Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Yamaha Yz 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем Yamaha Yz 125

Здравейте, миналата седмица излизах карах и всичко беше нормално моторът се пили и върви. След това излязох чак вчера и моторът във високи обороти не може да се изпили както беше. Преди във атаките звънтеше - нещо такова "ееенненненнн" , а сега нещо такова - "еееееенееее". Свеща е нова, карбуратора е добре. Изведнъж се появи този проблем. Ако някой може да каже какво да гледам да направя.
    -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Първоначално публикуван от Enduro world Преглед на мнение
      Преди във атаките звънтеше - нещо такова "ееенненненнн" , а сега нещо такова - "еееееенееее".
      Колега, определено разбрахме за какво става дума
      Почисти карбуратора, може да започне отново да си работи нормално на "еееннненн" .
      Yamaha WR 200

Коментар

Колега карбураторът съм го чистил. Дали семерингата откъм магнета може да е издала багажа. Макар че тогава ще смучи въздух и няма да пали.

Не може и не може mrgreen: На място се форсира супер. Тръгваш караш като искам да го изпомпя влиза до средни обороти някъде и не може и не може повече. Сложих нова свещ по модел за мотора. Карбуратора е изчистен, филтъра е пран.

Дали вече е за бутало мотора.
        Последно редактирано от viki terzieva; 24-09-12, 12:08.
        -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

До като не го отвориш няма как да разбереш,но е възможно.
          Симеон Симеонов - 0878666200
          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
          Suzuki - A way of life

Коментар

Така е. Но пък започна да го прави изведнъж. Единия ден му нямаше нищо и след няколко дни като карах се появи проблема.
            -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
              До като не го отвориш няма как да разбереш,но е възможно.
              Има начини, но ако не е сменяно доста време, е препоръчително (да не кажа задължително) да се смени, за да не стане по-лошо. 125-ците са много изпилени и с един сегмент и смяната на бутала се извършва по-често.
              Yamaha WR 200

Коментар

Колеги здравейте. Ще правя ремонт на мотора и ще отварям двигателя да сменям лагери, семеринги, гарнитури, бутало. Но проблемът е, че не знам как да сваля магнета и там плочката. С някаква скоба би трябвало. И също казаха ми да отбележа къде е плочката за да не разместя нещо центровката. Не знам на тези мотори има ли центровка, как се прави и с какво. Та как се сваля магнета ??
                -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Има и вандалски начин за сваляне, но по принцип задаваш отговор. Трябва ти скоба. И центровката си я отбележи къде е и още много други места има в които можеш да сгрешиш като гледам какви въпроси задаваш. Търси правилен човек с правилни инструменти.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

А тази скоба мога ли да я намеря някъде. На един приятел са я правели тази скоба ще видя дали може да пасне при мен.
                    -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Ванка здрасти, едвали ще познаеш кой съм, но наистина ти препоръчвам да закараш мотора си на майстор, моторите на са като фитнеса

Коментар

Сега ми мина през акъля. Твойта да не е от онези дето въпросната скоба по-скоро прилича на добре закален болт с по-ситна резба? Снимай някак.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

http://enduro450.snimka.bg/motorcycl...96885.28539402 Ето снимки.

Пенко на кой майстор не знам къде, а пък и искам аз да си го направя. Само тоя магнет ма мъчи
                          -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Или си снимал нещо друго или аз такъв ротор не съм виждал. Това на снимките би трябвало да е статора и да се сваля елементарно с развиване на бурмите. Труден за сваляне по традиция е ротора. Ама там не го виждам.
                            0888932647

Коментар

Ами не знам това е Това е ротора щом той се движи. Значи не трябва да изглежда така или Колега мотора е 90 година, не знам от значение ли е.
                              Значи развивам махам това сивото нещо и отбелязвам центровката и махам и плочката.
                              -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Първоначално публикуван от Enduro world Преглед на мнение
                                Ами не знам това е Това е ротора щом той се движи. Значи не трябва да изглежда така или Колега мотора е 90 година, не знам от значение ли е.
                                Значи развивам махам това сивото нещо и отбелязвам центровката и махам и плочката.
                                Снимката е доста размита. При всяко положение всичко което разглабяш маркирай отбелязвай и снимай. Там като че ли успявам да различа надписи на италиански..... та затова снимай наред. После връщай в обратен ред и вероятността да сбъркаш намалява.
                                0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X