Днес ходих да взема лагера. Бяха получили, но обикновен без канал ролков лагер. Имаха лагер с улей, френски SNR и взех него.
Колеги имам един въпрос. Дали примерно има разлика между качеството на японския и френския или примерно ако лагера е немски, при тези обороти, които мотора развива дали единия ще се разбие по-бързо или е все едно.
Слагай смело - ползвал съм такава марка . Сравни броя на съчмите - на оригиналният ти може да е с една повече . По принцип е хубаво да се сменят и двата лагера с нови и е добре да са еднакви .
Ами аз сменям на вала, съединителя и този на оста където е за предната зъбчатка. Значи няма да има проблем. Ще погледна съчмите, но това проблем ли е ?
Колеги преди малко сглобих двигателя и пак вала опира в единия картер. Вала е центрован. Всичко си сглобявам както трябва. Някакви идеи защо може да опира.
Колега няма. В мануала с частите също няма. И не съм поръчвал. А пък и като го разглобявах също нямаше. Само силикон. Сега пак слагах силикон. Защо така не знам. Звънях на един майстор и каза ако искам да му го занеса да го види и сигурно ще го дам. Макар и да искам аз да си го направя.
Вала осово се ограничава от лагера,така че или лагера е по-тесен,или не е на мястото си,или някоя шайба липсва.Огледай внимателно нещата,а също провери ширината на вала и на картерите в сглобено състояние,трябва да има поне милиметър разлика,та до ти остане по 0,5мм.хлабина от двете страни..Дано си ме разбрал.Успех!
Значи лагера е същия като стария. Днес поогледах двигателя и ми се вижда, че от тази страна където не опира може би е около 3мм и лагера не е влязъл докрай. Като го сглобявах правих така - слагам скоростите и всички на десния картер, вала го слагам във фризера да позамръзне и награвям картера. След това слагам вала на картера. След това нагрявам другия картер (левия) и го слагам и него.
А сега мисля да пробвам да сложа вала на левия картер и така да го сглобя.
Между другото търсих сервиз мануал за мотора, но не намирам нито в гугъл, нито тука в темата за мануали. Ако някай може да помогне да го намеря да помага.
Колеги също, ако може да ми кажете как да разглобя двигателя. Смисъл, че първия път като го отварях чуках и си научух урока като разцентровах вала. Сега как да го отворя? Със скоба и каква, дали мога да направя.
Благодаря, ама аз не съм споменал, че мотора е 1990 година. Извинявам се.
Ъъъъ. Дано се сетя довечера, че колекцията ми е на гаражния комп. Разглабянето нЕма да мине без почукване. Предварително набий някакви "клинове" между капаците и почуквай внимателно през по-мек метал или твърдо дърво. Щото чак за такива скоби хич не се сещам. Добре е да има втори човек да ти държи капаците под напрежение. Не е чак толкова мек коляновия вал. А ако е - по-добре още сега да си покаже.
Последно редактирано от Жоро Нешев; 26-11-12, 09:10.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар