Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Днеска мернах един клип (не ми се рови пак), но който се виждат едни ребята, които много подозрително приличат на руски парашутисти, ама са без отличителни знаци и засега "само приличат"...
    Е, те и в Крим отначало само приличаха и официално ги нямаше!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Уф, момчета. Марто, първо, Ми-24, ако не исползва ПТУР, може да лети, да стреля и да се управлява от един пилот. Както добре се вижда досега украинските Ми-24 не са исползвали ПТУР Щурм, сигурно щото просто ги нямат вече.
      За чеченците пак не сте прави, или по-скоро за вас всичките кавказци са еднакви. Не знам колко на бройка са чеченци там, но има и югоосетинци, има и руснаци от южните региони на Русия, които са мургави и хич няма да кажеш че са руснаци.
      За уверено боравене с ПЗРК и ПТУР, еми да, вижте на колко години са тези опълченци? До един са си служили в някогашната Съветската Армия, където нивото на обучението било много високо. Е, наученото с пот и болка на млади години не се забравя лесно, нали?
      И още нещо, показан в клипа ПТУР е толкова старо оръжие, че ние го отдавно нямаме на въоръжението. Общо взето, търсете под вола теле.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        Уф, момчета. Марто, първо, Ми-24, ако не исползва ПТУР, може да лети, да стреля и да се управлява от един пилот. Както добре се вижда досега украинските Ми-24 не са исползвали ПТУР Щурм, сигурно щото просто ги нямат вече.
        За чеченците пак не сте прави, или по-скоро за вас всичките кавказци са еднакви. Не знам колко на бройка са чеченци там, но има и югоосетинци, има и руснаци от южните региони на Русия, които са мургави и хич няма да кажеш че са руснаци.
        За уверено боравене с ПЗРК и ПТУР, еми да, вижте на колко години са тези опълченци? До един са си служили в някогашната Съветската Армия, където нивото на обучението било много високо. Е, наученото с пот и болка на млади години не се забравя лесно, нали?
        И още нещо, показан в клипа ПТУР е толкова старо оръжие, че ние го отдавно нямаме на въоръжението. Общо взето, търсете под вола теле.
        Юрка, стига ни успива, ами коментирай последния клип...

Коментар

Днеска мернах един клип (не ми се рови пак), но който се виждат едни ребята, които много подозрително приличат на руски парашутисти, ама са без отличителни знаци и засега "само приличат"...
          И ....ти виждал ли си руски парашутисти.Какви са отличителните знаци -верно ми е интересно.

Коментар

Марто, в Аи-Ес-Ди и в Камуфлаж има в СВОБОДНА ПРОДАЖБА същите каски.

Коментар

Марто, в Аи-Ес-Ди и в Камуфлаж има в СВОБОДНА ПРОДАЖБА същите каски.
              Стига де, не е сериозно! Сам знаеш каква е ситуацията и кои са там! Айде да не повтаряме ситуацията в Крим и същите думи - ами то това оборудване се продава в магазина!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                И ....ти виждал ли си руски парашутисти.Какви са отличителните знаци -верно ми е интересно.
                Последно - на парада на 9 май видях!
                Ако си ги пропуснал, ето ти ги да видиш, че и в прав текст от официалните руски СМИ:http://vbox7.com/play:4425c8afb8

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                  Стига де, не е сериозно! Сам знаеш каква е ситуацията и кои са там! Айде да не повтаряме ситуацията в Крим и същите думи - ами то това оборудване се продава в магазина!
                  Е ти какво очакваш да ти каже човека?! В прав текст - името на частта и служебните номера на хората в кадър..?!

Коментар

Е ти какво очакваш да ти каже човека?! В прав текст - името на частта и служебните номера на хората в кадър..?!
                    Е да де, прав си! Чак сега се загледах и видях смайла в края на изречението!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Ами те, мисля, преди известно време промениха някакви закони за "частните армии" и дори вече имат създадена такава...ако бъркам Сибирски да ме поправи.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Ето ви Вежливые на Парада на Победата. Има все пък някаква разлика, нали?

Коментар

Ето ви Вежливые на Парада на Победата. Има все пък някаква разлика, нали?

Да ама, няма никаква разлика с новосформираните диверсионни части за работа в "зарубежом" от линка по-горе! Обикновените бунтовници и дезертьорите си личат, а тези все едно един к*р ги е правил всичките, а екипировка, оборудване и въоръжение са не прекалено еднакви, а ми направо едни и същи на всичките - автоматите нови (не като вадени от складове с оръжие от ПСВ и ВСВ), бронежилетки, протектори, персонална радиовръзка и т.н. (все неща дето ги продават по магазините...) и най-вече наличието на обезкуражаващо КПД при използването на определени типове въоръжение - вижте статистиките от войната на руснаците в Афганистан и какво спретнаха тези само за двайсетина дена на украинските ВВС. Мога да продължа до утре, aма няма смисъл...

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski
                            в ползата на УВС?
                            объркали са е с РККА .......

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi)
                            дядо Владо - това кога е било ? Защото между едното правителство - преди Февруари (изключително проруско и бандитско) и другото - след 20 Февруари, има доста голяма разлика..
                            Толкова бързо се пише че немога да следя в рално време преди три години.
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi)
                              Ами имаме град, завзет от терористи... Трябва да се махнат или жителите или терористите..
                              Ако се съди по успеваемоста на гордите украински орли - бойни пилоти, може цивилните да свършат преди терористите, чисто като бройка.
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

С извинение към писалите и не съвсем откровени щуротии, и към другите - за 27 страници не разбрахте ли че това НЕ Е тема продължение на заключените теми ?

Да, темата в този и вид е скопена и окастрена, но това е единствения начин въобще да има тема при положение че НЯМА източник на достоверна информация нито от едната, нито от другата страна. Това не пречи филмчета да текат само от една страна, снимани с коментари все на един език. Как едно филмче не се появи някой да псува на украински ?

Не тая топли чувства нито към едната страна в конфликта, нито към другата, но ако не може да се постигне целта за някакъв БАЛАНС ако не в информацията - то поне в анализа, а не темата да се превърне в поредния жабарник - просто няма как да продължим.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X