Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:RNzzWsLGAKg.jpg
Прегледи:1
Размер:59.2 КБ
ID:5589535

Име:1401114984_092519_60.jpg
Размер:211.4 КБ
ID:5589536

Име:1401114997_750167_35.jpg
Размер:129.4 КБ
ID:5589537

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
      Абе, аз не, че нещо разбирам, ама след 1.50 мин. на клипа се вижда ясно как двама боевики, надничат в минохвъргачката, след спусната вътре мина. Това, остро- заразна идиотия ли е, нестандартен опит за самоубийство или съвременните миномети, изискват подобно обслужване???
      Бидейки прост граничар, си спомням какъв кютек от ротния яде един идиот за това, че надникна в цевта да види колко има да чисти и то при свален пълнител, а тея юнаци при мина вътре, майка си ли дирят???
      Уви, в клипа не са боевики, а военослужащите на УВС. И аз се шашнах от тяхното държание, ама толкова са обучени, и толкова могат.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
        Не знам как е в Украйна, но у нас (поне по мое време 86-89-та година) уставни команди имаше само по проверки и паради. Иначе по учения (имам около 50-тина) на 90% и нагоре си е разговорен език. А тук е истинска война и ти искаш командира да дава команди по дебелите книги ??? Много добре си действа момчето - видя движение и откри огън.
        Не ми расказвай за истинските войни и какви команди се подават по тяхното време. Първо - не е била даден точен ориентир, второ не е била обозначена цел, дистанцията също (или поне да каже на какъв мерник да се стреля), накратко е една равносметка - пълен непрофессионализъм и некомпетентността!

Коментар

Да не забравяме все пак, че това си е чист рекламен "ролик" за пред камерата

Коментар

И да не забравяме че на клипа е тн блок пост. Демек по логиката на нещата те не са там от преди 10 минути. Би трябвало да има тн стрелкови картички, с обозначени и пристреляните ориентири и тн. И пак съм наясно с нивото на тези тн войници на УВС.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
              ... Много добре си действа момчето - видя движение и откри огън.
              в белый свет ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Май вече втори вертолет свален за днеска в Донецк, Ми-24 с ООН-овските обозначения в района на жп гарата и Ми-8 с десанта над самото летище.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  И видео с "захвачен" "росийски" ПЗРК и руските "диверсанти", които са всъщност репортерите на Известия и на Лайф Нюз Марат Сайченко и Олег Сидякин.
                  И обяснение за свръх-скоростното освобождаване на журналистите - цък.

Рамзан Ахматович е направил едно от онези предложения, които трудно се отказват

В итоге мы поставили ультиматум: или мы с вами дружим, или мы с вами не дружим, и тогда у нас все с вами разрушается по полной программе.
                  Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
                    Абе, аз не, че нещо разбирам, ама след 1.50 мин. на клипа се вижда ясно как двама боевики, надничат в минохвъргачката, след спусната вътре мина. Това, остро- заразна идиотия ли е, нестандартен опит за самоубийство или съвременните миномети, изискват подобно обслужване???
                    Бидейки прост граничар, си спомням какъв кютек от ротния яде един идиот за това, че надникна в цевта да види колко има да чисти и то при свален пълнител, а тея юнаци при мина вътре, майка си ли дирят???
                    Аз още преди това се посмях като видях как държат калашите и как стрелят. Май верно са хванали кой къде набарат и са му дали нещо да пуца. А маневрата с БТР а ми заприлича по-скоро на дрифтър пред Баухаус отколкото опитен механик водач да сменя позиция........
                    висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                      Аз още преди това се посмях като видях как държат калашите и как стрелят. Май верно са хванали кой къде набарат и са му дали нещо да пуца. А маневрата с БТР а ми заприлича по-скоро на дрифтър пред Баухаус отколкото опитен механик водач да сменя позиция........
                      Добре де, а ако в случая с минохвъргачката, мината беше 'фръкнала в точния момент, само на идиота над цевта ли щеше да му размести главата или всичкото пацани щеше да ги дефрагментира, т. е. взривателя, активиран ли е при излитане, или трябва определено време за да се взведе?
                      08седемшест5едно513четири

Коментар

Веднага се активира, при изстрелване.

Коментар

Чеченци пришли....

както се вижда, добре подготвени с голямо "БУМ".

Коментар

Правителството на Украйна ли ги е наело тези?
                            Този на преден план е с камуфлаж на БА (поне шарката).
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                              Правителството на Украйна ли ги е наело тези?
                              Този на преден план е с камуфлаж на БА (поне шарката).
                              Не е правителството - http://korrespondent.net/ukraine/com...pod-flahamy-rf
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

В паспортите ли си им гледал? Само че и в паспортите ни вече няма параграф националността. А това са снимки от вчера, войната се распалва...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X