Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Схватките в Украйна откъм техническата им част
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Схватките в Украйна откъм техническата им част
Учудх се и на официалните съобщения в няколко новинарски сайта ( не наши разбира се) , че Руските разузнавателни служби са получили нареждане да узнаят имената на преките участници и далите нарежданията за нападението със самолета, убийството на ранените в камиона и няколко случая на стрелба с тежка артилерия по цивилни сгради..... Дали се подготвят за Хага ? Или просто за поредица странни ПТП та ?
Съгласен съм с Марто, че УА не е подготвена за такъв род действия, ама пък четох и разкази на оцлели украински войници след нападението над 95 ти ( май беше ) десантен батальон. Ами колоната се е движела без никакво разузнаване отпред, а опълченците са седяли в засада два поредни дни вече..... Който и старшина школник да пуснете не би се издънил така. Два БТР са били начело и естесвено са ги ударили и запречили цялата колона. Войниците са били в закрити камиони и не са и разбрали какво става даже..... И т.н... лаишки грешки..... Оттам нататък е ясно. И началника на този батальон май не е сред живите де. Ама това какво е - самоувереност или некомпетентност?висете отпуснато
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнениеДва Су 25 , 3 хеликоптера, две превзети поделения и един убит началник на десантен батальон на Украинската армия в актива на на опълченците за едно денонощие, и то след разгръщането на "масирано настъпление". Аз лично не очаквах такива събития. За какви зенитки се говори, че ползват оълченците вече? Връщам си думите назад, че УА и нацгвардия ще издържи до края на лятото. Май ще е по-скоро.... Някой има ли обяснение на такива успехи от страна на опълчението? Аз лично съм наистина много изненадан.....много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнениеУчудх се и на официалните съобщения в няколко новинарски сайта ( не наши разбира се) , че Руските разузнавателни служби са получили нареждане да узнаят имената на преките участници и далите нарежданията за нападението със самолета, убийството на ранените в камиона и няколко случая на стрелба с тежка артилерия по цивилни сгради..... Дали се подготвят за Хага ? Или просто за поредица странни ПТП та ?
Съгласен съм с Марто, че УА не е подготвена за такъв род действия, ама пък четох и разкази на оцлели украински войници след нападението над 95 ти ( май беше ) десантен батальон. Ами колоната се е движела без никакво разузнаване отпред, а опълченците са седяли в засада два поредни дни вече..... Който и старшина школник да пуснете не би се издънил така. Два БТР са били начело и естесвено са ги ударили и запречили цялата колона. Войниците са били в закрити камиони и не са и разбрали какво става даже..... И т.н... лаишки грешки..... Оттам нататък е ясно. И началника на този батальон май не е сред живите де. Ама това какво е - самоувереност или некомпетентност?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение...имената на военните престъпници!За съжаление няма да стигнат до Хага, но е много вероятно нещо друго да ги стигне...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
Когато подобна техника се превръща в музеен експонат, или паметник не се ли скопява(елиминира) оръжието(дулото) по някакъв начин?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=n_aDMqFrUV8
Тези не са учили за магистър по бизнес администрация, дет се казва shit big trouble maker.
а тази 237 ца е известна в нета http://www.youtube.com/watch?v=cNvibXUhvMkВ наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Два клипа от противоборстващите страни. Интересно се сравнява морала и боен дух на УВС и опълченци.
Първо са украинците.
http://www.youtube.com/watch?v=9T8p-TLLI90
И опълченци.
Изводите ще си направите сами.
Коментар
-
Пропагандата продължава тук, с всички средства...Нека се включа и аз малко на страната на истината, за баланс...
http://censor.net.ua/video_news/2875...iyah_v_gorode?
Коментар
-
Всъщност, защо украинското правителство затваря граничните пунктове ?
Така и така руските доброволци не преминават през тях, а през границата директно.
Може би, за да се ограничи числото на бегълците ?
В такъв случай по кого стрелят украинските самолети обстрелвайки граничните пунктове ?
Там имало много хора.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар