Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

-да това е схемата на центробежният регулатор горе-и поглед на цилиндъра отгоре какво всъщтност се случва...има и още едно валче което на тази схема не се вижда което променя височината и на изпускателният отвор
    -KIPS всъщтност е означението на т.нар ускорителни клапи както им казват някои../а бе с какви ли не имена съм чувал да ги наричат/ на кавазаки-на ямаха се казват YPVS на старите хонди ATAK на новите HHP и т.н...

Коментар

Митков аз изобщо не му хващам край от ремонти, оправяния и подобни, но ако го взема този КДХ и ако има нещо ще те питам
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

А какви са симптомите когато нещо не е наред? (примерно: по мудно ускоряване)
        Колко редовно трябва да се чисти?

Благодаря мн. за схемичките.
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

• Въпрос за KDX модели с над 220 cc

Ами някой да е чувал за KDX над 220? Отзиви?

Има KDX 250... Все пак ще бъда благодарен за отзиви, както и за някакъв технически материал или менюъли.
          Последно редактирано от господин никой; 31-07-07, 18:42.

Коментар

• До: Въпрос за KDX модели с над 220 cc

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
            Ами някой да е чувал за KDX над 220? Отзиви?

Има KDX 250... Все пак ще бъда благодарен за отзиви, както и за някакъв технически материал или менюъли.
            Има и 250 но то върви по-малко от 220R
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

да..по малко върви а е и по тежък..

Коментар

• Въпрос за KDX 220R

Да не бъркам нещо, но "R" версията е БЕЗ мигачи? Може ли да се кара на градско? Легално ли е? Ако толкова ми трябват мигачи мога ли да си ги "добавя" по някъкъв начин... например от "SR" версията?

Коментар

Здравеите Аз гледах в една обява КДХ 200 СР, които беше на една г\д добра (поне за мен) цена и много ми допадна, но докато сабера достатъчно пари и вече го бяха купили Искаше ми се сега да попитам дали някой от Вас има такъв мотор, без значение дали ще е 200-220 СР или Р и го продава ,или пък някой негов приятел, познат има такъв и го продава, защото както ми каза Митков това ще е перфектния ми първи мотор. За това Ви моля който може да помага и да пише Благодаря Ви предварително
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ще прозвучи тъпо, но май сме в почти едно положение... В мобайла продават няколко мотора, но единия не е KDX, другия е 250 кубика SR, третия е писан 4 тактов... Не съм чувал за четири тактов KDX... може и да има. Единия е явно това което търся, но няма мигачи... нямам идея как ще го изкарам в София без мигачи.

Коментар

В мобиле има един КДХ 200 сигорно е СР за 1600 лв, но вече е продаден. А аз мисля да отделя около 1500 лв за първи мотор

Коментар

..мигачите -доколкото знам не са задължителни за сега

Коментар

Митков, благодаря за инфото... сега остава да събера ~500 лева и си купувам кончето

Коментар

Днес направих поредното обновление на може би най-известното Kawasaki KDX 220 R.
                            Ето за какво става на въпрос:

Инасталираното компютърче изглежда ще върши доста добра работа. Показва най-важните работи:
                            - обороти
                            - скорост
                            - изминат пробег
                            - хронометър
                            - часовник
                            - температура на двигателя
                            - външна температура
                            - ride time.
                            Иво Георгиев
                            Gworkshop

Коментар

Ще бъда благодарен на повече информация относно цена и инсталиране и може би модели мотоциклети, с които е съвместим този "компютър"
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

http://www.trailtech.net
                                Компа си идва с инструкции като за малоумници /американци /. Всичко е супер лесно и се прави за 5-10 минути. За различните модели компа е еднакъв, но накрайниците за специфично за моделите.
                                За доставката трябва, някой да ти го купи там и изпрати, че доставката до България е по скъпа от компа
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X