Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Сложили пак този клип в ютуба, да видам до кога.

Коментар

Коментар

Учудх се и на официалните съобщения в няколко новинарски сайта ( не наши разбира се) , че Руските разузнавателни служби са получили нареждане да узнаят имената на преките участници и далите нарежданията за нападението със самолета, убийството на ранените в камиона и няколко случая на стрелба с тежка артилерия по цивилни сгради..... Дали се подготвят за Хага ? Или просто за поредица странни ПТП та ?
        Съгласен съм с Марто, че УА не е подготвена за такъв род действия, ама пък четох и разкази на оцлели украински войници след нападението над 95 ти ( май беше ) десантен батальон. Ами колоната се е движела без никакво разузнаване отпред, а опълченците са седяли в засада два поредни дни вече..... Който и старшина школник да пуснете не би се издънил така. Два БТР са били начело и естесвено са ги ударили и запречили цялата колона. Войниците са били в закрити камиони и не са и разбрали какво става даже..... И т.н... лаишки грешки..... Оттам нататък е ясно. И началника на този батальон май не е сред живите де. Ама това какво е - самоувереност или некомпетентност?
        висете отпуснато

Коментар

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
              Два Су 25 , 3 хеликоптера, две превзети поделения и един убит началник на десантен батальон на Украинската армия в актива на на опълченците за едно денонощие, и то след разгръщането на "масирано настъпление". Аз лично не очаквах такива събития. За какви зенитки се говори, че ползват оълченците вече? Връщам си думите назад, че УА и нацгвардия ще издържи до края на лятото. Май ще е по-скоро.... Някой има ли обяснение на такива успехи от страна на опълчението? Аз лично съм наистина много изненадан.....
              ...свалени СУ-25, хеликоптери, БТР-и...голяма работа-тъкмо повод УА да закупи доста хАмериканска техника за едни пари...
              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                Учудх се и на официалните съобщения в няколко новинарски сайта ( не наши разбира се) , че Руските разузнавателни служби са получили нареждане да узнаят имената на преките участници и далите нарежданията за нападението със самолета, убийството на ранените в камиона и няколко случая на стрелба с тежка артилерия по цивилни сгради..... Дали се подготвят за Хага ? Или просто за поредица странни ПТП та ?
                Съгласен съм с Марто, че УА не е подготвена за такъв род действия, ама пък четох и разкази на оцлели украински войници след нападението над 95 ти ( май беше ) десантен батальон. Ами колоната се е движела без никакво разузнаване отпред, а опълченците са седяли в засада два поредни дни вече..... Който и старшина школник да пуснете не би се издънил така. Два БТР са били начело и естесвено са ги ударили и запречили цялата колона. Войниците са били в закрити камиони и не са и разбрали какво става даже..... И т.н... лаишки грешки..... Оттам нататък е ясно. И началника на този батальон май не е сред живите де. Ама това какво е - самоувереност или некомпетентност?
                Аз не съм учуден-така трябва, добре е да се знаят имената на военните престъпници!За съжаление няма да стигнат до Хага, но е много вероятно нещо друго да ги стигне...

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  ...имената на военните престъпници!За съжаление няма да стигнат до Хага, но е много вероятно нещо друго да ги стигне...
                  Има опити

Коментар

Нямам думи ... Не знам от кога е на пиедестал това чудо, ще е интересно дали и как ще воюва.

Всъщност не разбрах накрая запали ли. Но май гори масълце

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение

Нямам думи ... Не знам от кога е на пиедестал това чудо, ще е интересно дали и как ще воюва.

Всъщност не разбрах накрая запали ли. Но май гори масълце
                      А, стига, бе!
                      Когато подобна техника се превръща в музеен експонат, или паметник не се ли скопява(елиминира) оръжието(дулото) по някакъв начин?

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=n_aDMqFrUV8

Тези не са учили за магистър по бизнес администрация , дет се казва shit big trouble maker.

а тази 237 ца е известна в нета http://www.youtube.com/watch?v=cNvibXUhvMk
                        В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                        В. Иванов

Коментар

Два клипа от противоборстващите страни. Интересно се сравнява морала и боен дух на УВС и опълченци.

Първо са украинците.

http://www.youtube.com/watch?v=9T8p-TLLI90

И опълченци.

Изводите ще си направите сами.

Коментар

Oчевидец разказва за танка в Семьоновка

Коментар

Пропагандата продължава тук, с всички средства... Нека се включа и аз малко на страната на истината, за баланс...

http://censor.net.ua/video_news/2875...iyah_v_gorode?

Коментар

Всъщност, защо украинското правителство затваря граничните пунктове ?
                                Така и така руските доброволци не преминават през тях, а през границата директно.
                                Може би, за да се ограничи числото на бегълците ?
                                В такъв случай по кого стрелят украинските самолети обстрелвайки граничните пунктове ?
                                Там имало много хора.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X