да спечели пукотевицата виртуално. Или английските журналисти да преразгледат тяхната си информация.

П.С. Гледам снимката по-долу, тоя ултимейт солджър с тъмни очила и прибор за нощно виждане направо цепи мрака
        Последно редактирано от icos; 15-08-14, 14:04.
        And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Я къв интересен АК-то?! Дали да позная от раз произхода му?!

Ваш си е калашника . С тоя дулен компенсатор ние никога не сме произвеждали .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Да да, два пъти е наш. Виж му само приклад и цвета на пистолетната ръкохватка.

Коментар

АКМС никога не сме произвеждали . Вариант със скосения дулен компенсатор и оребрената затворна кутия също . Освен този да е събиран от части

Коментар

Ауууу, сега става наистина лошо. Група на небеизвестен Бес:
                Используя фактор внезапности, в результате смелых и решительных действий в районе населенного пункта Верхняя Крынка удалось захватить в исправном состоянии 240-мм тяжелый самоходный миномет «Тюльпан», установки залпового огня «Ураган», гаубицы Д-30, а также значительное количество боеприпасов к ним.В настоящее время защитники Донбасса осваивают и готовят к боевому применению новую технику. В ближайшие дни она будет использована на наиболее важных участках фронта.
                Става дума за ето този агрегат http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=166520

Коментар

Някой споменаваше номерата Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bu5dLq7IQAA7nll.jpg
Прегледи:1
Размер:67.7 КБ
ID:5605238

Коментар

Когато "спряхме" товарните самолети 99 та година, с едни такива същите бели камази караха помощ на сърбите. Тогава беше арматурно желязо.
                    Споменавам го така за протокола, нахлуват ми спомени.

Коментар

А не само аз и с цистерна минерална вода съм карал . От един извор до Плевен Само че в случая просто това е излишно една голяма полоса от границата с Русия е под контрола на опълченците и от там могат да прекарат каквото искат .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Някой споменаваше номерата
                        Ами споменах ги, защото още преди 5 дни имаше публикувано видео, на което ясно се виждаше, че конвоят се формира във военно поделение и номерата на колите са военни. Това видео вече са го видели над 1 млн. души, а освен него има и куп снимки и видео, на които ясно се виждат военните номера.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nomera.jpg
Прегледи:1
Размер:64.7 КБ
ID:5605239

Не може да се отрече на руснаците, че са майстори на маскировката и опазването на тайната, така че, ако искаха, нямаше да го има нито въпросното видео, нито снимката, която си пуснал. Защо са тръгнали да сменят табелите нямам представа. Може да са решили да не дразнят допълнително украинците с военни номера.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Над нп Новосветловка днеска свален поредния украински хеликоптър, съдба на екипажа засега е неизвестна.

Коментар

Украински БТР-80, "оградата" РЕ не го спасила.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Над нп Новосветловка днеска свален поредния украински хеликоптър, съдба на екипажа засега е неизвестна.
                              Известно ли е какъв е бил хеликоптерът-Ми 8, Ми 17, Ми 24, или друг...?
                              Последно редактирано от mbenz; 15-08-14, 17:55. Причина: допълнение
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Ми-8 е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X