Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
    Което ми напомня...къде се изгуби Калин в последно време?
    Логистицира помощни средства за гарантиране на европейските ценности..........вероятно
    Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Жив е,друго не знам ма и на мен ми липсва,имам въпроси без отговори
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Жив е,друго не знам ма и на мен ми липсва,имам въпроси без отговори
        Това е хубаво!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Радват се момчетата, че са оцелели (франсето също). Какъв да е коментара?
          Факт, че са пияни на боен пост не ти бие на очи? И дано да са само пияни...

P.S. За веднага скачащи докладвам - мои не са и помирисвали С2Н5ОН по време на бойните действия или при изпълняване на БЗ. Също така сериозни командири ( Стрелков, Моторола, Гиви, Безлер, Мозговой и пр.) на опълчение отдавно прилагат тн сух закон а абсолютен му вид.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Факт, че са пияни на боен пост не ти бие на очи? И дано да са само пияни...

P.S. За веднага скачащи докладвам - мои не са и помирисвали С2Н5ОН по време на бойните действия или при изпълняване на БЗ. Също така сериозни командири ( Стрелков, Моторола, Гиви, Безлер, Мозговой и пр.) на опълчение отдавно прилагат тн сух закон а абсолютен му вид.
            Само, че ти си командвал войници (а в някои случаи личен състав, който се е водил "специален"), а тук на тези кадри войници няма. Има доброволци. Най-близкото до това, което съм виждал са нашите "запасняци" - трябва много да си напъвам паметта, за да се сетя за трезви такива! Помня ротния какво ни казваше за запасняците - няма по-разпасана сган, но няма по-зли и опасни на бойното поле от тях. Сигурен съм, че и сред бойците на ДНР е пълно с пияни и друсани, и в тази тема има поне едно видео, което го показва... За мен превъзбудата им се дължи на факта, че са останали живи и здрави - ясно се вижда, че са били ударени здраво. Дори си мисля, че еуфорията има за цел да прикрие страха, ама това са си мои догадки...

Коментар

Я виж още по-внимателно този клип. Отбележи че навсякъде им се търкалят бутилки с бира. Според теб това е нормална ли гледка? Да си виждаш някакъв ред изобщо? Махновшчина в чистия й вид, според мен.

Коментар

Я виж още по-внимателно този клип. Отбележи че навсякъде им се търкалят бутилки с бира. Според теб това е нормална ли гледка? Да си виждаш някакъв ред изобщо? Махновшчина в чистия й вид, според мен.
                Юра, виждам бутилките (те сами си казват, че пият бира), виждам и реакциите им в края на клипа обаче... Когато куца личната вътрешна мотивация, когато си подложен на подобен стрес - предполагам, че най-достъпния "лек" в такива случаи е алкохола..?!! Аз самия се уморих да чета и гледам това безумие там. Мога само да предполагам какво им е на участниците в него...?!

Коментар

Интересно разказва Гиркин.

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

Ми доста разумно звучи.

Коментар

Абсолютна и недопустима мърлящина. Алкохолът, освен ако не е по строг регламент, никога, никъде не е донесъл нещо добро. Войникът, независимо какъв е, а още повече доброволец, иска да вижда личен пример и здрава ръка. Приказките по-горе за пияни и крадливи фатмаци само потвърждават това. А примери от нашата история има хиляди - като се почне от коня и оръжието на прабългарите, минава се през "тетрадките" на Панайот Хитов, "Записките" на Захари Стоянов, опълченци, позицията на Дойран, БНА, та се стигне да контингентите ни от доброволци-професионалисти от БА.

Коментар

Изоставен в последните сражения до нп Новокатериновка интересен украински БТР. Скиншот от видеосюжет на RT.

Само че това на скриншота не е БТР, а...? Отговор се крие в обзавеждане за стаите.

Коментар

Изоставен в последните сражения до нп Новокатериновка интересен украински БТР. Скиншот от видеосюжет на RT.
                          Само че това на скриншота не е БТР, а...? Отговор се крие в обзавеждане за стаите.
                          Не е БТР, ами е тлъст глиган КЩМ ГАЗ-59032 К1Ш1 (или нещо с подобен индекс, според зависи от точната модификация).
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Номера с нулите говори за това, че машината стои по-високо в управлението на БЧ.
                            Обикновено такива машини не участват директно в бойни действия.
                            Може ли малко повече подробности?

Коментар

Тя и тази машина не е участвала директно в бойни действия.
                              Снимката е отпреди два месеца.
                              Сибирски учтиво ни я свали днес от сайта http://lostarmour.info

А видеото е това:

______2
                              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                                Не е БТР, ами е тлъст глиган КЩМ ГАЗ-59032 К1Ш1 (или нещо с подобен индекс, според зависи от точната модификация).
                                КЩМ К1Ш1 "Кушетка-Б" е. Наистина тлъст глиган. Неясно за мен е наличието на шнорхел, предполагащ принадлежността на тази машина към морската пехота на Украина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X