До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели
-да това е схемата на центробежният регулатор горе-и поглед на цилиндъра отгоре какво всъщтност се случва...има и още едно валче което на тази схема не се вижда което променя височината и на изпускателният отвор
-KIPS всъщтност е означението на т.нар ускорителни клапи както им казват някои../а бе с какви ли не имена съм чувал да ги наричат
/ на кавазаки-на ямаха се казват YPVS на старите хонди ATAK на новите HHP и т.н...
-да това е схемата на центробежният регулатор горе-и поглед на цилиндъра отгоре какво всъщтност се случва...има и още едно валче което на тази схема не се вижда което променя височината и на изпускателният отвор
-KIPS всъщтност е означението на т.нар ускорителни клапи както им казват някои../а бе с какви ли не имена съм чувал да ги наричат
Искаше ми се сега да попитам дали някой от Вас има такъв мотор, без значение дали ще е 200-220 СР или Р и го продава ,или пък някой негов приятел, познат има такъв и го продава, защото както ми каза Митков това ще е перфектния ми първи мотор. За това Ви моля който може да помага и да пише
Благодаря Ви предварително

Коментар