Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Може ли нещо линкче, че немога да се ориентирам или адрес ако няма линк?
    ето ти линк за магазин ендуро

на данчо личния телефон ..не мога да го дам без съгласието му

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
      стига бе ..нещо е не по реда си ..не може да харчи толкова
      ..а и по колко мл слагаш на литър масло
      и кви са тия масла скъпи по 23лв..я ако искаш да ти пратя масло на по нормални цени
      ..а между другото на црф а маслото се сменя на 2 изгорени резервоара бензин и се слага от още по скъпото ..а на 10 часа се проверяват клапаните..
      по 30 мл. на 1 литър (TTS na Castrol) - това ми препоръчаха моторджиите из село които карат крос машини!

Според мен не е лошо да се конкретизират и стандартизират поне до някаде тия неща около обслужването на КДХ 220 р (поне аз за сега не съм на ясно)
      Има ли от къде да се дръпне пълно инфо за модела (или за др. модели пр.), включващо от - до (дозировка на масло, вид и време на използване за всеки сезон на маслото по трансмисията, ел. инсталация и изобщо всичко за което се сети човек)
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
        Искам да попитам от каде да си избарам и аз един подобен фар на моя КДХ?
        Следващия много ме кефи:
        http://www.kawasaki-bg.com/Motorcycl...KLX450R_15.htm
        Оригиналният фар за 450 още не е пуснат в продажба (както и самият мотор ) и не мога да ти кажа цени.

За KLX-300R е около 230лв (фар+маска), за 450ката няма начин да е по-евтин.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Оригиналният фар за 450 още не е пуснат в продажба (както и самият мотор ) и не мога да ти кажа цени.

За KLX-300R е около 230лв (фар+маска), за 450ката няма начин да е по-евтин.
          Скъп но тузарски и много ме кефи! Живот и здраве след няколко месеца да съм в състояние да си го купя!

Коментар

не си давай парите за щуротии
            -на моя кво не му харесваш
            100лв е а на световното повечето са с такъв..и между другото свети много добре

..за маслото в бензина-от ттс а и по 25 мл да слагаш на литър няма да имаш проблем
            то и по 20 да сложиш нищо няма да му стане ..ама все пак слагай по 25 айде

маслото в скоростите на 3-4 тубички изгорено 2 тактово масло го сменяй и него ..

филтъра бива да го переш и омасляваш от време на време..нищо чудно да ти е задръстен и за това и да гори повечко

..свеща я провери също каква е и дали разстоянието и е в нормата
            Последно редактирано от mitkov; 15-03-07, 12:41.

Коментар

не си давай парите за щуротии
              -на моя кво не му харесваш
              100лв е а на световното повечето са с такъв..и между другото свети много добре

..за маслото в бензина-от ттс а и по 25 мл да слагаш на литър няма да имаш проблем
              то и по 20 да сложиш нищо няма да му стане ..ама все пак слагай по 25 айде

маслото в скоростите на 3-4 тубички изгорено 2 тактово масло го сменяй и него ..

филтъра бива да го переш и омасляваш от време на време..нищо чудно да ти е задръстен и за това и да гори повечко

..свеща я провери също каква е и дали разстоянието и е в нормата
              За филтара: Вече съм го изпрал и омаслил!
              За свеща: Нещо не ми се бара пише "Japan". Може е оригиналната?
              Дай препоръка за марка масло по трансмисията и с какъв вискозитет да бъде за лятото!

Коментар

10-30 или 10-40..на мотул ако имаш наблизо представител имат специално 10-30 за скорости на мотори с маслен съединител

Коментар

10-30 или 10-40..на мотул ако имаш наблизо представител имат специално 10-30 за скорости на мотори с маслен съединител
                  А на Моторекс?
                  И дуго да попитам: За свещите кви са най подходящи?

Аааа сега се сетих и друго. От къде и изобщо има ли шанс да си купя жило и скоростомер, че моя липсва?

Коментар

той скоростомер и оригинално няма..има брояч
                    ако толкова искаш аз имам един

а жило се купува но е скъпичко..не ти трябват тия работи

от на моторекс може да ползваш -топ спийд модела или който и да е за 4 т мотоциклети модел техен ..като пълната синтетика не е препоръчителна..виж там нещо полу

свеща нжк бр8евх ползвам аз

Коментар

свеща нжк бр8евх ползвам аз
                      Towa ----> NGK 6R8EVX ? Ne6to ne shwanah ot bylgarskiq?

A mejdu drugoto da otbeleja 4e goreneto maj ponamalq sled izpiraneto na filtara (moje i da se zablujdavam)!
                      Mitkov, ako spra benzina i vidq kakvo razstoqne 6te izmina s edin karburator, moga da iz4islq gore dolu goreneto nali?

Sorry za latinicata dove4era 6te q opravq!!!

Коментар

не не можеш да изчислиш горенето като спреш бензина
                        ..по скоро източи бензина..после сложи -точно 1 литър и карай докато го изгориш..като мериш дистанцията през това време

NGK BR8EVX ..така по добре ли е

Коментар

не не можеш да изчислиш горенето като спреш бензина
                          ..по скоро източи бензина..после сложи -точно 1 литър и карай докато го изгориш..като мериш дистанцията през това време

NGK BR8EVX ..така по добре ли е
                          Ок! Тази събота и неделя където идва ще пробвам и ще напиша резултата.

Коментар

Ето нещо много интересно което изпадна от мотора когато му сменяхме маслото:

Някакви идеи от къде е?

Коментар

Връхчето на част 13114 ?
                              Прикачени файлове
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

хмм..странна работа
                                съединител скорости всичко работи ли
                                съмнява ме да е тази част която е показал гоблин
                                идея си нямам кво може да е..такова нещо няма в тоз двигател..или поне за в момента не мога да се сетя..но ако всичко работи..трябва да няма проблем..да не би да е от там на кик стартера механизма там май имаше едно такова..брее много странна работа
                                а ако е това от съединителя -не би трябвало да работи.. ..карай го -то ще се чуе ако има нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X