Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
    Еи за тая оградената джаджа плащам като поп.Ако някои има или може да намери нека драсне едно лично.

Кавасаки кдх 200 1989-1991 е някаде без да знам точно къде ама предполагам са еднакви.

П.п Това е тапата на двигателя от където се сипва маслото.Че на снимката е малко неясно.
    Имам такива две тапи чисто нови от ЦРФ-450, ако станат ще ти дам едната. Те са със щека надолу но не е проблем да отрежем /щеката/.

Коментар

Мисля си за нещо еи такова напоследък някои дали може да ми ги поръча от DenisKirk.

П.п А за тапата Chinel как да разберем дали става нямали наблизо някои KDX ако стане плащам и пращам една каса Туборг по Еконт.

Понеже попитах на едно място ми се обявиха следните цени:
      1-395лв+7$/кг 2-269лв+7$/кг 3-206лв+7$/кг при поръчка от офиса се плаща цената в сайта,останалото от обявената от мен цена и килата след пристигане на стоката.

Та да каже някои ако така идва горе долу до Бг-то да поръчвам.Ако си е набутня пак да каже та да си не поръчвам.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от spl77; 08-08-08, 16:37.

Коментар

Мисля си за нещо еи такова напоследък някои дали може да ми ги поръча от DenisKirk.

П.п А за тапата Chinel как да разберем дали става нямали наблизо някои KDX ако стане плащам и пращам една каса Туборг по Еконт.

1-395лв+7$/кг 2-269лв+7$/кг 3-206лв+7$/кг при поръчка от офиса се плаща цената в сайта,останалото от обявената от мен цена и килата след пристигане на стоката.

Та да каже някои ако така идва горе долу до Бг-то да поръчвам.Ако си е набутня пак да каже та да си не поръчвам.
        Моя ама е 220 !

А как ще е набутвация??? Това са мн важни неща и си заслужават париците! А то като цяло тоя спорт е за "мъже"! Така, че не се бой от цифрите.

Коментар

Първоначално публикуван от Stalin45 Преглед на мнение
          Моя ама е 220 !

А как ще е набутвация??? Това са мн важни неща и си заслужават париците! А то като цяло тоя спорт е за "мъже"! Така, че не се бой от цифрите.
          Абе брато имам в предвид ако някои може да ги вкара по на танкана бе човек следи ми малко мисълта,то че ще се дават пари е ясно даже съм ги и отделил.

Коментар

Когато човек се вглъби прекалено много във форума, забравя че форумът има и електронен магазин

http://eshop.offroad-bulgaria.com/home.php?cat=251

В раздел ендуро съм качил някои неща на Pro Circuit, за kdx няма но не си свирнал - не съм ти поръчал.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

..интересни неща си си харесал

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                ..интересни неща си си харесал
                Даже Гоблин се обеща вече че ще ми ги поръча.

Коментар

Колеги,някой може ли да даде повече инфо за Kawasaki KDX 220 2001 година, по точно за тези които се продават в Сащ,Търся такъв мотор и ми прави впечатление че цените са им високи сравнение с 250 2Т чист крос. Няма да мога да го покарам преди да купя,а не намерих информация.Не знам дали имат ел.стартер,колко коня са приблизително,имат ли километраж и оборотомер.Това на снимката 220R или 220 SR е.Не знам дали ще може да ме носи и дали си заслужава при положение че за същите пари има КТМ 200 МХС.

Коментар

Колеги,някой може ли да даде повече инфо за Kawasaki KDX 220 2001 година, по точно за тези които се продават в Сащ,Търся такъв мотор и ми прави впечатление че цените са им високи сравнение с 250 2Т чист крос. Няма да мога да го покарам преди да купя,а не намерих информация.Не знам дали имат ел.стартер,колко коня са приблизително,имат ли километраж и оборотомер.Това на снимката 220R или 220 SR е.Не знам дали ще може да ме носи и дали си заслужава при положение че за същите пари има КТМ 200 МХС.
                    -при всички положения може да те носи
                    -в щатите модел SR няма ..всички там са модела R ..от там следва и че няма километраж нито оборотомер нито мигачи и тн има само един брояч на километрите и трип който може да се нулира..а ел стартер пък няма такъв кдх произведен с ел стартер ..те дори нямат и акумулатор
                    ..и наистина..ако поразгледаш темата по отначало ..ще си отговориш на всички тези че и на още въпроси

Коментар

Търсих, рових и останах с впечатлението, че си ремонтирате и настройвате моторетките на око. А това според мен не е добре.
                      Ето и моя принос към KDX обществото - мануали за кдх - 125, 200, кх125, 250
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/ivan_j/Manuals/KDX/

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                        Търсих, рових и останах с впечатлението, че си ремонтирате и настройвате моторетките на око. А това според мен не е добре.
                        Ето и моя принос към KDX обществото - мануали за кдх - 125, 200, кх125, 250
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/ivan_j/Manuals/KDX/
                        Ти си златен бе брато,ако знаеш че съм се претрепал да го търся.

Коментар

Знам и аз доста търсих, навсякъде искат да ти продадат, никой не дава. Но намерих.
                          Сега да не отваряш двигателя да стягаш болтовете по книга

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                            Знам и аз доста търсих, навсякъде искат да ти продадат, никой не дава. Но намерих.
                            Сега да не отваряш двигателя да стягаш болтовете по книга
                            Само където няма за 220
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

тая снимка си е за тука

..вижте какъв кдх200 участваше на ISDE.. набиват ми се на очи две интересни модификации..ауспухът..който май този път не е фмф а про циркуит ..или евентуално-дома и предницата.. -май .най вероятно взета на заем от КХ

А относно това:
                              Само където няма за 220
                              ..Мануалите на 200 и на 220 нe би трябвало да имат разлики..то 220то си е същият мотор само с друг карб и попрестърган цилиндър

Коментар

Сигурно има някакви малки разлики.
                                Ако не ти харесва това което съм намерил, мога да ти дам линк къде да си платиш и да си вземеш оригиналния менюал за 220.
                                А после може да го споделиш с нас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X