Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    Ама виж, че Путин е в комбина с поляците- от запад и те са сложили едно рамо. Е тва се казва да си между чука и наковалнята.
    Преди ВСВ поляците са били в подобни клещи между Германия и СССР. Реваншизъм? Иначе Лвов си е станал етнически чисто украински град, не знам какво ще търсят поляците там.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      А аз си мислех, че времената на окопните войни отдавна са минали!?...
      Ако е окоп, при 2,5 метра дълбочина ще трябват поне триметрови войници. Ако е траншея...има такова високотехнологично оръжие "булдозер". По-скоро е някакъв вид символ, като Китайската стена.
      And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Грешката е моя- мислех, че това чудо копае траншеи за пехотата, а то копае противотанков ров
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Който се форсира за 1 минута с подходящото оборудване. Пропаганда неква.

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
            Който се форсира за 1 минута с подходящото оборудване. Пропаганда неква.
            Може да го напълнят с вода и да пуснат акули/пирани....
            А сериозно - колкото и малко да е някакво препятствие, винаги оказва влияние върху недобре подготвени или немотивирани(в смисъл с недостатъчно ниво на мотивация) хора...
            Пример - оградката към Турция...
            Но не виждам каква би била целта на такова грандиозно инженерно изделие...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
              ...
              Но не виждам каква би била целта на такова грандиозно инженерно изделие...
              Мисля имаше в темата линк и схеми че се канят освен танков ров да градят телена ограда с полоса и вишки с картечници по цялата граница с Русия.
              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Ако е така..........мераклии големи ще дойдат тия.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Ако е така..........мераклии големи ще дойдат тия.
                  http://www.ukrainadnes.com/%D1%83%D0...-%D0%BC%D0%B5/
                  http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...8F_400005.html

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
                    Мисля имаше в темата линк и схеми че се канят освен танков ров да градят телена ограда с полоса и вишки с картечници по цялата граница с Русия.
                    Вишките и телената ограда имаха съвсем друга функция . Да пазят от излизане не от влизане че тоя социалистически рай без ограда трудно се удържаше
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Вишките и телената ограда имаха съвсем друга функция . Да пазят от излизане не от влизане че тоя социалистически рай без ограда трудно се удържаше
                      Ем това ми дойде на акъла по аналогия.

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
                        Ем това ми дойде на акъла по аналогия.
                        Имаше един популярен виц .
                        Седят Брежнев и Хонекер пред стената и я гледат . По някое време Хонекер казва на Брежнев : Другарю Брежнев добре че построихме тая стена че тука щяхме да останем само ние двамата . Брежнев без да се замисли му отговаря : Само вие другарю Хонекер само вие
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Още един блокпост на украинската армия, и пак без коментар.

Коментар

Радват се момчетата, че са оцелели (франсето също). Какъв да е коментара?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Още един блокпост на украинската армия, и пак без коментар.
                              Само не разбрах, кой ги снима със стационарната камера инсталирана там? Командването, Коломойски и т.н, медиите...?
                              И това "франсе", какво прави там? Нали Мед Дог се кълнеше, че според украинските закони е НЕВЪЗМОЖНО чужденец да воюва на тяхна страна!?!
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Което ми напомня...къде се изгуби Калин в последно време?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X