Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Спецчасти не са заточени за ДЪЛГОВРЕМЕНИТЕ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ! Там нещата са съвсем други.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        Интересно видео от бригадата Призрак. Нещата се променят, твърдата ръка се осеща все повече.

На мен ми е интересно, дали едни господа в Хага ще имат работа в обозримо бъдеще...

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
          На мен ми е интересно, дали едни господа в Хага ще имат работа в обозримо бъдеще...
          Може. Ама да не им се наложи да обясняват за самонасочващите се към климатици ПЗРК, дето оставят следи като залп от НУРС. И съответните разпарчетосани колатерал демидж във вид на лелки и деца.

Макар че - все ще измислят нещо, нали Анте Готовина го оправдаха. Хашим Тачи даже и до МП го добута.
          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
            В този си вид трибунала в Хага е абсолютно безсмислен .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Жените защитници на Донбас.

Междувпрочем, командир на батарея Д-30!

Мдаааа...

Коментар

Тези да не са ти е в къщи
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Май по-добре едно такова от някоя фръцла която не прави разлика от нож и сатър.Иначе защо не,няма да си докара батареята в нас я,а всяка една фръцла може да ти тегли ножа как си спиш / ако си говорим коя колко опасна /.Я виж първата,другите поне се усмихват.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                    Жените защитници на Донбас.
                    "защитници"?
                    Въпрос на гледна точка...
                    Ако ги пленят, колко му е да им спретнат нещо такова:
                    http://www.blitz.bg/news/article/278208

Коментар

Интересно какви са им били професиите в мирно време.
                      Последно редактирано от sk67; 14-10-14, 21:55.

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
                        Интересно какви са им биле професиите в мирно време.
                        Ами имаше някъде списък на някои от тях. Имаше секретарка, продавачка в бензиностанция, управител на магазин и т.н.... Което не доказва нищо на практика де. Биатлонистките са ясни и от двете страни . Там стана като традиция.
                        Стана ми интересно скоро друго написано - съотношението на щурмуващите и отбраняващите се при щурма от страна на опълченците на летището.... 2000 личен състав + поне 24 танка и около 30 БМП и БТРи, артилерийска рота ( вкл самоходни 152 ки ) от стрна на ВСУ ( в състава са били основно сили на Украинския "спецназ" ). Щурмуващи - 300 човека с два трофейни танка ( опълченците загубиха всички останали в тези подразделения танкове още в първия ден) и едно оръдие с повредена оптика ( имаше много инфо около скандала с непристигналата подкрепа от бронирани машини, както и прословутото оръдие навеждано към целта направо през дулото). Говорим за прекия сблъсък. То е ясно за артподкрепата и от двете страни. Има интересни разкази как опита, РПГта и Утесите компенсират цифровото превъзходство. Говори се много и за 12.7 снайперски пушки от страна на опълчението, ама май такива всъщност няма. Казват, че са стреляли с противотанкови от ВСВ с 12.7 ама па чак такава снайперска точност...... Пак доста интересни неща откъдето и да ги погледнем....
                        И пак ВСУ си пращат и сега войници на заколение ( гледах видео от 10 и 11 ти където говореха за 37 загинали войници ( има договореност да не се показват вече труповете на видео) от ВСУ при опит за щурм с подкрепата на един танк и 2 БМП та - няма да коментирам идеята за щурм с такава подкрепа срещу войска, която те е разбила въреки 7 морното ти превъзходство преди това, и то в защита...... Мен не ми се вярваше преди като говореха за някой от котлите, че 500 опълченци държат в обкръжение 4000 ВСУ. Ама май почвам да вярвам...
                        висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                          ... прословутото оръдие навеждано към целта направо през дулото).

Тук на 6:26

Коментар

Коментар

Въпреки прогнозите на Сибирски ВСУ са разкъсали чувала при Дебалцево.
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Той не беше класически чувал, това е тн "пластилиновая война", без видими фронтови линии и окопи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X