От: Схватките в Украйна откъм техническата им част
Това е "лебедката" на танка (и на всичко друго верижно) - средство за самоизвличане. Поставя се пред веригите, те го вкарват под себе си и танка излиза от калта досущ барон Мюнхаузен, който изтеглил за косата, сам себе си от блатото .
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Това е "лебедката" на танка (и на всичко друго верижно) - средство за самоизвличане. Поставя се пред веригите, те го вкарват под себе си и танка излиза от калта досущ барон Мюнхаузен, който изтеглил за косата, сам себе си от блатото .
Така де ама като гледам тая нацепена греда е по скоро за отопление на екипажа в лагера . Това като го настъпят веригите и 46 тона отгоре за секунди е станало на трески .
Така де ама като гледам тая нацепена греда е по скоро за отопление на екипажа в лагера . Това като го настъпят веригите и 46 тона отгоре за секунди е станало на трески .
Тази нацепена греда най-вероятно е и погоряла заедно с танка. Иначе си я има щатно:
Пътечка един вид.......интересно защо го няма предвидено серийно това да е там.Ако го продадеш това в някоя пустинна държава от къде талпа.
мерси,чудех се за чий им е тая тараба
Това е приложимо при кал и блата които са често срещани в Русия и въобще в нашия климатичен пояс . В пясъците се ползват едни надупчени ламаринени пътеки .
От: Схватките в Украйна откъм техническата им част
Нещо ми се върти в главата че който и да е дърво не става за "бревно самовытаскивания". Май само сибирската лиственица се исползва за този хммм, да кажем инструмент.
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Не. Вероятно и това от видеото няма да заяжда, ако зареждащият е застанал правилно. Като цяло показаната на клипчето стрелба е нетипична за този "уред". Стрелят на принципа "където падне".
Коментар