Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

А защо се говори, че за атаките към Донбас ще е забранено да се полза авиация и артилерия? Някой има ли идея? Мен ми се струва крайно невероятно.
    висете отпуснато

Коментар

Калине имаш ли поглед в какво състояние са им ВВС ?
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
        А защо се говори, че за атаките към Донбас ще е забранено да се полза авиация и артилерия? Някой има ли идея? Мен ми се струва крайно невероятно.
        Ми ако избият и там цивилното население (разбирай като миньорите), Донбас просто няма да им трябва, защото няма да има кой да работи в мините...
        Последно редактирано от derhunter; 09-07-14, 09:20.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov
          Споделям горното...
          Бунтовниците изоставиха някой градове за да спасят останалите жители в тях от родната УА.
          Да избиваш и то собствения си народ с бомби, да нямаш умения да отвоюваш терени на собствената си територия със 'специални' средства, подразделения и тактика си е трагедия!
          Стига де ! Хънтъра вече няма кога да спи от нас.
          Нали се разбрахме само за техники. Инак много бързо ще стигнем до дуел с пейнтболни пушки.
          Вече сме имали такъв в историята на форума .
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Калине имаш ли поглед в какво състояние са им ВВС ?
            Ми лошо... но също се подобрява. Украйна има мощности в това отношение. По това което съм чул поетапно започват ремонти и въвеждане в експлоатация на машините в консервация. Кофтито е че ремонтният завод е в Донецка област също.

Всъщност, като що годе пряк участник в събитията от края на Април до сега... може да взема да напиша един обзорен материал. Надали много хора са били на 7 мия етаж с Корбан и Филатов в края на Април и са имали конкретен досег с Семен Семенченко, Антон Грициенко и прочие.
            Последно редактирано от Mad Dog; 09-07-14, 08:51.
            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
            No man left's behind !!!!

Коментар

• Пък и ако се появят "учтивите" както се чува, ще стане съвсем "интересно" в Донбас ...
              Последно редактирано от derhunter; 09-07-14, 09:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                Пък и ако се появят "учтивите" както се чува, ще стане съвсем "интересно"...
                Не мисля... В момента Русия по-скоро сменя курса ... и тона. Абе разбрали са се.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                  ...

Всъщност, като що годе пряк участник в събитията от края на Април до сега... може да взема да напиша един обзорен материал. Надали много хора са били на 7 мия етаж с Корбан и Филатов в края на Април и са имали конкретен досег с Семен Семенченко, Антон Грициенко и прочие.
                  Пиши, чакам
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                      Това дали е украински коптер ? Аналогичните модели на GoPro, Sony, и др. са доста по-малки. Тоя като гледам с какви скоби е скрепен - .
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Това дали е украински коптер ? Аналогичните модели на GoPro, Sony, и др. са доста по-малки. Тоя като гледам с какви скоби е скрепен - .
                        Украински е.... Ама съвсем украински- с пари събрани от хората:
                        http://www.narodniy.org.ua/bpla/

Познавам един от разработчиците-в момента работят по нов проект който ще може да носи и управляеми ракети.

Коментар

Вижте оръжието на крайния вдясно. Чел съм за него, но за пръв път виждам някой да го ползва. Скъпо и вносно за Украйна, що ли тоя ми мяза на някакъв охранителен спец?
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            Вижте оръжието на крайния вдясно. Чел съм за него, но за пръв път виждам някой да го ползва. Скъпо и вносно за Украйна, що ли тоя ми мяза на някакъв охранителен спец?
                            ФН П-90 - имат ги в службата за охрана на президента. Още на снимките с Турчинов ги имаше. Ама нямат много патрони за тях- в момента Европа не продава нищо за там. А охранителите и така наречена Алфа на СБУ не са никак лошо обучени. Камуфлажа на охранителя е от profi1group на Костя Лесник и компания. Живот и здраве ще видим Костя на някой турнир тук - идвал е на европейското и пак му се идва.

Коментар

Коментар

Така и не видяхме да използват Т-72 или "Оплот"...
                                Захапали са я тая прахосмукачка Т-64 и не я пускат. На тая от снимката само мобилно WC не са му накичили.
                                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X