А някой да има някакви идеи защо от едната страна вала не е влязъл докрай, т.е лагера поне 1,5мм трябва да влезе още. Така виждам аз.
Също лагерите ги сложих на вала и така сглобявах.
Здравейте. Ще купувам дискове за съединителя. Ходих до един магазин и носих само един от дисковете. Човека каза да донеса всички дискове, защото има 2 тънки и другите са 5 дебели. Каза, че някой слагат и всичките дебели. Предлага ми комплект от 7 еднакви дискове. Искам да питам има ли разлика дали ще сложа еднакви или трябва да са както са..
Другото, което е носих двигателя на едно момче, за да види и предположи, защо вала пак запъва някъде и то в долна мъртва точка на две места. Той каза или някой боклук, или от магнета, защото бях сложил и него. Каза да пробвам да изчистя с бензин вала и да махна магнета да видя дали пак ще запъва вала. Днес махнах само магнета и вала отново запъва. Тази седмица ще пробвам да "промия" с бензин. Също проблем ли ще е ако вала не в центъра между картерите, т.е от едната страна е около 1мм, а от другата остава 1мм и нещо. Казаха ми, че буталния болт ще обере тази хлабина.
Другия проблем е, че електронното ми и магнета не са оригинални и някой го е правил или взимал от друг мотор и на магнета няма улей за щтифт. Така мога да сложа магнета в друго положение и да дава искра примерно в долна мъртва точка. Разбрах, че може да се нагласи магнета кога да дава искра, но може ли да се направи улей на магнета и как може да се разбере кога да дава искра (колко мм преди горна мъртва точка)...
Надявам се да сте ме разбрали.
Поздрави
Колеги Честита Нова Година !!
Искам да благодаря на колегите, които помогнаха с каквото могат. Вчера мотора запали и го покарах малко.
Да кажа и какво направих по мотора:
- двигателя беше разглобен на части, смених всички лагери и семеринги, ново бутало и нова риза на цилиндъра, нова ос за манивелата
напръсках пластмасите със спрей и сложих нови лепенки, претапицираха ми седалката и ми навариха отдолу около пробката за източване на маслото, защото беше нацепено и сълзеше масло. Общо взето е това.
Благодаря отново.
Тъй като не съм правил снимки по време на ремонта ето една в завършен вид. Има още някои работи за дооправяне. Извинявам се, че е малко кален ама не се сдържах да не се разкарам малко.
Колеги след смяна на бутало и сегмент ,разработвате ли своите 2- тактови машини и по какъв критерии(смисъл 1 резервоар или повече) .... питам защото моя не съм го разработвал при последния ремонт и затегна при една разходка ,в която не сам го управлявал аз ... Благодаря ! ...Yamaha yz 125cc 1994
Колега в момента го карам спокойно с повечко масло в бензина и мисля след като свърши тубата с маслото (1л) по малко да почна да го сръчквам. А според мен разработка си трябва все пак частите са нови и трябва да улегнат, и при мен и ризата и буталото и сегмента са нови така че.. трябва.
Търсих из форума, но явно няма тема за такъв проблем. Става въпрос за манивелата. Постоянно се "мятка" наляво надясно. Явно вътре ябълката ли (не знам дали е на ябълка) се е "изяла". Дали има някакъв вариант да се поправи. Не че много ми пречи, ноо..
Надявам се да сте ме разбрали за какво питам.
При мен има сачма и пружина. Всичко се беше напълнило с ръжда, кал и какво ли не. Почистих всичко хубаво и започна да се прибира даже сама след ритане. Иначе и на мен все ми се пречкаше по крака.
Здрасти. Днес си правихме леко преходче с няколко човека и много пъти понатисках мотора.
Не знам колко трябва да карам за да се разработи добре, но ми остана 100гр масло. Днес го понатисквах и като му задам и искам да влезе в обороти (в атака) мотора стига до едни високи обороти и не може да се изпили както трябва. Не знам дали трябва още да се окара.
Като направих ремонта сложих иглата на карбуратора на втора позиция от горе надолу (преди беше най-горе). Мотора пали на манивела и си държи перфектно ниски и на място добре се реже. Мисля да сложа иглата пак най-горе да видим дали ще има някакво подобрение, макар че ще пуска по-малко бензин.
Искам да питам клапите как трябва да се регулират. Като го сглобявах ги сложих в отворено положение. Дали има възможност да не работят. Филтъра е пран скоро, свеща е от както сглобих мотора. Някакви съвети какво мога да направя.
Коментар