Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ - гепиха ми моторааааа

На 05.IV в Благоевград беше откраднат мотор - Kawasaki VN1500 SUMO II. Това е единственият такъв в движение в България, така че ако някой го забележи моля да се обади на 0895732747. Ето и снимка: http://philip.ourserver.net/roshljo/vn1500.jpg
    Благодаря предварително...
    Прикачени файлове

Коментар

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

И аз да се оплача купих си пистарка Дукати 748 и на третия ден каране точно след като го регистрирах ме засече глофист и да не се ударя в него хлъзнах мотора. А голфа избяга сега съм много пари назад за ремонти и съм направо бесен. Добре че си имам ендуро да ме радва.

Коментар

Колега много съжелявам. За пореден път се убеждавам че в БГ е по добре да не караш по шосе
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mantus Преглед на мнение
          И аз да се оплача купих си пистарка Дукати 748 и на третия ден каране точно след като го регистрирах ме засече глофист и да не се ударя в него хлъзнах мотора. А голфа избяга сега съм много пари назад за ремонти и съм направо бесен. Добре че си имам ендуро да ме радва.
          Язък за Дукатито точно пък на това съм му голям фен.Иначе преди 2 седмици и с мен се случи същото ама неможах да падна,ама и този идиот неможах да стигна дето ме засече(направо щех да му откъсна главата)ама KDX-а ме предаде повече от 120км не разви пък и тоз като виде,че работата е на зор бая понатисна колата.

Коментар

Карайте си по гората, да ви е мирна главата! (Ако няма рима удари ма)

Сега по-сериозно... и мен ме засякоха на няколко пъти, като излизам от града, до гората ми е няма 500 метра и пак се намират идиоти.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
              Обикновено си пера и почиствам екипировката която продавам.
              Думите на BikerBoyy ми се струват преувеличени.
              Обиден съм.
              Най-вече заради това, че начина по който се оплаква е много некоректен. Излиза, че едва ли не всички тук са кални смрадливи битници.
              Смятам повече на него да не продавам нищо. Може пак да се окаже че му мирише.
              Повярвай ми не съм искал да те обидя с казаното..

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
              Аз се присъединявам към Байкър Бой.
              В района на Димитър явно е прекалено топло и се вмирисват бързо.
              Преди време и аз бях получил един радиоактивен екип от него район, няма да споменавам имена.
              Абе хора, не изхвърляте екипите на боклука, ПРОДАВАТЕ ги. Имайте уважение към купувача.
              Не стига че цените на втората употреба са невероятно високи...
              +1!

И ще спра до тук,защото няма смисъл от ненужни караници..>!
              Димитър Тенев

Коментар

Засичане пак добре... мен днес ме блъснаха. От няма и седмица имам мотора и ме сефтосаха на един светофар. Стана адски добро каране Варна - Кичево - Осеново - Кранево и за капак като се прибирах на един ляв завой в много гаден трафик един п**ал реши, че не трябва да спира на светналият му червен сигнал и продължи... От там нататак се сещате. Сега съм с подут като самун десен крак и има да си лежа като лихуса и да гледам само снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Владимиров Преглед на мнение
                  Засичане пак добре... мен днес ме блъснаха. От няма и седмица имам мотора и ме сефтосаха на един светофар. Стана адски добро каране Варна - Кичево - Осеново - Кранево и за капак като се прибирах на един ляв завой в много гаден трафик един п**ал реши, че не трябва да спира на светналият му червен сигнал и продължи... От там нататак се сещате. Сега съм с подут като самун десен крак и има да си лежа като лихуса и да гледам само снимки.
                  Ей,Стефане,да знаеш как се оплаших вчера брат ми когато ми каза...но после се успокоих след като разбрах, че ти няма нищо.. Пък на мотора майната му, Наско ще ти даде един километраж..

Кавали ги има всякакви,особено във Варна..

П.П. Аз съм брата на Жеко.
                  Димитър Тенев

Коментар

Пак добре, че беше с чисто нова кола... Както каза Наско:
                    -Ами ако беше с Лада
                    Резултата е охлузвания по крайниците и десният ми крак от коляното надолу понаболява, а ходилото направо си боли и не се стъпва. Страх ме е да го пипна, че да не вземе да гръмне . След малко отивам на втори рентген, за да изключим на 100% счупване или спукване.

Коментар

Абе майната му на мотора...имам един километраж, че и до 160 показва ще го "тунинговаме". Оправяй се...че това май ти беше първото и последно каране за Април месец ... а некадърници с коли...и не само с коли колкото щеш...трябва да се пазим

Коментар

Никъде не намирам бутуши (втора ръка) моя размер 45-46 отчаян съм вече ... а точно в момента нямам пари за нови чакам си другата част от екипировката от германия и незнам каква цена ще ми кажат и затова търся 2-ра ръка ама нямаа... ако някой продава нещо да свирка

Коментар

Първоначално публикуван от Renown Преглед на мнение
                          Никъде не намирам бутуши (втора ръка) моя размер 45-46 отчаян съм вече ... а точно в момента нямам пари за нови чакам си другата част от екипировката от германия и незнам каква цена ще ми кажат и затова търся 2-ра ръка ама нямаа... ако някой продава нещо да свирка
                          Виж тук има някакви- http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30465
                          Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Айде да се оплача - времето навън - супер (всеки момент ще люсне един дъжд) аз седя в тоя офис и бачкам като магаре! Няма мотор за мене - не съм слушкал като ларва (АЛФ)... И така чак до следващия Петък... дано поне да успея да уредя огледа за тая седмица!

Коментар

Аее и аз малко да "помъцам" (от разговорен език) . Вчера имах Предварителен Кандидат-студендски Изпит в Университет за Национално и Световно Стопанство ( УНСС ) . Сутринта на тръгване за ВУЗ се бях замислил за какви ли ще са въприсите и си карах най-спокойно още в Сливница и един реши да спита пред мен и аз го наденах . Хубаво случило се , но аз съм на изпит и му предлагам да се разберем без полиция , за да не закаснея за изпита . Обаче тои ми отговаря , че не става ! Аз се ядосах много , защото вече минаха 30 мин. и звънах на един приятел , да ме закара след като приключим . След малко идва полицята и аз останах приятно изненадан , един приятел беше на смяна и като му казах как стоят нещата , само ми каза да си оставя документите и да тръгвам Така аз отидох в УНСС , но вече бях закаснял . Мислех си че няма да ме допуснат до изпита , за моя радост и нерадост ме допуснаха . Аз от паника започнах да попълвам отговорите , тези които знам и тези които не знам . А в УНСС грешен отг ти е -1т. , не попълнен 0т. аз бях забравил за тази малка подробност и вкрайна сметка изкарах 3 . Сигорно , защото бях много превъзбуден и въобще не можех да се средоточа в теста
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Бяхме тръгнали да караме много яка група и по средата на трасето за щастие точно до асвалтовия път скъсах жилото на съединителя! От горе на всичко жилото на съединителя на тъпата априлия влиза вътре в капака на двигателя и сега трябва да източвам масло, да разглобявам и тн.
                                [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X