Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Право на този който дава помоща е да реши кой ще я получи .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не и когато ползва Червения кръст за целта. Те дават помощ на който се добере до тях.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от gulemetov Преглед на мнение
        Конвоя се намира в Алабино малко на Юго-Запад от Москва gps (55.562816,36.990967)
        военната базата е на Тамаската мото дивизия - една от малкото истински елитни дивизии на ~1000km от Днепропетровск

Източник FT.com
        Конвоя тръгна от базата на МЧС в гр. Наро-Фоминск

Коментар

Погром над 72-а бригада УВС, изведнъж осъзнах че ми боли сърцето, гледайки тази унищожената техника. Някак си ми е я жалко много повече от хората, доскоро сидяли вътре в нея.

Коментар

Като знам какъв зор е да ги произведеш от листове метал и Фита стомана .

Коментар

Прокуратура Центрального региона Украины по надзору за соблюдением законов в военной сфере во время проверки на Государственном предприятии Киевский бронетанковой завод установила факт хищения одного танка Минобороны и подготовку к продаже семи танков Т-72.
              http://news.bigmir.net/ukraine/83768...Genprokuratura
              И после руснаците снабдявали с техника .......

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                Погром над 72-а бригада УВС, изведнъж осъзнах че ми боли сърцето, гледайки тази унищожената техника. Някак си ми е я жалко много повече от хората, доскоро сидяли вътре в нея.

Сибирски-този погром нещо ново ли е? И каква техника е унищожена, и има ли пленена?
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Не и когато ползва Червения кръст за целта. Те дават помощ на който се добере до тях.
                  Дори и червения кръст в повечето случаи се съобразява с волята на дарителите когато има изразена такава .
                  Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  Сибирски-този погром нещо ново ли е? И каква техника е унищожена, и има ли пленена?
                  Малка част от техниката поне външно изглежда във възстановимо състояние .

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                    Не е баш новичек, ама отскоро е. Има и унищожената техника, има и пленената. Има разбити и унищожени БМП-2, БМ-21 Град, танки Т-64, самоходните гаубици 2С3 Акации. Има и друго видео, от същото място.

Коментар

Коментар

Все повече ми се реве от тази тема (в буквалния смисъл)! Никога не съм предполагал, че бели хора, могат да бъдат толкова скотоумни в 21-ви век и кажи-речи в географския център на Европа! Технически не виждам особена разлика с онези, дето подритват собственоръчно отрязани човешки глави по площадите из Близкия Изток!!!

Като гледам в какви количества си отива украинска бойна техника и жива сила (признавам - толкова обезобразена до неузнаваемост БТ не съм виждал до момента), баш ми е чудно къде и кога по-точно се случват бляскавите победи на УА, огласявани от украинските СМИ..?!! Такъв бой и иракчаните не са яли от USA и коалицията...

Коментар

Просто не си имал информация какво реално се случва от години Марто, или си го игнорирал от типа " мен кво ме интересува, ум царува, ум робува, ум патки пасе" когато човек се натъква на идиотщината от себеподобните си. А процеса си върви и се развива и ни залива.
                          В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                          В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение

Каква е тази чудесия? 4 СПГ-та ? ОМГ
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Все повече ми се реве от тази тема (в буквалния смисъл)! Никога не съм предполагал, че бели хора, могат да бъдат толкова скотоумни в 21-ви век и кажи-речи в географския център на Европа! Технически не виждам особена разлика с онези, дето подритват собственоръчно отрязани човешки глави по площадите из Близкия Изток!!!

Като гледам в какви количества си отива украинска бойна техника и жива сила (признавам - толкова обезобразена до неузнаваемост БТ не съм виждал до момента), баш ми е чудно къде и кога по-точно се случват бляскавите победи на УА, огласявани от украинските СМИ..?!! Такъв бой и иракчаните не са яли от USA и коалицията...
                              Ъъъ, таковата...замислял ли си се какво щеше да е, ако укр. армия имаше насреща си истинска армия...?
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Аз пък като гледам украинската и като си помисля за нашата...и спирам да мисля и само гледам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X