Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то мениджмънт на въоръжените сили и има ли той почва у нас.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Що е то мениджмънт на въоръжените сили и има ли той почва у нас.

Да седмица на открито ще има и дай Боже повече такива седмици))! А за тези хора ги знам и знам какво е 68 ССО от доста време съм там и преди да дойда в този батальон та името се гради!!А колко време съм в армията може да се каже доста и това ми е кръвта работя го с удоволствие и така ще е и за напред!!!Но темата беше за друго съжелявам че не мога да коментирам и давам мнения или по точно да съдя има ли няма ли мениджмънт в БА на РБ....ще следя темата с удоволствие интересна ми е защото все пак е в моята сфера има много добри предложения и мнения много верни от съфорумци но уви кои сме ние да даваме акъли виждаме кое е правилно но само виждаме)
    Последно редактирано от derhunter; 02-03-12, 18:04.
    Христо Георгиев-0889022988
    Jeep Wrangler YJ 4.0l 1995г

Коментар

Честно казано когато един човек не ми набутва сексуалната си ориентация в лицето с или без повод, ми е все едно дали си ляга със собствения си пол или с противоположния или и с двата едновременно. Да - определено не съм фен на феномена"Азис" или "Мека китка", но ако човека си върши работата/носи службата не мисля, че неговата ориентация е от значение.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
        Да напомня ли, че по време на наборната такава и у нас и в ссср, командващите от полковник нагоре та до генерален секретар, с повод и без се ближеха "в засос". Или тогава сме били по-толерантни
        Взасос не в жопу, или за теб все тая?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Е и? Виж кво, несъм толерантен към педерасти, нормален съм. А ти - какъв си ти?
          Аз съм прагматичен и ме интересуват резултати, а не кой с кого спи
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Вселяк си ти. В жопу в централната емисия Время ли очакваш да го покажат, не че в някоя друга ще го видиш

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Случайно да си чувал за Спарта?
              А дълго ли е просъществувала?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Определено по-дълго от най-голямата наборна армия позната на историята

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  А дълго ли е просъществувала?
                  Поне уикито да беше отворил ...

The History of Sparta describes the destiny of the ancient Dorian Greek state known as Sparta from its beginning in the legendary period to its forced incorporation into the Achaean League under the late Roman Republic, its conquerors, in 146 BCE, a period of roughly 1000 years
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Темата, взе че доскуча.
                    Ами да идва пролетта, че да видим една пейнтбол битка.
                    Навремето имаше даже и дуел, ако си спомняте ?
                    Апропо, на колко атмосфери се помпаха тия пушки ?
                    Става ли с марков компресор за гуми ?
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Апропо, на колко атмосфери се помпаха тия пушки ?
                      Става ли с марков компресор за гуми ?
                      Не става, разликата е на порядък.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        Разликата е че при "парашутистите" мисълта върви по- гладко и промените по- бързо. Е то... има разлика дали генерала ти е с второ образование филолог или инженер. Лично аз виждам за сега как филолозите са изпреварили инженерите с две обиколки.
                        Като четеш долният пост наистина ли си сигурен в последното?!?

Първоначално публикуван от madshpic Преглед на мнение
                        Да седмица на открито ще има и дай Боже повече такива седмици))!А за тези хора ги знам и знам какво е 68 ССО от доста време съм там и преди да дойда в този батальон та името се гради!!А колко време съм в армията може да се каже доста и това ми е кръвта работя го с удоволствие и така ще е и за напред!!!Но темата беше за друго съжелявам че не мога да коментирам и давам мнения или по точно да съдя има ли няма ли мениджмънт в БА на РБ....ще следя темата с удоволствие интересна ми е защото все пак е в моята сфера има много добри предложения и мнения много верни от съфорумци но уви кои сме ние да даваме акъли виждаме кое е правилно но само виждаме)
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Като четеш долният пост наистина ли си сигурен в последното?!?
                          Ахахахах... поне офицерите са филолози де- поне т.нар. разузнавателен профил. А колегата и на мен ми е трудно на моменти да го чета.....

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                            ...Точно както не е било реалистично България да каже "НЕ" на чичо Шикългрубер...
                            Само за протокола:
                            Когато е стоял този въпрос, чичкото Шикългрубер е седял на една маса със мустакатия чичко, та колкото сме отказвали, или приставали на единият - толкова и на другият. Да не говорим, че тогава - всъщност - изобщо не сме били в позицията "сега, или веднага" а са се надпреварвали да ни свалят звезди и Борис е разиграл раздаването по най-добрият възможен начин.
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Само за протокола:
                              Когато е стоял този въпрос, чичкото Шикългрубер е седял на една маса със мустакатия чичко, та колкото сме отказвали, или приставали на единият - толкова и на другият. Да не говорим, че тогава - всъщност - изобщо не сме били в позицията "сега, или веднага" а са се надпреварвали да ни свалят звезди и Борис е разиграл раздаването по най-добрият възможен начин.
                              Н.В. Борис III Обединител е пример какво може да се постигне давайки малко и вземайки повече. В една друга тема съм го цитирал. Но пак...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                                Темата, взе че доскуча.
                                ...
                                Аз такива не ги чета, какво остава да пиша в тях
                                П.С. Ако е за дуелиране, как предпочитате? Пистолети или шпага на зазоряване?
                                Последно редактирано от GN2355; 03-03-12, 20:38.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X