Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    Този вечер говорихме с Митков и като броихме броихме, май преброихме два R варианта, Моя и на Иван Минков (базираме се на информация от форума)
    И на rumaneza77 май е R-кa...

Коментар

Мом4ета ли4но за мен разлика между R и SR при модел 220 няма.SR има мига4и и одясно коп4ето за изгасяне е на 2положения.И малко по разли4на седалка.Предница, двигател,мо6ност са едно кам едно.Моя е SR ама бившВарви като луд. А аз сам 95кг.Които не вярва да доиде да го пробваАиде погледнете снимките и кажете къде е разликатаШтото аз о6те не сам я видял.Междо тези 3-те и на Митков.Освен незна4ителните изброени по горе.Средния е моя а 3-тия е SR от Япония.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от rumaneza77; 19-05-08, 15:59.
      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Май има разлики в карбураторите... въможно е и други
        Ти отдясно имаш ли радиатор?
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
          Май има разлики в карбураторите... въможно е и други
          Ти отдясно имаш ли радиатор?
          Да и разширително казан4е зад него.И го махнах като Митков.И не забравяите 4е говорим за разлики между KDX220R и KDX220SR Ако изоб6то има такива и то съ6тествени.
          Последно редактирано от rumaneza77; 19-05-08, 15:53.

Коментар

при 220 то пак има разлика между R и SR макар че наистина и ср 220 то върви много хубаво
            -R а няма микс помпа и резервоар за масло резервоара за бензин е пластмасов няма и мигачи и капака на запалването е различен..а според мен и маховика и бобините са различни-при ср а има предполагам още някоя бобина и маховика сигурно е малко по голям и тежък

-ср а има и километраж ,къси дълги, мигачи и още разни глезотии-като май и лампа за свободната и е такива
            иначе карбуратора май наистина при него е като при R а ..но не съм проверявал

Коментар

Здравеите преди около два месеца смених тежкото XT с KDX250sr (незнам дали при 250 има само R), и имах проблем с намирането на бутало, при ЕДИ иаше но излизаше около 350лв. Това ми се видя доста скъпо, а и никоя тунинг фирма него произвежда. Както и да е купих оригинално на кавазаки (интересното е че е с чугунено чело и канали за сегменти). Имам чувството че е доста рядък модел, дали ще имам проблеми с намирането на други части за него? защото искам да сменям и KIPS-а. Но като оставим тези неща много яко му се кефя!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                при 220 то пак има разлика между R и SR макар че наистина и ср 220 то върви много хубаво
                -R а няма микс помпа и резервоар за масло резервоара за бензин е пластмасов няма и мигачи и капака на запалването е различен..а според мен и маховика и бобините са различни-при ср а има предполагам още някоя бобина и маховика сигурно е малко по голям и тежък

-ср а има и километраж ,къси дълги, мигачи и още разни глезотии-като май и лампа за свободната и е такива
                иначе карбуратора май наистина при него е като при R а ..но не съм проверявал
                И ако Митков се съгласи с мен.Разликата е само козметика!!!!Основните елементи определящи здравина и мощност са едно кам едно

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                  И ако Митков се съгласи с мен.Разликата е само козметика!!!!Основните елементи определящи здравина и мощност са едно кам едно
                  мисля, че един пластмасов резервоар и разлика в маховика хич не е малко!!!
                  А ти качвал ли си се на R
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

За старите незнам много ми са грозни-чесно .Обаче новите са много готини направо са ги много изпипали.Защо обаче все са назад в класациите на по обикновенните хора.Не говоря за продуктивни тестове.Ако питаш 10 човека какъв мотор искат, ако двама предпочетат Кавазаки ще е много добре.Еми това е теста за пазара.
                    Сори ама е истина.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      За старите незнам много ми са грозни-чесно .Обаче новите са много готини направо са ги много изпипали.Защо обаче все са назад в класациите на по обикновенните хора.Не говоря за продуктивни тестове.Ако питаш 10 човека какъв мотор искат, ако двама предпочетат Кавазаки ще е много добре.Еми това е теста за пазара.
                      Сори ама е истина.
                      те от 97 - ма не са ги променили
                      Моя грозен ли е бе ????
                      2002 г. е
                      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Колеги,от известно време търся KDX,и съм харесал 2 мотора,но за съжаление са на по 200км разстояние от София и не мога да ги погледна и двата и да си избера.И двата са КДХ 200,но не знам дали са R или SR.Обаждах се на собствениците и твърдят че са по 34 конски сили.Исках да ви питам,понеже съм към 80кг и висок 1.82 м дали този мотор ще може да ме носи или бързо ще му свикна и няма да ми доставя удоволствие?Преди години като бях по лек скачах със 125-ци по трасето,но от тогава мина време и сега мерака си остава,но не знам дали това е правилния избор или да търся чист крос 125 кубика.Главно ми трябва за офроуд каране иначе до къщата ми има 2 трасета и бих се опитал и там да покарам.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Сори ама е истина.
                          Ееее не е баш така. Всичко си е до позиции на дадена марка в съответната държава. Ето виж че и в световното по мотокрос и в американския шампионат май доста от най-добрите карат с кава.
                          А и виж примерно при атв-тата, Еди как е наложил марката в БГ и се карат основно кавазакита.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За да не отварям нова тема си позволявам да пиша тук за което ще ме извинявате ако греша. Та въпроса ми е следния. След като взехме RMX за мен баща ми реши, че и той иска 2 тактово ендуро. Само че точно в момента няма голям бюджет за 2-ри мотор, за това гледаме нещо по евтинко така и та така де докато се рових из нета харесахме една обява, за един KDX. И искам да попитам какво ви е мнението за този мотор как ви изглежда така на снимките. Ако може да кажете коя година е, нещо друго. Ето я обявата http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...033&f1=details
                            И като цяло да кажете според вас дали си заслужава. Също така ако имате някакви предложения за мотор до 250 кубика 2 такта до около 2000 и малко мерси много предварително
                            [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
                              За да не отварям нова тема си позволявам да пиша тук за което ще ме извинявате ако греша. Та въпроса ми е следния. След като взехме RMX за мен баща ми реши, че и той иска 2 тактово ендуро. Само че точно в момента няма голям бюджет за 2-ри мотор, за това гледаме нещо по евтинко така и та така де докато се рових из нета харесахме една обява, за един KDX. И искам да попитам какво ви е мнението за този мотор как ви изглежда така на снимките. Ако може да кажете коя година е, нещо друго. Ето я обявата http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...033&f1=details
                              И като цяло да кажете според вас дали си заслужава. Също така ако имате някакви предложения за мотор до 250 кубика 2 такта до около 2000 и малко мерси много предварително
                              Абе не е 40 к.с пък ако решиш да идваш до Пловдив обади се на лично може да погледнеш и моя че съм си харесал един КЛР,та мога и да го дам за некои лев.Иначе кво да ти кажа за КДХ-а това си е направо куче,ама куче НЕ СЕ РАЗВАЛЯ,ама по си е за гората тука по равното няма кво да ги правим.Освен да си разкарваме кучетата с тях и да ходим по риба.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                                ... НЕ СЕ РАЗВАЛЯ ...
                                Докато не съм забравил - тук наскоро (преди месец-два може би) един приятел от Априлци си взе KDX 200, който е като тоя на снимките, но може би малко по-стара година (може би 91-92, не знам ). Та взе го за 2300 лв, кара го един ден, като още на същия ден изгасна мистериозно и не щя да запали дълго време. После пък запали някак си, обаче разбрах, че на другия ден тотално се е потрошил - не знам много подробности в момента, но доколкото знам е сменил бутало, сегменти, биела и май и цилиндъра (може би буталото да се е счупило ли, не знам ) Абе към 800 лв му е излезнал ремонта. Златен КДХ, ама пък поне сега е спокоен, че двигателя е почти нов. Късмет, к,во да прайш Иначе външно е много запазен, да ти е кеф да го гледаш направо Сега ще си ходя този уикенд и ако се видим ще го питам за подробности , пък и да даде някое кръгче И аз бих карал едно КДХ-че, ама като на Митков бившия (или като на Румънеца ), ама засега няма финанси, тъй че ще почакам явно
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X