Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Тя че темата ше се осере...нема съмнение. Мен ме интересува как се справят тактически и как прогресират и двете страни.

Коментар

Допуска се умерен спам до сутринта.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Е па що нема пари, начи ше се кротнат?

Коментар

Не няма да спамя. Просто искам да наблегна на една констатация.
          Мили българи- нека никога съдбата не ни подлага на това изпитание на което са подложени украинците в момента. Е ако ни подложи (не дай боже)живот и здраве - нека бъдем по достойни от тях (което силно ме съмнява- ама много силно). За почти 9 месеца видях какво е ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО в действие и патриотизъм в действие. Подигравайки се на "Укрите" поставете се поне веднъж в тяхната кожа- не можете? Значи няма за какво да разговаряме. И по темата за фашистите- 30% от ПС - Десен сектор в Днепропетровск са евреи.... Край на цитата.
          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
          No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
            Е па що нема пари, начи ше се кротнат?
            Не непременно.
            Значи че малки количества пари от едната или другата страна ще накланят силно везната и съответно всички в готовност ще чакат тези моменти.

Коментар

Технически въпрос,че се чудя защо половината са с тия къси Какалашка ми не са с нормалния размер Калашник?

Само къси имат,по-леки са из горите там,не се води бой на дистанции,някакъв кютек от автомобили се подготвя или?Каква е причината да са с къси пушки повечето?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Прав е Ясен. По темата. Вече е утре.
                Последно редактирано от derhunter; 04-12-14, 21:05.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Калине, аз искам по същество да те питам, вярно ли е че още е безкрайно тежко положението на Украинската армия от към тежка техника? Останаха ли ими боеготови танкове???
                  Все пак Украйна разполага/ше със складове с огромно количество тежко въоръжение от съветско време...
                  Последно редактирано от Goblin; 04-12-14, 22:31. Причина: Без лирика.
                  https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Колеги.
                    Дайте си въпросите по техническата част и ще отговоря на всички. Не повечето от вас няма да ме разберат. Ще ви прозвучи странно НО- всичките ми посещения в Украйна са били изключително за моя сметка (и за сметка на поканилите ме във формата - самолетни билети , храна, подслон). И не нямам комерсиален интерес. Да- поддържам украинците - и да - ще продължавам да го правя. Вазов го е написал- "богатий с парите, сюрмахът с трудът,. момите с иглата " - ами може би нещо съм научил във всички тези "платени от друг" курсове и решил че най- доброто което мога да дам е моят безвъзмезден труд.
                    Последно редактирано от Mad Dog; 04-12-14, 23:07.
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от disko04
                      Да бе, пусни нова тема където да ги няма тукашните ограничения. Със сигурност ще е много интересно.
                      На колегата беше предложено да се открие нова тема, в която да сподели личните си впечатления, но поради свои съображения той отказа.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Мен живо ме интересува кака са украинците с танковете?
                        Колко от личния състав на т.нар Украинска армия и Национална гвардия / като численост / е задействана?
                        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Кой плачкаше за карта ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:60994_original.jpg
Прегледи:1
Размер:246.5 КБ
ID:5627861
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                            Колеги.
                            Дайте си въпросите по техническата част и ще отговоря на всички
                            Разкажи за Иловайск, но не за излизането ВСУ от обкръжението, а как се стигна до него-хронология на събитията, твоята оценка за тях...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Кой плачкаше за карта ?
                              Понеже гледам, че им се намалява размерът като се качват тук, ето къде се публикуват в момента: http://dragon-first-1.livejournal.com/ кликваш върху картата и тя се отваря в доста по-голям размер.
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Украинския КРАЗ/Кугар

Име:507894.jpg
Размер:111.5 КБ
ID:5627919 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:AutoKrAZ_could_deliver_Streit_Group_Spartan_and_Cougar_4x4_armoured_vehicles_to_Ukraine_Army_640.jpg
Размер:52.7 КБ
ID:5627922

с изпълнена задача след реален вражески обстрел със 7,62

Име:555x336.jpg
Размер:29.8 КБ
ID:5627920 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:640x448.jpg
Размер:48.6 КБ
ID:5627921
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X