Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
    ... Разликата между тях обаче и този палячо от видеото е, че обикновените туристи не носят надписи "PRESS" по каските си ... също така не са популярни актьори от съседни страни. ...
    Това, че този дебил е актьор, не мисля, че е някакъв особен проблем. Но това, че въпросното лице, обозначено като журналист, използва оръжие срещу една от страните в конфликта е връО! Всички военни репортери в зоната на конфликта трябва да го бият и *бат този на почивки, защото с действията си поставя живота им в реална опасност!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Всички военни репортери в зоната на конфликта трябва да го бият и *бат този на почивки, защото с действията си поставя живота им в реална опасност!
      Ами те го правят, само че в медиите - по техния си начин. Този Герой с две натискания на спусъка разстреля няколко трудно градени във времето пропагандни мита ...

С чудесна нова каска(каквито не се търкалят по мазетата на опълченските баби), официално преминал границата, стреля с голямокалибрена картечница по време на примирие ... и т.н. и т.н.

Впрочем това, че е актьор също не е без значение. Той не е просто актьор. Той е заслуженный артист Российской Федерации.

Всъщност този нещастник не е направил кой знае какво ...
      Направи онова, което всички виждат, че се прави , но не спази лицемерните техники.
      Искаше да изкрещи "Россия с вами", но нямаше кой да му каже - Не се прави така бе тъпакооо!
      Последно редактирано от Димо; 31-10-14, 17:00. Причина: крещи - иЗкрещи
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Просто актьора провери дали са наред хуманитарните доставки от 4- тия конвой отпреди няколко дни.

Коментар

...Този Герой с две натискания на спусъка разстреля няколко трудно градени във времето пропагандни мита ...
          ...
          Искаше да изкрещи "Россия с вами", но нямаше кой да му каже - Не се прави така бе тъпакооо!
          Според мен каза други две неща и изобщо не съм сигурен че е от глупост.
          1. Россия е там. Който е с нея - с нея.
          2. Военните кореспонденти не са добре дошли.
          Последно редактирано от Димо; 31-10-14, 17:01. Причина: крещи-изкрещи

Коментар

Ами те го правят, само че в медиите - по техния си начин. Този Герой с две натискания на спусъка разстреля няколко трудно градени във времето пропагандни мита ...

С чудесна нова каска(каквито не се търкалят по мазетата на опълченските баби), официално преминал границата, стреля с голямокалибрена картечница по време на примирие ... и т.н. и т.н.

Впрочем това, че е актьор също не е без значение. Той не е просто актьор. Той е заслуженный артист Российской Федерации.

Направи онова, което всички виждат, че се прави , но не спази лицемерните техники.
            Той вече обяви, че стрелял с халосни
            ще трябва да се следи, Интерпол дали ще го пуснат за арест.

Още една снимка на БЛА на OSCE

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:87502.jpg
Прегледи:1
Размер:114.7 КБ
ID:5620458
            Последно редактирано от DBRS; 31-10-14, 17:22.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
              Той вече обяви, че стрелял с халосни ...
              Значи е по-тъп, отколкото изглежда. Какви са патроните се вижда на записа...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl.jpg
Прегледи:1
Размер:78.9 КБ
ID:5620469

http://www.interfax.ru/world/404936

"Мы так долго добивались, чтобы наши корреспонденты носили бронежилеты, чтобы им выдавали каски, и вдруг приходит человек, который надевает эту униформу и начинает стрелять. Если завтра или послезавтра, не дай бог, будут убиты или ранены наши журналисты, пусть Пореченков знает, что их кровь - на его руках, и что он не имел права брать в свои руки оружия", - заявил глава Союза журналистов Москвы.
              Последно редактирано от icos; 31-10-14, 20:04.
              And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Наистина действията изглеждат като режисирана и изиграна постановка....
                Дори и да е стреляно с бойни патрони - и ние сме стреляли по стрелбищата с такива....
                Обаче това не омаловажава глупостта на такава постановка - тя носи само негативи на сепаратистите...
                И риск за журналистите (и оправдание на евентуалните нападатели на журналистите)...
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Присъствах лично преди няколко години когато същият този "нещастник" даде доста дебела сума дарение на детски дом в Плевен и на болница пак там ...... И дори не си направи ПР от това.......
                  висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                    Присъствах лично преди няколко години когато същият този "нещастник" даде доста дебела сума дарение на детски дом в Плевен и на болница пак там ...... И дори не си направи ПР от това.......
                    Това, разбира се , оправдава в твоите очи всяка една простотия, която въпросният може да извърши? Или той си е оправдан по подразбиране, щото е руснак?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                      Присъствах лично преди няколко години когато същият този "нещастник" даде доста дебела сума дарение.

Значи ... викаш ако утре туря една нова камбана на църквата в Саранци, мога да ходя да стрелям Носърчета в Африка?

С тая работа света е приключил някъде 1517г. и Мартин Лутер много му е помогнал. Обаче като цяло е било папска работа.
                      А този герой с пулемьота се води носител на православните ценности и славянска култура? Не разбирам за какво се настоява?

Да го бяха завили и с бяла престилка с червен кръст та да открият сезона и на докторите. Що само за журналисти?
                      Последно редактирано от Димо; 31-10-14, 22:56.
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

Съгласен съм, че е тъпо да носи каска с надпис "преса" , ама пък чак да е избивал украинци никъде не е показано. Пък и не аз давам определение "нещастник". Всъщност тука по селата си бръмчим с един украинец ( приятели сме) и ви уверявам, че въобще не сме "на нож" . Незнам защо така лесно лепите етикети. Не мразя украинците, не мразя никой ззаради националност или пък да обичам някого заради същото.Не обичам нито руснаци, нито американци нито германци просто защото са такива. Общувам с хора от всякакви националности ( такава ми е работата) ежедневно и оценявам всеки като човек. Не съм му фен на руския Рамбо. Но си признавам, че ме трогна това което направи тогава ( май беше 2012 ако не бъркам) ...
                        Всъщност от самото начало на този конфликт съм на мнение, че много малка част от Украинска страна наистина имат желание и вярват , че трябва да се воюва. Никой не почна да се дели ей така за спорта само. Всъщност повечето плюене по всякакъв вид по-екстремистка съпротива е характерна черта за БГ форуми и блогове. За жалост аз го отдавам на овчия ни нрав напоследък.... Харесвам опълченците, защото ( да си признаем има си обикновенни надъхани хора измежду тях доста все пак без да са руски спецназ и ГРУ) показват някакъв дух, който ние за жалост май сме загубили. Духа да не си съгласен когато те мачкат и да си готов на всичко. Всъщност като цяло харесвам духа, който се поддържа в Украйна. А ние.... Какво за нас - мачкат ни политици, цигани, ЧСИ, топлофикация, ВиК, пътно, полицаи, ЕС, САЩ, бюрокрация, администрация, СМИ и кой ли още не. Ама си пишем по блогове и форуми. А хората скачат. И са готови да умрат за идеята си. Без да ги карат на сила. За това харесвам сепаратсистите. И сепаратист незнам защо я превърнаха в мръсна дума. Всъщност основата май и е от някой, който не харесва нещо и иска да има суверинитет... Аз бих искал да имам суверинитет от доста от случващото се у нас. Ама само си пиша по форумите.....
                        Та не е до "матушка Рус" тука мойта позиция. До друго е.
                        Ама да се върнам на темата... Напоследък се появиха доста свидетелства за "човечност" (не намирам добра дума, както искате го наречете) и от двете страни - опълченците разказват за неактивирани реактивни снаряди с надписи по тях "това е каквото успяхме да направим" изстреляни от УА. Украинците разказват как 5 минути преди арт или минометни обстрели опълченски снайперисти стреляли около тях за да ги предупредят един вид. Как са им носели вода и цигари докато са били в обсада по блокпостовете.... Опълченците открито говорят, че не искат да убиват редовна армия ( и го доказват доколкото виждам). Действията на редовната УА подсказват за такова поведение от другата страна също. Явно там нещата наистина се нажежават сериозно от "третите страни" дори военно. А аз крайно десните националисти в Украйна винаги съм ги считал за голяма заплаха. И то не е от вчера тоя проблем...
                        висете отпуснато

Коментар

Иначе - вече съобщават, че е обкръжен и блокпост номер 31 на УА. Аз лично харесвам този подход на "водене на война" - да принуждаваш врага да се оттегля без излишни жертви и от двете страни. Чест прави и на двете страни, че успяват да се договарят мирно. Дано виждаме повече такива случки и занапред...
                          Последно редактирано от derhunter; 01-11-14, 14:58.
                          висете отпуснато

Коментар

Само да изразя и аз възмущението си от действията на този руски артист! Определено ще има сериозна реакция! Все пак да вметна,че съм виждал някои с този надпис да провокират "ситуация" която да стане като за "първа страница"!
                            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Аз пък не виждам нищо лошо в действията му. Какъв е проблема да е отишъл да ободри и да даде кураж на опълченци да продължават борба с фашистам.
                              Ники

Коментар

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
                                Аз пък не виждам нищо лошо в действията му. Какъв е проблема да е отишъл да ободри и да даде кураж на опълченци да продължават борба с фашистам.
                                Негова работа е къде е отишъл и какво прави, никой тук не говори за това. Проблема е в надписа на каската "преса" и че той с този надпис стреля, при условие, че с него той даже няма право да пипа оръжие. Мисля, че всичко е добре обяснено по нагоре в темата, не виждам какво не разбираш?
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X