Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Верно че е при теб ``kdx``-a на Митков защо ли и аз към него се обращам

Коментар

Да в мен, но на Митака кдх-а си му е на сърце. Не вярвам да откаже помощ ако се наложи
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

Митков предницта на ``kdx`` издъхна съвсем откаде да си вземя семеринги и пружини като твоите че да я посъвзема че като гледам маи и грам масло не и остана на хайванката.
        -семеринги от магазини ендуро
        имат на ариете..слагал съм от тях..доволен съм а и си идват със пакетче силиконова смазка
        -в мотобум също има на добри цени

пружините ми са от фредет рейсинг продуктс ..там са най евтини -това е сайта за кдх си..виж в предишни страници на темата има писано имаше и линкове до колкото помня

Коментар

Митков абе ще извиняваш,че те претиснявам ама я даи на две на три за предницата,че нещо се закучи работата кажи нещо за ред на работа 1,2,3 и.т.н,че коли сам базикъл ама мотори освен симсони никакви други.

Коментар

честно казано не си спомням точно как се разглобяваше
            ..помня че бе много лесно и се оправихме за нула време
            ..семеринги ли искаш да сменяш или само пружините и маслото

Коментар

Абе оправих се да ти кажа то наистина фасулска работа ама еи го на зора е да ти се напълни с кръв мозъка и всичко си идва по местата.Семерингите само ,че не ми се чакат пружини пак и не сам спортист закво ли са ми само на риба ходя с него ама нали да го барна малко де.

Коментар

ако е за риба ..с меките по добре даже ще върви рибата

по твърдите са за хора дето са решили да карат бързо

Коментар

Абе Митков кажи от каде си поръчваш части за KDX a на мен за сега ми трябва съединител че много буксува ,ама освен от USA не виждам от каде ,а пък то е много сложно от там.Моя е KDX220B така пише на рамата от Япония е внесен иначе на външен вид е като твоя бившия,незнам дали има някви разлики по мотора.

Коментар

Не пишеш коя година е мотора.
                    Феродови и метални дискове за 200 ако не ме лъже паметта имаме на склад. Между 200 и 220 феродовите са еднакви, за металните не съм сигурен. Ако те интерсуват - пиши лс.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Гоблин маи е наи удачния вариант. Аз мога да ти дам тел. на един агент от Пловдив дето внася от USA ама на мен ми одра кожата за един филтър и за един холдер ама както и да е имал дал.Ако не намериш друг вариант свиркаи ще ти дам тел.

Коментар

Вчера поръчах от Мотобум ,феродови дискове другия месец ще му отворя цилиндъра да видя буталото и клапите че нещо дрънчат,можеш ли да ми намериш бутало ? Не го знам коя година,мисля 97 но не съм сигурен не пише никъде.Но то по стари от 97 KDX 220 маи няма.

Коментар

Ще ти намеря.
                          Като дойде време - пиши
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе Митков кажи от каде си поръчваш части за KDX a на мен за сега ми трябва съединител че много буксува
                            моите уважения към гоблин ..това е човека който много ама мнооого уважавам в този форум..все пак обаче бих препоръчал съединител специално..не от него оригинален а на тъск -от роки маунтин..бутало също висеко -него пък от -денис кирк..го имат в наличност
                            комплекта съединител на тъск включва феродови и метални дискове и усилени пружини и е на цена по малко от половината спрямо оригиналните ..а лично съм го пробвал..и е много як
                            ..буталата на висеко пък ..няма да говоря за тях но според мен са най доброто особенно за този модел..не само са по леки от оригиналното но и издържат повече време и мотора по отговаря на газта ..абе..яката работа ..и на това отгоре..също са по евтини от оригиналните...за всички останали части -оригиналното си е първи избор ..

пп, дано гоблин не ми се разсърди
                            все пак..имам принцип да казвам..точно което мисля ..което май..не винаги ми е в полза но...

Коментар

..получих оплаквания за трудно палещи кдх си в големите студове..
                              ..значи-имайте предвид че за да подготвите мотора си за зимно каране..иска леко пипане на карбуратора

..най общо казано в студено време въздухът става доста по плътен и в единица обем въздух има много по голяма маса отколкото при по висока температура...карбуратора обаче пуска същото количество гориво както и лятото...тоест въздуха идва повече а горивото по малко...тоест сместта е бедна..за това вдигнете иглата на карбуратора поне с 1 деление и завъртете винта на въздуха с поне 4 етвърт оборот може и повече

свещите стандартните също не са за много студено ..за това сложете с 1 единица по топла свещт
                              например ако лятото сте карали със 8 ца на нгк..сега сложете 7 мица..така мотора ще пали по лесно и по няма да цапа свещите а и няма да иска много подгряване

Коментар

... а ако имате и по-голям горивен жигльор още по добре, примерно ако сте били със 160 може да сложите 165 за да компенсирате по-голямото количество въздух в сместта със подобаващо количество гориво
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X