Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    В допълнение към БМД-то, боевой уазик и Вездеход геологоразведки, обшитый броней

[ATTACH=CONFIG]721738[/ATTACH]
    Срам, не срам ще си питам. За какво е това черното пред фара? Някаква защита ли е ?

Коментар

Не съм специалист,но ми интересно с това остъкление тази машина не е ли по-скоро с полицейско предназначение,въпреки че оръдието навява други мисли!?
      Предполагам че след няколко откоса ,тези витрини отпред ще станат непрогледни,а после....

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
        На тавана, съвсем близо до централната ос, се виждат скоби, предполагам за закрепването на седалките в положение за стрелба (гръб в гръб). Колко да е сложно - вадиш 2 шплента, вадиш осите, завърташ седалката, набиваш осите, осигуряваш с шплентовете.
        Това какво общо има със завъртането? Да, могат да бъдат гръб в гръб но не и с бързо завъртане. Дори някъде я имаше и снимката със средно разположени седалки.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнение
          Срам, не срам ще си питам. За какво е това черното пред фара? Някаква защита ли е ?
          Светломаскировка . На теория трябва машината да е трудно видима от въздуха . На практика само пречи на водача .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
            На тавана, съвсем близо до централната ос, се виждат скоби, предполагам за закрепването на седалките в положение за стрелба (гръб в гръб). Колко да е сложно - вадиш 2 шплента, вадиш осите, завърташ седалката, набиваш осите, осигуряваш с шплентовете.

Коментар

Тази снимка сама по себе си не е доказателство. Реално машината си е мултифункционална и седалката се върти за няколко секунди.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ade10153c965.jpg
Прегледи:1
Размер:21.2 КБ
ID:5596353

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c3d3aa3bd13a.jpg
Прегледи:1
Размер:22.8 КБ
ID:5596352

Коментар

Нещо любопитно
                Дали е истина, как смятате?
                Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Някой видял ли е сравнително достоверни твърдения за ползване на химически бойни отрови в Украйна, руските сми твърдят, че няколко пъти поне е ползван агент на базата на хлор като има загинали и пострадали опълченци?
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от O.K Преглед на мнение
                    Нещо любопитно
                    Дали е истина, как смятате?
                    Че защо да не е ? Тези танкове са били на въоръжение по поделенията в далечния изток някъде до 1993 година . Т34 още е на въоръжение из Африка .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Перемирието отменено, очаквам тази тема да живне. За ИС-3 - наистина вече опробван в бой, само че оръдието му е неизправно, исползвани са били само картечниците му и вериги.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                        Перемирието отменено, очаквам тази тема да живне. За ИС-3 - наистина вече опробван в бой, само че оръдието му е неизправно, исползвани са били само картечниците му и вериги.
                        Дори и да беше изправно оръдието, откъде ще намерят снаряди за него?!

Коментар

Мисля че ОФ снаряди от М-30 без никакъв проблем ще станат и за оръдието на ИС-3 Д-25.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            Лично аз съм изключително изумен(меко казано) от задвижването и привеждането до известна степен на боеготовност на бойна техника престояла десетилетия, като паметник-респект към хората успяли да го направят! И към техниката!
                            Струва ми се, че в Украйна всички подобни паметници ще бъдат унищожени(ако вече не са)!
                            много автомати-слаби резултати!

Коментар

"Несколько танков с комплексами "Нож" получили прямые попадания гранатометов РПГ-7, противотанковых управляемых ракет "Штурм" и "Фагот" и не получили никаких повреждений."

Потвърждава се инфото от Вики, че "Нож" е повече от два пъти по-ефективен от Контакт-5
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X