Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Схватките в Украйна откъм техническата им част
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Схватките в Украйна откъм техническата им част
Май на доста голяма височина го удариха, като го гледам колко дълго пада..?!! Определено, някой в Славянск владее ПЗРК-то до съвършенство! Не знам по колко пуска имат на поразена цел, но имам чувството, че КПД-то е над 50%... Ще ми е много интересно, да видя статистика по темата..?!! Ако продължават така - до края на лятото Украйна ще остане без ВВС!
Коментар
-
Той не е паднал веднага, планирал па после експлодирал във въздуха. За екипажа не се знае сега нищо точно, двама ли, трима ли са се спасили, иначе щатно екипажа на Ан-30 е шест човека плюс оператор, предполагам на аерофотооборудване.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеМай на доста голяма височина го удариха, като го гледам колко дълго пада..?!! Определено, някой в Славянск владее ПЗРК-то до съвършенство! Не знам по колко пуска имат на поразена цел, но имам чувството, че КПД-то е над 50%... Ще ми е много интересно, да видя статистика по темата..?!! Ако продължават така - до края на лятото Украйна ще остане без ВВС!
Знае ли се със сигурност с какво точно е улучен?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеДва изстрела от ПЗРК, едната ракета е пропуснала мишена, втората ударила дясен двигател. Грамотни действия на опълченци!
Доколкото мога да преценя по клипа височината е била около 1000-1500м. ...или повече...?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеДва изстрела от ПЗРК, едната ракета е пропуснала мишена, втората ударила дясен двигател. Грамотни действия на опълченци!
И на мене височината ми се вижда около и над 2 000 метра но от клипа това не може да се прецени точно . Това е практическия таван 2 300 метра на Стрела 2 М (изделие 9К32) . Иглата е друга бира тя е по нова и практическия таван за изделие 9К38 е 3 500 метра . Разход 2 е много добър показател . С тия темпове скоро на УВС ще им се наложи да използват и АН 2Последно редактирано от sek.1; 07-06-14, 04:20.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Изтеглящия и чохала на парашута до останките при условие че са отварянето е било най малко на 1000 метра. Нещо смърди - от едното видео се виждасше ,че има силен вятър или поне приземен - доста силно се клатеха клоните.НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА -ИМА САМО ПО ТРУДНИ И ПО СКЪПИ
Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...
Коментар
-
Незнам, ама се твърди, че опълченците са повредили и поне 20 бройки от механизираната бронирана техника за последното денонощие.... Това ако е вярно освен без ВВС УА ще остане и без наземна механизация скоро.... Аз лично не вярвам САЩ да си позволи ( още по-малко без пари) да "дари" оръжие на Украйна. Тогава ще разпали брутален конфликт. По-скоро ( много ми се иска) ми се струва, че и превратното правителство ще търси вече мирен изход. Според някой данни от Украинска страна има вече над 2200 жертви. Айде и на 3 да го разделим пак е много. И загубата на толкова техника... По всички закони би трябвало да започнат преговори.висете отпуснато
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар