Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    Е нали може да се връти на 360°? А и да не го изоставят като самотно пакистанско сираче: наоколо може да се навъртат разни бойци с бинокли и да дават по ТAПчето сектори и координати.
    Че не можеш да сложиш БМП/БТР в едно укритие от чували с пясък (евентуално и с някакви стандартни бетонни елементи) ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
      Хипотеза, фалсифицируема презумпция,прозрение или Личен опит???
      Личен опит, мога да ти разказвам за влиянието на профилактичен шамар върху софтуер, и складови наличности и то в много богата и културна фирма.....и не съм усетил нарастване нивото на омразата

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
      Туй не е ли по-удачно?
      Това е "дълговремнна опорна (огнева според други източници) точка"за защита от външно нападение. Приложима при наличие на ясно изразен фронт и силно ефективно ПВО.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За да се монтират тези "панелки", трябва един кран, сума ти камиони или по-скоро тн панелевози (влекачи със специални ремаркета, см. снимка долу). Нещо, което лесно се унищожава и тогава какво ще правим?

Коментар

Украинската армия превзе три града в Донецка област - Дзержинск, Рубежное и Соледар

http://www.dnes.bg/world/2014/07/21/...-oblast.233085

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
            Украинската армия превзе три града в Донецка област - Дзержинск, Рубежное и Соледар

http://www.dnes.bg/world/2014/07/21/...-oblast.233085
            Абе, те не превзеха ли и Славянск, преди 2 седмици, даже и Порошенко ходи ?
            Пък сега пак отбелязват успехи при атаките му.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

The so-called "Deputy Defense Minister of South Ossetia" captured by Ukrainian forces in Donetsk

Ukrainian forces enter Horlivka
              Публикувайте отговор

Коментар

Коментар

ПКМ и ПТР, първа половина на XXI век.

Коментар

Някои неща не се променят толкова лесно . На времето съм чел инструкцията за работа с ПТР въпреки че ПТР не видяхме . Още преди 25 години си мислех че е безнадеждно остаряла система ама явно не е .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз засега несъм стрелял с ПТР, но пък доста съм се настрелял с КПВТ. Зная какво може КПВТ, няма как да не харесвам ПТР.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Някои неща не се променят толкова лесно . На времето съм чел инструкцията за работа с ПТР въпреки че ПТР не видяхме . Още преди 25 години си мислех че е безнадеждно остаряла система ама явно не е .
                        Би трябвало да върши работа срещу БТР/БМП и автомобили/камиони

Коментар

21.07 -На вооружении ДНР появились комплексы "Стрела-10М" - 5km.

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Arangel Преглед на мнение
                            Би трябвало да върши работа срещу БТР/БМП и автомобили/камиони
                            Я познай на колко парчета се разлита трак на танк след едно попадение?

Коментар

Това старо бре. Вече го показваха по доста клипове от поне 2-3 седмици се върти.
                              Например 0:38

Относно - основно за ЗРК се дават 2 параметра за обхвата: далечина и височина.
                              В случая конкретно за "Стрела-10" (9К35 или SA-13 по НАТО): далечина мин. 0,8, макс. 5км, височина мин. 0,025км., макс 3,5км.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Новото е официалното изявление,забележи - те твърдят на 21.07 "появились"
                                което води до едни мисли, откъде са дошли, защото на територията им не останаха за "пленяване"
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X