Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Е тия сега заслужават някой малко ядосан да им прати една ГАЗка с ракетки та да поразбьркат чорбата на хеликоптери и чудо.Нурсове в града срещу барикадирали се хора в сграда,тия сьвсем я подкараха как си знаят все едни ни камери има на тоя свят,ни нета не е открит още та никой да не разбере какви ги клепат.

Баси изродщината
    То за това го и правят, за да викнат после: "агресор" от изток!!!! няма да дочакат, ще си го получат по друг начин, жалко, че доста хора ще загинат междувременно...........

Коментар

Добре де, някой има ли смислено обяснение за целта на въпросната свинщина ?

Опит за удар по предполагаем щаб на сепаратистите ? С НУРС, по сред бял ден, в центъра на населено място ?
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
        Добре де, някой има ли смислено обяснение за целта на въпросната свинщина ?

Опит за удар по предполагаем щаб на сепаратистите ? С НУРС, по сред бял ден, в центъра на населено място ?
        Не мога да си го обясня нито това, нито нощните артилерийски обстрели на Славянск. Освен да тормозят жителите на съответното населено място не виждам на какъв друг ефект биха могли да разчитат.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре де, някой има ли смислено обяснение за целта на въпросната свинщина?
          Това знаят само издалият заповедта и копеленцето, което е натиснало кнопката за пуск...
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Освен да тормозят жителите на съответното населено място не виждам на какъв друг ефект биха могли да разчитат.
            Май-май това е целта.В смисъл тази която ще доведе до постигане на основната цел.А дано не съм прав.
            Всеки трети е шести

Коментар

Аз имам обяснение - получили са сведения че там има щаб на терористите и са го гръмнали...
              Последно редактирано от derhunter; 02-06-14, 23:29.

Коментар

От горното мнение оставям същественото. Останалото, дори и нелишено от логика, просто не е за тази тема.

Което ми припомня да напомня че темата не е и про-някой или про-нещо, ако и изложената до тук информация от засега "еднопосочни" източници да я навежда в последните страници към едната от двете страни. В момента в който постъпи контрапункт по тази информация, ако постъпи, ще има същото място тук.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
                  аз имам обяснение - получили са сведения че там има щаб на терористите и са го гръмнали...
                  Хубу, щаб, терористен, фернихтен, я - алес клар, фойер фрай. Ама пак да питам - с НУРС, по сред бял ден, в центъра на цивилен град ?

Аз не съм виден стратег и тактик, ама нещо в цялата картинка не ми се връзва. Може и аз да съм прос' де, в който случай се извинявам.

Коментар

Толкова прецизен удар с НУРС, толкова отдалече? Не му ли трябва подсветка, лазерна или каквато там?
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Какво му е цивилното на града, завзет е от терористи... Сигурно много им е хубаво на военните, да бомбят собствения си град, който после трябва да строят наново... За да разбереш защо се е стигнало до там, трябва да търсиш генезиса на кризата, а той е в миналото на региона, в ОПГ-тата които са го владели и сега не искат да го пускат и т.н., да не обяснявам тука, че пак офтопик...

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                        Толкова прецизен удар с НУРС, толкова отдалече? Не му ли трябва подсветка, лазерна или каквато там?
                        Прецизен ??? Да им имам прецизноста, изораха половината парк около сградата. Апропо - НУРС се разшифрова като НеУправляем Ракетен Снаряд - кви подсветки, кви лазери ? По определение удара с НУРС си е НЕ-прецизен, и тука е заровено кучето.

Какво му е цивилното на града, завзет е от терористи...
                        От кадрите с жертвите - дали ще можеш да ми посочиш ударените терористи ? Поне един - ей така, за цвят. Лелката на средна възраст, с откъснатия крак, може би ?
                        Последно редактирано от windwarrior; 02-06-14, 22:28.

Коментар

Прецизен ??? Да им имам прецизноста. Апропо - НУРС се разшифрова като НеУправляем Ракетен Снаряд - кви подсветки, кви лазери ?

От кадрите с жертвите - дали ще можеш да ми посочиш ударените терористи ? Поне един - ей така, за цвят.
                          Разбира се - има видео с ранени и убити терористи, но е в "вконтакте" - нямам идея как мога да го покажа тука, там се вижда само ако имаш акаунт...

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            ...М/у другото бих помолил съфорумци в чужбина да споделят как се представят нещата в Украйна?
                            Пишейки във форума се предполага, че ползваш интернет?!? Те ти неколко чуждестранни изтчочника на информация по въпроса: http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1231913 , http://www.bbc.com/news/world-europe-27661848 , http://live.reuters.com/Event/World_News , http://rian.com.ua/....

Иначе украинските операции срещу сепаратистите са дост странни, както и странно мекото официално отношение на Русия към събитията за момента...

Относно техническата част винаги съм си представял, че поне в началната фаза на революцията опълченците няма как да изглеждат като редовна войска... най-много по някоя ловна пушка?!?

М/у другото някой наема ли се да спомене въоръжен конфликт с такъв мащаб, без косвени жертви и без безумни решения на командванията и без манипулации на информациите на всякакво ниво?
                            Последно редактирано от bushiDO; 02-06-14, 22:40.
                            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Разбира се - има видео с ранени и убити терористи, но е в "вконтакте" - нямам идея как мога да го покажа тука, там се вижда само ако имаш акаунт...
                              А лелката от терористите ли е ? Или така - колатерал демидж ?

И за да прекратим спора - ако ще и реинкарнацията на Осама да беше в онази сграда, за мен случката си остава проява на обикновена свинщина. Точка.

Коментар

Аз нямам доказателства че е терористка, а ти нямаш че не е такава... Официалната версия гласи, че е нямало удар от авиацията: http://www.unian.ua/politics/924622-...zseredini.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X