Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Ама вие още ли вярвате в свободата на словото и безпристрастността на медиите!?! Стига! Големи момчета сте... И децата знаят, че политиката на всяка медия се определя от посоката, обема и дебита на паричните потоци. Разбира се, че има и сопа... Който не скача според нея, му разбиват главата със същата сопа! Да не забравяме, че в това отношение ни сравняват със Северна Корея. Мисля, че това е доста показателно...

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
      И то какво затъмнение! По 2 общи думи, без да се влиза в дълбочина кой и защо. В повечето случаи се прави опит (успешен при това) да се разграничават сепаратистите от местното население, все едно че са два различни свята и сякаш местното население се разграничава от тях и сепаратистите едва ли не им пречат и подтискат.
      Не си далеч от истината.
      Нали знаеш какво е забито на дъното на Северния ледовит океан-точно на полюса,и защо?
      Та...

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        Репортаж
        /на руски е/
        Леле то наща армия изглежда като от междузвездни войни сравнена с това в репортажа.....
        висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Ама вие още ли вярвате в свободата на словото и безпристрастността на медиите!?! Стига! Големи момчета сте... И децата знаят, че политиката на всяка медия се определя от посоката, обема и дебита на паричните потоци. Разбира се, че има и сопа... Който не скача според нея, му разбиват главата със същата сопа! Да не забравяме, че в това отношение ни сравняват със Северна Корея. Мисля, че това е доста показателно...
          Марто, ама аз за немско говоря бре. Ако трябва да съм честен засичал съм и читави репортажи и анализи. Но по правило са поне след 23 часа по държавните телевизии.

Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнение
          Не си далеч от истината.
          Нали знаеш какво е забито на дъното на Северния ледовит океан-точно на полюса,и защо? Та...
          Май не знам, какво всъщност? (Върти ми се нещо, че руски водолаз ли, та подводница слагаха няква табелка, ама не съм сигурен)
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение

Май не знам, какво всъщност? (Върти ми се нещо, че руски водолаз ли, та подводница слагаха няква табелка, ама не съм сигурен)
            Донбас не е Северния полюс , но още много невинни ще умрат заради ресурсите там.
            За съжаление.
            Темата не беше ли техническа.

Коментар

Не е зле преди да качвате клипове да попреглеждате какво-що е качено преди това, поне няколко поста по- напред.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от puh4 Преглед на мнение
                Родната телевизия е яко цензурирана.
                Кой и как цензурира родната телевизия? Може би очакваш да качват клипове, подобни на тези от линка в следващия пост? Няма нужда.
                Ако това е цензурата, по-добре да остане. Ценна и достоверна информация, включително по темата, няма да получиш.

Коментар

Телевизията се самоцензурира. Репортажите от гражданската война в Украйна са откъслечни и повърхностни. Внушава се, че едва ли не там се водят отделни малки престрелки с самостоятелни групички "сепаратисти" и "терористи"...

Някъде да си видял репортажи или изобщо някаква информация за разстрела на камиона с ранени? А за операцията срещу собствените мобилизирани запасняци, които бяха разстеляни от Ми-24? А за стрелбата по линейки? А за използването на хеликоптери с обозначенията на ООН?
                  Хайде сега да провериш кои три от изброените четири са военни престъпления...

А такива клипове искаш ли да гледаш?

Защото и това няма да видиш по телевизиите...
                  Последно редактирано от Павлин Андреев; 01-06-14, 08:54.
                  "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

По време на война никога не можеш да бъдеш сигурен във видеото което гледаш, всъщност дори да си на място и гледаш, пак не е сигурно, дали не гледаш постановка..
                    В тоя случай и двете страни са обучени да правят диверсии, и двете страни разполагат с униформи и оръжия на другата страна.Накратко, касапницата е гарантирана и е трудно да се каже кой кой е.

Украйна щяла да взема БТР Харковска разработка
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

То това не е БТР . Това си е брониран джип .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        И аз това се зачудих, но в статията така го наричат, освен на руски/украински БТР да има и друго значение.
                        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Все едно че си гледам откраднат от музей БА-64!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            http://topwar.ru/489-btr-dozor-b-ukraina.html

Екипаж 3 д + 8 д. десант. Баш БТР си е. Поне в една от възможните версии.

П.П. И една друга страна на конфликта. Магазин "Метро" на летището в Донецк ...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:metro0.jpg
Прегледи:1
Размер:158.5 КБ
ID:5591240

орудовали в нем не ополченцы, а... мирные жители, которые даже под пулями украинских снайперов не могут пройти мимо халявы.
                            ...
                            В превод: В магазина са вилняли не опълченците, а ... мирни жители, които не се отказват от авантата дори под куршумите на украинските снайперисти ...
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:metro1.jpg
Прегледи:1
Размер:105.7 КБ
ID:5591241

В сектора за алкохолни напитки ...

А сега какво ще правим?

Автор на снимките: фотожурналист Сергей Пономарьов
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-06-14, 10:27.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Това тъмно-зелените граждани на България го правят и без война...

Но това в сектора за алкохол е култово - даже прочетох, че някои даже и не излизали - пият, спят на пода, събуждат се и пак пият!
                              "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
                                ... даже прочетох, че някои даже и не излизали - пият, спят на пода, събуждат се и пак пият!
                                Ей ти го един такъв

Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X