Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    КЩМ К1Ш1 "Кушетка-Б" е. Наистина тлъст глиган. Неясно за мен е наличието на шнорхел, предполагащ принадлежността на тази машина към морската пехота на Украина.
    Ама то по презумция всички БТР-80 и машините на тяхна база си имат шнорхели- нали са плуващи.

Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Шнорхели са признак само за флотските варианти. Това отбелязани със стрелки са въздухозаборници

А това са вече шнорхели, сложени на мястото на въздухозаборници:

Коментар

И пак за тн Груз 200... Този път представители на корена сибирска народност бурятите ужким са загинали...

Шарий бълва напалм.

Коментар

Изоставен в последните сражения до нп Новокатериновка интересен украински БТР. Скиншот от видеосюжет на RT.

Само че това на скриншота не е БТР, а...? Отговор се крие в обзавеждане за стаите.
          Това да ли е близо до Катеринивка.....95та там се измъкнахме с Божия помощ от гадните таможники...Близо до Глухов....беше.....
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

А това са вече шнорхели, сложени на мястото на въздухозаборници:

БДК-то на заден план още не се е включило в украинските събития.... Имаш ли му бордовия номер (ако имаш снимка с по-добро качество)....
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Съжалявам, нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
                ...Алкохолът, освен ако не е по строг регламент, никога, никъде не е донесъл нещо добро...
                Абсолютно, ред трябва да има

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lev.jpg
Прегледи:1
Размер:84.5 КБ
ID:5621574
                And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Нацгвардия на Украина получила и прехвърлила в зона на АТО Т-64Б1 от тн "Африкански" контракт.

Коментар

Що за притоплена манджа е тази новина от преди 2 месеца?!?

В среду, 10 сентября, харьковское предприятие «Завод им. Малышева» передало представителям украинской Нацгвардии первые десять танков Т-64Б1М/БМ1М. ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Щото преди малко аз сложих снимка на танкови взвод с тези машини в зоната на АТО, ама понеже автора не се подписал, то някой решил, че тази снимка не си заслужава да стои във форума.

Коментар

На мен друго ми е много интересно. Водещата си плете езика с украински които ми е малко като македонски а хората които интервюират си ги разбирам що годе, колкото разбирам руски.
                        Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                        Калоян Кирилов
                        LZ2ZGT

Коментар

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
                          На мен друго ми е много интересно. Водещата си плете езика с украински които ми е малко като македонски а хората които интервюират си ги разбирам що годе, колкото разбирам руски.
                          Няма какво да ти е интересно - прехода от СССР към Украина не е безболезнен (както се вижда и от сегашните събития)... При едно от посещенията ми в Украинското консулство с украинец, роден и живял в украина трябваше да попълни документ... На 'официален' украински. Официалното лице - консула накрая каза - абе дай аз да ти го попълня, че повечето не знаят украински..
                          До едно време - двата езика се ползват, а от там нататък единия език става 'неизползваем' на официално ниво...
                          То не че и у нас определени хмм... хора... знаят български като отидат при официално лице да попълват документ ама нейсе...

Интересно на какъв език комуникират помежду си украинските сили?
                          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Опълченците изпитват бронежилетки

Последно редактирано от Чавдар (V93); 10-11-14, 17:03.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                              Интересно на какъв език комуникират помежду си украинските сили?
                              На Суржик. Или на Руски.
                              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Щото преди малко аз сложих снимка на танкови взвод с тези машини в зоната на АТО, ама понеже автора не се подписал, то някой решил, че тази снимка не си заслужава да стои във форума.
                                Ето и снимка, от "поликоректните" сайтове. Новина от газета.УА http://gazeta.ua/articles/life/_vidi...z-tuman/591598 и сам оригинал на фото на човек с говореща фамилия https://twitter.com/banderenko/statu...944320/photo/1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X