Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
    Новото е официалното изявление,забележи - те твърдят на 21.07 "появились"
    което води до едни мисли, откъде са дошли, защото на територията им не останаха за "пленяване"
    Значи казващия го (според твоя линк някой си Бородай) обявява официално, че имал еди какво си. С което малко или много се излага, щото снимки и видео на въпросното както посочих циркулират вече от 2-3 седмици. Виждали са го сигурно хиляди, може и милиони хора вече. И да ми твърди, че се е появило едва на 21.07 е чиста байка (видеото например е от 05.07). Прав е единствено за това, че конкретно с тая ЗРК Боинга е нодистижим. Което е ясно. Ама в случая полемиката е относно БУКа.
    Последно редактирано от Dagobar; 22-07-14, 23:03. Причина: допълнение
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Уф бе човек, какъв БУК те подгони.
      Като напиша няма масло на филийката, то значи няма масло на филийката, не е намек, не е упрек.

Въпросния, не е написал "имеем давно" а "появилось" което може да значи,че той точно досега е нямал Стрела-10
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
        Уф бе човек, какъв БУК те подгони.
        Като напиша няма масло на филийката, то значи няма масло на филийката, не е намек, не е упрек.

Въпросния, не е написал "имеем давно" а "появилось" което може да значи,че той точно досега е нямал Стрела-10
        Разбрах де. Просто искам да кажа, че казалия това лъже.
        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Е сефте
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Я познай на колко парчета се разлита трак на танк след едно попадение?
            До колкото си спомням каквото пишеше в наставлението с това първо се стреля по веригите после в зазора между купула и корпуса . Като гледам това чудо отката трябва да му е страшен .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Същият унищожен танк с екипажа от горното ми мнение, вид откъм МТО.

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              До колкото си спомням каквото пишеше в наставлението с това първо се стреля по веригите после в зазора между купула и корпуса . Като гледам това чудо отката трябва да му е страшен .
              Трак се унищожава на раз, танкистите във форума знаят, какво е в полевите условия да се смени палец (или щифт, не знам как е в българската армия), а какво е да се смени звеното на веригата. При това танк стои неподвижен и представява сам по себе си много лакома мишена за всичките му неприятели.
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-07-14, 09:04.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                Еми те, украинците трябва на тази мумия да му целуват гъза, на Ленин де. Само че ти за пореден път в темата за ТЕХНИЧЕСКАТА ЧАСТ слагаш тъпните, нямащи нищо общо с темата. И затова ще помоля модераторите да ти обърнат внимание.

Същият унищожен танк с екипажа от горното ми мнение, вид откъм МТО.

С какво е ударен ? Гледам добре е горял .
                Първоначално публикуван от Sibirski
                Трак се унищожава на раз, танкистите във форума знаят, какво е в полевите условия да се смени палец (или щифт, не знам как е в българската армия), а какво е да се смени звеното на веригата. При това танк стои неподвижен и представява сам по себе си много лакома мишена за всичките му неприятели.
                Знам какъв секс е смяна трак . Тая операция съм я правил няколко пъти на МТ-ЛБ и поне десетина пъти на верижен С 100 Кировец . И без никой да стреля по мене е голяма мъка . Практически по време на бой нямаш шансове да го направиш просто ще те застрелят преди да си извадил чука . Това е хубава машина
                https://www.youtube.com/watch?v=L429oFGn55c
                Последно редактирано от sek.1; 23-07-14, 09:03.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Коментар

Да са го подпалили с оная 'тръба'...па и толко ниско как са се прицелили?

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
                      Да са го подпалили с оная 'тръба'...па и толко ниско как са се прицелили?
                      От упор, примерно. ?!

Коментар

• От: Свален пътнически самолет над Украина

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
                        Е какво, все едно досега не бяха сваляли такива самолети. По данни на Wiki, Украйна имат 30 бойни су-25, не си водя точна статистика, но грубо според мен са свалени около 10. Предполагам, че от тези 30 на дали всички са изправни.
                        Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          От упор, примерно. ?!
                          Много ми се види като филм от 2-ра мировая война...да ги обгази танка и после 'удри'....или пак доброто старо РПГ.

Коментар

Вариантите са бол, от СПГ-то през РПГ-то па чак през ПТУР и до другия Т-64... Но аз лично се склонявам към варианта че са го ударили със СПГ-го.

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
                              С ПЗРК. Няма отношение към Боинга.
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X